14 Ağustos 2013 Çarşamba

Afrodizyak Tarifler (Başak) - Gamze Özer / Astrolozi


Bayanlar, sevdiğiniz adam için mutfağa girmeye hazır mısınız?? Eee "kalbe giden yol mideden geçer" sözünden yola çıkarak bir yazı dizisi yapalım dedik.. 


Ve işte yıldızların altında bir gece.. Siz ve O, başbaşa..
Aslında bu tarifler bayanlar için, ama bence bayların da okumasında fayda var.. Neden mi?? Tatlı cadıların tuzağına düşmemek için..



Başak Erkeği için Mükemmel Bir Gece

İlk adım:

Şimdiye kadar tofu ve misonun lezzetini denemediyseniz (her ikisi de soya türevidir ve protein değerleri yüksektir) hoş bir süprizle karşılaşacaksınız.Tam doğal besinler yiyen aşıklar,(John Lennon ve Yoko Ono gibi) sağlık,gençlik ve genel olarak ruh yücelmesi açısından yararına yeminli şahitlerdir.  
Şimdi size bu yemeği hazırlamak için yapmanız gereken şeyleri anlatacağım:İlk ve en önemli şey,hareket etmeyen her şeyi temizleyin.

Unutmayın kiaşığınız aşırı derecede titizdir ve lavabonun kenarındaki saç telini,içindeki pudra kalıntısını,etrafındaki kir izini hemen fark eder...Anlatabildim mi?.. Kolalı masa örtüsü,pırıl pırıl bardaklar ,havada ahşap cilası ve deterjan kokusu; ohhh, bu kokular Başak için Chanel'den daha güzeldir.  
Birazcık uzak doğu atmosferi yaratmak geceye hafif bir eğlence unsuru katacaktır...Hem de mönüye de bu yakışır zaten.Haydi o halde doğru bir çin dükkanına gidin ve güzel Çin işi kaseler ve gözünüze ilişen hoş eşyalar alın.Bambu amerikan sevislerine ne dersiniz? Yemek çubuklarını almak isteğinize kalmış.
İkinci adım:
Bakire miso çorbası En yakın sağlıklı ürünlerr satan dükkana gidin ve normal marketlerde satılmayan şu ürünlerden bulabildiklerinizi alın.Daikon bir tür Japon turpudur ve Wakame de deniz yosunudur.Hayatta olmaz demedenönce bir tadına bakın derim! Bir keere,deniz yosunu miso çorbasında nefis olur ve sayamayacağınız kadar çok vitaminve mineral içerir. Ya da şöyle söyleyeyim,aldığınız onca güzel iç çamaşırı ve mum ışığı eğer seks yapacak enerjiniz yoksa,size erotik zevk vermez.Onun için sağlıklı yemeye bırakın!
1 paket Wakame deniz sebzesi 1 litre madem suyu 2 çorba kaşığı Barley miso 1 daikon,doğranmış 1 bardak ince doğranmış soğan 1 sebze konsantresi rendelenmiş zencefil  
Wakameyi 3dakika soğuk suda bırakın.Sonra doğrayıp sebze konsantresi,miso,soğan ve suyla bir tencereye koyup 20dakika hafif ateşte pişirin.İstediğiniz kadar tuz,karabiber,sarımsak maydanoz vs. ilave edebilirsiniz.Ancak zencefil buna en cok yakışan baharattır.
Üçüncü Adım:
Sarmaş Dolaş Sebzeler Burda tekrar size garip görünen malzemeleri,doğal ürünler satan dükkanlarda bulabilirsiniz.Aman dikkat! Bütün sebzeleri,kökleri iyice yıkayın ve toprak anadan hiç iz bırakmayın. 1 bardak küp doğranmış tofu 4 bardak pişmiş kahverengi pirinç 2 diş sarımsak 1 orta boy havuç 2 büyük soğan 2 bardak kara lahana,kıyılmış 1 1/2 bardak brokoli 2 orta boy domates 1/4 bardak zeytinyağı 1/2 bardak Parmesan peyniri 1 1/2 bardak rendelenmiş Çeddar peyniri 1/4 bardak ekmek kırıntısı 3 çorba kaşığı soya sosu 1 bardak mahrun fıstığı 1/2 çay kaşığı tuz 1/4 çay kaşığı karabiber  
Brokoli ve havucu az bir süre buharda pişirin. Yağı bir tavada ya da wokta kızdırıp tofu,sarımsak,havuç ve domatesi 5 dakika kavurun.Lahana ve brokoliyi ilave edip 3 dakika daha kavurun.Sebzelerle pirinci büyük bir kapta karıştırın ve geri kalan bütün malzemeyi ilave edin.(peynirleri koymayın)  
Hepsini iki litrelik bir fırın kabına geçirip kapağı kapalı olarak 200 derecede 10 dakikapişirin,sonra kapağını açıp peynirleri üstüne serpin,en üstüne fıstıkları koyarak 10 dakika daha fırında tutun. Not: Bunun yanında CHablis şarabı pek güzel gider.
Ara:
Şimdi biraz durup şarabın keyfini çıkarın,tatlı xamanı geldiğinde sevgilinizin canı basit taze meyve çekecektir,örneğin...

 
Taze meyve fantezisi 2 bardak çilek 1 bardak portakal dilimleri 1 bardak ananas parçaları 1 bardak karpuz parçaları 1 1/2 bardak üzüm 1 bardak hindistan cevizi 1 bardak portakal suyu 1/2 bardak maden suyu 2 çay kaşığı bal
 
Meyveleri lokma büyüklüğünde doğrayın ve şık meyve kadehlerine koyun.Portakal suyu ile balı istediğiniz tada göre karıştırın,meyvelerin üstüne döküp en üste hindistan cevizini serpin.
Dördüncü adım:
Bancha çayı Bu çayı da doğal ürünler satan dükkandan alabilirsiniz. Değişik ve hoş, sizi şaşırtacak kadar yumuşak bir tadı vardır.

Kansas - Dust in the Wind
OLIVIA Erotik Astroloji Kadınlar için Erkekler Hakkında adlı kitabından...


    Ayşin Ela Kaya'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder