27 Ağustos 2013 Salı

27 Ağustos 2013 - Astrolozi





Bugün de Ay, Boğa burcundaki hareketine devam ediyor. Merkür ve Güneş'in de devam eden Neptün karşıtlığı, maalesef bazı müsait olanlarımızı öylesine hayallere dardırabilir ki, insanın etrafında olup bitenden adeta haberi olmayabilir.. Yanlış anlaşılma, zayıf iletişim ve yalanlar, karmaşık durumlara, alışılmış çalışma düzeninde aksamalara ve zor çalışma koşullarına neden olabilir. Otorite figürlerine karşı utangaç ve çekingen davranabiliriz. Ancak öğlene doğru bu puslu hava biraz dağılacaktır, işte o arayı iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Ay, Satürn'e olumlu bir açı yapacak; işte bu biraz kafalarımızı toplamamıza yardımcı olacaktır. Düşüncelerimize ağır başlılık, ciddiyet katan, olgunluk verici, yararlı deneyimler yaşatıcı kritikel baktırıcı bir etki. Öğle saatlerinde bu krtitik etme, yıkıcı yönde değil aman yanlış anlamayın; dalgınlıklarımızı bir kenara bırakıp, iyileri geliştirme, kötüleri iyileştirme kapasitemizi arttıracaktır, bilinçli kararlar almamızda bize yardım edecektir.

Haftasonu başlayan, Venüs ve Jüpiter'in sert karesi de etkilerini hafifleterek devam ediyor; bu bizi ilişkilerimizde epey zorladı, herkes birbirine hırladı.. Ama biraz rahat nefes alabileceğiz diye diüşünüyorum. Özel ilişkilerde zorlayıcı davranışlara neden olduğu gibi, hepimizin huzursuz hissedip belki yeme içme, alışveriş, lüks ve konfor, maddiyat düşkünlüğü ve hırsı konularında abartıya kaçmamıza neden oldu. Etkisi yavaşça hafifliyor, aman son dakika golüne maruz kalmayın..

Gece geç saatlerde Ay, Mars ile olumlu bir açı yapmaya hazırlanıyor, güzel bir 60'lık. Bu saatlerde başkaları ile çalışmak ve liderlik rolünü üstlenmek kolay olacaktır. Özgüveninin ve cesaretin ölçülü bir şekilde hissedilmesi, bu girişimlere destek olacaktır. Görüşlerimizi etkili olarak savunabilir ve geri adım atmayız, böylece diğerlerinin güvenini de kazanabiliriz. Nerede olduğumuz, ne yaptığımız, amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olduğumuz kısa bir zaman aralığı. Bence gece gece çok iyi gelecek bu etki bize, erken yatmasak mı ne yapsakk..


Twitter: @Astrolozi
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder