9 Ağustos 2013 Cuma

Afrodizyak Tarifler (Koç) - Gamze Özer / Astrolozi



Bayanlar, sevdiğiniz adam için mutfağa girmeye hazır mısınız?? Eee "kalbe giden yol mideden geçer" sözünden yola çıkarak bir yazı dizisi yapalım dedik.. 

Ve işte yıldızların altında bir gece.. Siz ve O, başbaşa..
Aslında bu tarifler bayanlar için, ama bence bayların da okumasında fayda var.. Neden mi?? Tatlı cadıların tuzağına düşmemek için..





Koç Erkeği için Mükemmel Bir Gece

İlk adım:

Kırmızı kareli sofra örtüsüyle ve şarap şişesine oturttuğunuz mumlardan damlayan renklerle romantik havayı sağlayın,az parayla çok keyif elde edeceksiniz.Ne giyeceğinize gelince...Senaryoyu biraz daha ileri götürebilirsiniz bence.Beyaz ipekten romantik bir şair gömleği ;bol bir yaka ve uzun dalgalı kollar.Bunu uzun siyah bir etek ya da ipek pantolonla giyin.Müziğe gelince...Size bir kenarda kemanla serenat yapacak yaşlı bir İtalyan müzisyen tutmanızı önemek çok isterdim,ama muhayyileme gem vurup,müzik setinde blues çalan bir saksofona fit olacağım.
Kırmızı İtalyan şarabı koyun bardağına,Chianti gayet iyi olur,ama Koçunuzdan hoşlanmaktan ötede bir yerdeyseniz,daha pahalıbir şarap alabilirsiniz.Sonra da salatayı çıkartın.Epey önceden hazırlayın ki soğuk ve kütür kütür olsun.
İkinci adım: 
Günahkar salata Bir diş sarımsak 1/4 bardak zeytinyağı 1/2çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı biber 1 sofra kaşığı beyaz şarap sirkesi 1 baş atom salata 2 domates,dörde bölünmüş 1/2 salatalık,doğranmış 2kırmızı turp,doğranmış 1/4 yeşil biber,ince doğranmış Ançüez,isteğe bağlı İtalyan usulünce,ezilmiş sarımsağı salata tabağının iç kısmına sürün.Yağı,tuz,biber ve sirke ile bir kapta karıştırın salatanın üstüne hemen servisten önce döküp iyice karıştırın.
Üçüncü adım:
Afrodizyak,sarımsaklı ekmek Bu çıtır ve leziz salatayı sarımsaklı ekmekle servis yapın.Bir somun İtalyan veya Fransız ekmeği ve üç diş sarımsak gereklidir.Ekmekleri iki buçuk santimetre kalınlığında kesip bolca tereyağı sürün.Üzerine tuz,biber ve sarımsak tozu serpin,sarımsakları ezip eşit şekilde dağıtın ve on beş dakika ya da kızarıncaya kadar fırınlayın.Ohhhh hiç bir şey bu kadadr güzel kokamaz.
1.Ara
Bu aşamaya kadar Koç aşığınızın kemerini gevşetmiş ve hayatından memnun bir kediye benzemiştir.Bırakın şarabını yudumlasın ve müzik dinlesin (ona Elton John ikram edin,kendisi de bir Koçtur ya da eğer klasik müzik seven bir aşık bulacak kadar şanslıysanız,Bach,bir başka Koç ruh-dostu.) Şimdi,aşığınız müzikle kendinden geçmişken,mutfaga gidip yemeğin en can alıcı evresini fırından çıkartma zamanıdır.
Dördüncü adım:
Tutku tavuğu 1kg parçalanmış tavuk 3 yemek kaşığı zeytin yağı 14 zeytin yeşil ve siyah 2diş ezilmiş sarımsak 1 adet rendelenmiş havuç 1 küçük domates,küp küp doğranmış 1 adet rendelenmiş soğan 3 adet yeşil biber 2 bardak tavuk suyu 4 yemek kaşığı domates sosu 1/2 bardak sek beyaz şarap bir tutam kekik isteğe bağlı karabiber Not:Bu yemeğe tuz koymaya gerek yok,zeytinlerin tuzu yeterlidir.
Tavaya zeytinyağını koyup tavuk ve sarımsağı hafif kızartın.Şarap,domates,havuç,yeşil biber ve soğanı ilave edin.Soğan hafif kızarınca iki bardak tavuk suyunu koyun.Beş tane zeytinin etli bölümünü ezip karışıma ilave edin.Zeytinlerin geri kalanını bütün koyun.Domates sosunu kattıktan sonra 30-40 dakika sos güzelce yoğunlaşıncaya kadar fırında pişirin. Sevgilinizin şarap bardağını dolu tutmayı ihmal etmeyin.
2.Ara
Bu ara yaklaşık bir saat sonra verilecek,ikinizde oturma odasında gevşemişken.Bu konuda Koçunuzun biraz uykusu gelmiş olabilir.Bu yüzden kahve ve tatlıyı çıkartmanın tam zamanıdır.
 

Beşinci adım:
Çıldırtan çilekler Çilekleri yıkadıktan sonra üstlerine biraz şeker serpip tatlı kırmızı şarap dökün.Karıştırıp serin durması için servis zamanı gelinceye kadar buzdolabında bırakın. Aşk darbesini sunmanın en iyi şekli çilekleri güzel bir tatlı kasesine ya da şampanya kadehinde koyup üstüne kremşanti ilave etmektir.Eğer gerçekten yaramaz olmak istiyorsanız çilekleri bir kase çikolatalı pudingin üstüne koyup onun üstüne kremşanti,en üste de büyük bir çilek oturtun.

 


  • OLiViA Erotik Astroloji Kadınlar için Erkekler Hakkında adlı kitabından...



Ayşin Ela Kaya'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder