3 Ağustos 2013 Cumartesi

3 Ağustos 2013 - Astrolozi






Sabah 07:29'da boşlıktan çıkıp, Yengeç burcuna geçecek olan Ay, duygusal ve çekingen hissedeceğimiz, başkalarının ruh hallerinden etkilenebileceğimiz bir gün yaşatacak bize. Milli ve ailevi duygular öne çıkabilir, ayrıca bize meydan okunursa da gayet huysuzlaşabiliriz. Etrafımızdaki insanlara güvenene kadar çekingen bir tutum sergileyebiliriz. Duygusal olarak güvende hissetmek bizi mutlu edecektir. Onaylanmazsak, kabul edilmediğimizi düşünür ve çok üzülürüz.

Öğlene doğru Ay, harika bir şekilde önce Neptün ve Satürn'e birer üçgen ardından da Jüpiter ile bir kavuşum yapacak; yani bizim muhteşen Büyük Su Üçgenimiz aktive oluyor, Ay düğmeye basıyor.

Bizi hayallere daldıran, yaratıcılığımızı arttıran, hissedebilme ve empatiyi kuvvetlendiren, sanatsal becerileri yükselten harika etkilerle sarıp sarmalayan saatler geçireceğiz. İnsanları ayırmadan, sevgi, merhamet ve yardım etme isteği duyabiliriz. Dualar ve niyetler için çok uygun bir zaman aralığı. Düşüncemize düen şeyler geçekleşebilir, rüyalarımız netleşebilir.

Satrün ile olan uyumlu görünüm sayesinde, problemlerimize akılcı, ölçülü ve kalıcı çözümler bulabilir, kendimizi daha kuvvetli hissedebiliriz. Sanki daha sabırlı ve tahammüllüyüz. Eğer çok önemli ve yoğun probleminiz varsa, bu saatlerde, saygı duyduğumuz, sizden olgun birine başvurursanız, bu kişi size manevi destek ve pratik bir yol gösterebilir. Düşüncelerimiz geçmişe kayabilir, ancak geçmiş tecrübelerden faydalanmak ve şimdiki sorunlarımıza yanıtlar bulmak adına buna ihtiyaç duyarız.

Ay ve Jüpiter'in kavuşumu ise, bir süreliğine herşeyin yolunda gittiğini hissettirecek, endişe ve korkularımızdan uzaklaşmış gibi olacağız. İnsanlarla ilişkiler iyi ve başkalarını anlamamız daha kolay olacak. Manevi konulara ilgimiz artabilir. Akıl ve mantık yerine sezgilere ve altıncı hisse kulak verebiliriz. Başkalarına ve kendimizde daha toleranslı olabileceğimiz zamanlar. 

Bu gece, ruhani ve manevi ritüeller, dualar için oldukça uygun bir gece, hele ki aynı zamanda da Mübarek Kadir Gecemiz. Bu gece ile ilgili çoğu kez yazılar paylaştım. İlahi Ol'ana kendimizi açabileceğimiz ve Bir'liği hissedebileceğimiz oldukça kutsal bir gece. Gökyüzü de bunu Büyük Su Üçgeninin aktive olması ile çok güzel anlatıyor. Hepimizin niyet ve dileklerinin kabul olması arzusu ile bu kutsal günümüz kutlu olsun..


Twitter: @Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder