13 Ağustos 2013 Salı

13 Ağustos 2013 - Astrolozi





Ay tüm gün Akrep burcunda ilerliyor. Sessizce kendi yolumuzda ilerlerken, kışkırtılınca kuyruğumuzdaki iğnenin ölümcül zehirini kendimize ve başkalarına akıtabileceğimiz bir gün.. Derin düşünebileceğimiz, sezgilerimizin kuvvetli olduğu ve hayatı ciddiye aldığımız saatler geçireceğiz. muazzam bir dayanma gücü ve irade sahibi olabiliriz, karşımıza çıkacak her türlü engele meydan okuyabilecek güçlü bir asker gibiyiz. Sabit bir gruptan olduğu için Akrep bize müthiş inatçı ve azimli özellikler katacaktır.

Erken saatlerde Ay ile Satürn kolkola sabaha merhaba diyecekler, malum bugün de etkisini sürdüren Merkür ve Satürn karesine da böylece dokunmuş oluyor. Kendimizi depresif, engellenmiş, kısıtlanmış hissetmemiz oldukça normal; bu etki öğleye kadar sürecektir ve iletişimde aksaklıklar yaratacağından mümkünse agresif hallerden uzak durmaya çalışalım.

Öğleden itibaren, Ay ve Pluto uyumlu ve ardından Ay ve Jüpiter üçgen açıları, bizi oldukça rahatlatacaktır. Derin duygu ve hissedişler, canlandırıcı bir etki yaratacak, karşılaştığımız olayların olabildiğince derinine inmek isteği verecektir, güzel ve gizemli herşey ilgimizi arttırabilir. Sizde var olan bir ilginin açığa çıkışı da oldukça mümkün bugün. Bu saatlerde Jüpiter'in etkisi ile çevremizdeki insanlara sıcak, arkadaşça ve cömert, duygusal yaklaşıyor bulabiliriz kendimizi. Duygusal ve bedensel tecrübeler yaşamak günün ilerleyen saatlerde pek bir mümkün; şans ve fırsatlar karşımıza çıkabilir. Önemli görüşmeler, maddi konular, internet, medya, hukuk, yurt dışı ile ilgili işler hız kazanabilir.

Ay'ın Akrep'teki hareketi, ülkemizin 5. evinde, yani, gençler, çocuklar, eğlence ve spekülatif piyasalarla ilgili konularını etkileyecektir. Öğle saatlerine kadar sıkıntılı durumlar yaşansa da, öğleden sonra enerjiler bu konularda daha akıcı ve genişleyici ilerleyecektir.


Twitter: @Astrolozi
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder