11 Ağustos 2013 Pazar

11 Ağustos 2013 - Astrolozi





Bugün Ay, Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Denge ve adalet, gün boyunca öne çıkacaktır, her konunun iki yüzünü de görüp değerlendirmek isteyeceğiz. Adil olanı ortaya çıkarmak dürtüsü bizi ele geçirecektir. Bildiklerimizi savunmak için güdeceğimiz yol biraz Ateş grubuna yakışır şekilde olacaktır. Sakin ve serinkanlı olmak, nazik davranmak evet belki epey kolay görünür, ancak karışıklıklar, zor durumlar, karşımızdakini düşünmekten kararsız kalacağımız konular yüzünden huzursuz olabilir, dengemizi bozabiliriz. Fikir dalgalanmalarından hoşlanmayacağımız gibi, değişikliklerden de pek haz almayabiliriz. Antika, moda, sanat, mimari ve hukuksal konular ilgimizi çekecektir.

Öğle saatlerine doğru, birkaç saat etkili olacak Ay, - Jüpiter - Pluto - Uranüs arasında büyük bir kare açı kalıbı oluşacak. Bu görünüm bize dengesiz, gergin, stresli, ufak olayların bile büyütülebileceği saatler yaşatabilir. Bizi, son aylarda hayatımızın bazı alanlarında değişim gösteren konular ile ilgili harekete geçmeye zorlayabilir, itekleyebilir. Neyse ki Ay hızlı hareket ediyor. Ancak yine de bu etkilerin Pazar sabahımızı berbat etmesine izin vermeyelim ve düşünmeden yapılacak hareketlerden kaçınalım. Bayram tatili dönüşünde ayrıca trafiğe ekstra dikkat edelim hem bu büyük kare hem de aşağıda bahsedeceğim Merkür - Satürn sert görüntüsü trafikte can sıkıcı olaylara neden olabilir.

Bugün Merkür ve Satürn arasında sert bir kare kesinleşiyor. Aslında bunun etkisini birkaç gündür hissediyor olabilirsiniz, şimdi yapacağım açıklamalar size yabancı gelmeyebilir. Bu açı, zihinsel kapasiteyi güçlü bir şekilde etkileyici ancak kötümser ve zorlaştırıcı bir etki veriyor. Birkaç gün için hiçbir manzara sizlere hoş görünmeyecektir. Kusur bulmak, eleştirmek, defoları görmek, pembe görmekten daha kolay olur. Gereksiz inatlaşmalar, şüpheli yaklaşımlar, önyargılı davranışlar; ışıklar sönmüş, hayat loş bir sahnede devam ediyor görünür. Fikirsel olumsuzluklar, karar vermede zorluklar, bedenin gerilmesine, çalışmadan yorgunluğa sebep olabilir. Kaygılar, asabiyet artar, isteksizlik ve iletişimde yavaşlama olur. Tasarım, iletişim gerektiren işlerde, sistemli, düzenli çalışmak, öğrenmek,  komünikasyonlar kurmak için uygun bir zaman değil. Bu konuda işleriniz varsa bir kaç gün erteleyin. Resmi makamlarla işlerinizde de aksilikler yaşayabilirsiniz. Otorite figürleri ile problemler çıkabilir. Bu negatif etkilerin farkında olmak, önyargısız ve esnek, olaylara yaklaşmak, dengemizin bozulmamasını sağlayacaktır. Kırgınlıklara, dargınlıklar tatilin bu son gününde mahal vermemeye özen gösterelim.



Twitter: @Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder