17 Ağustos 2013 Cumartesi

Afrodizyak Tarifler (Yay) - Gamze Özer / Astrolozi


Bayanlar, sevdiğiniz adam için mutfağa girmeye hazır mısınız?? Eee "kalbe giden yol mideden geçer" sözünden yola çıkarak bir yazı dizisi yapalım dedik.. 


Ve işte yıldızların altında bir gece.. Siz ve O, başbaşa..
Aslında bu tarifler bayanlar için, ama bence bayların da okumasında fayda var.. Neden mi?? Tatlı cadıların tuzağına düşmemek için..







Yay Erkeği için Mükemmel Bir Gece
Hiç bir burç, dar ve kapalı yerde yemek istemez. Bu özellikle sıkıntıya gelemeyen Yay için geçerlidir. Yemek alanınız darsa oturma odasında bir şey hazırlamaya ne dersiniz? Pencereleri açıp serinn meltemi buyur edin, sevgiliniz bu durumdan çok hoşlanacaktır. Hele bir de balkon ya da teras sefası yapacak olursanız, kendini cennette düşünebilir.
Birinci adım:
Çapkın çorba Not: Bütün sebzeleri lokma büyüklüğünde doğrayın.Sadece taze sebzeler kullanılmalı. Bezelye Mısır Kabak Bal kabağı Domates Havuç Kereviz Dilimlenmiş mantar Küp şeklinde dilimlenmiş soğan bunların hepsi 1er bardak 1er çorba kaşığı; tereyağı,ezilmiş sarımsak, soya sosu, kekik ve bal 175 gr domates püresi Zevke göre tuz En sevdiğiniz erişte

Liste başındaki ilk 7 malzemeyi 10 bardak suda kaynatın, ardından altını kısıp 20 dakika kadar pişirin. Listede sonra gelen 5 malzemeyi soteleyin ve kaynayan tencereye ilave edin. Karıştırıp otları,balı,domates püresini ve tuzu ekleyin. Pişmiş erişteyle servis yapın.
İkinci adım:

Flörtçü fırın köfte 750 gr hindi kıyma 2 yumurta 1/2 bardak süt 3/4 bardak ufalanmış ekmek içi 2 çay kaşığı tuz 1 çorba kaşığı kekik 1 çorba kaşığı Worchestershire 1 çorba kaşığı dijon hardalı 1 bardak dilimlenmiş mantar
 
Hindi, yumurtalar, süt, ekmek içi, tuz, Worchetershire sosunu ve hardalı büyük bir kapta iyice karıştırın. 30 cm. uzunluğundaki fırın kabına çoğunu koyun. Ortasına boylamasına bir yer açıp, mantar karışımını dökün (tarifi aşşağıda). Sonra etin devamını ekleyip elinizle düzeltin. 175 derelik fırında 1 saat pişirin.Dilimlemeden önce 10 dakika bekletin.

Mantar karışımı 2 çorba kaşığı tereyağı 1 bardak dilimlenmiş mantar 1/2 kıyılmış soğan 1/2 çiğ krema Tereyağını tavada eritin.Mantar ve soğanları yumuşayıncaya kadar sote edin.Soğumaya bırakın.Kremayı karıştırarak ilave edin.
Üçüncü adım:
Patates ayartma 4 patates 1 bardak rendelenmiş çedar peyniri 2 çorba kaşığı eritilmiş tereyağı 2 çay kaşığı tuz 1/4 çay kaşığı karabiber 1 bardak çiğ krema 1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı taze soğan ince dilimlenmiş
Patatesleri soyup kalın bir rende yardımıyla rendeleyin. Peyniri ve eritilmiş tereyağını ilave edip hafif karıştırın. Soğanı,tuzu,biberi ve kremayı ilave edip yine hafifçe karıştırın. Fırın kabına bu karışımı boşaltıp üstüne parça, parça tereyağını ekleyin, 175 derecede 25 dakika pişirin. Not: Şimdi güzelim Burgundy şarabını çıkartmanın zamanıdır.
Dördüncü adım:
Erkeğinizin tatlıya zaafı olduğunu unutmadınız değil mi? Eee, amacımız kesinlikle memnun etmek. Haydi öyleyse, en sevdiğiniz pastaneye gidip vitrindeki en günahkar pastayı almanız için benden izin çıktı. Sonra da kremşanti ve kiraz da alın. Bunları aromalı kahve ile birlikte ikram edin.


Queen - Bohemian Raphsody

OLIVIA Erotik Astroloji Kadınlar için Erkekler Hakkında adlı kitabından...

    Ayşin Ela Kaya'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder