25 Ağustos 2013 Pazar

25 Ağustos - 31 Ağustos Haftası ve Burçlar - Astrolozi








Koç ve Yükselen Koç:
Tam köşe evlerinizde oluşan sevimsiz bir büyük Kare ile haftaya giriyoruz. Tüm ilişkilerde oldukça tehlike oluşturacak bu görünüm. Ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evliliklerde başlangıçlar olumlu görünmüyor. Çalışma hayatınızda ve sağlık konularında bir takım yanlış anlaşılmalar, kafa karışıklıkları olabilir, ama büyütmeyin, üstlerinizden destek alacaksınız. Günlük hayatınızda güzel çıkışlar yaşayabilirsini,z. 15 Ekim'e kadar Mars 5. evinizde kalacak; aşk, çocuk şans ve yetenekler konularında trafiğiniz, masraflarınız ve mücadeleriniz artabilir, bebek haberleri alabilirsiniz. 








Boğa ve Yükselen Boğa:
Büyük Kare, bu hafta sizi çalışma hayatında, iletişim, ulaşım, seyahatler, medya, internet ve hukuk konularında zorlayabilir, sağlığınıza da özen gösterin. Bazı gizli olaylar önünüze dökülebilir, psikolojiniz bozulabilir. Arkadaş çevrenizde yanlış anlaşılmalar, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz; ancak büyütmeyin. Bu konularda önemli kişilerden destek alacaksınız. Halkla ilişkiler ve pazarlama konularında başarı söz konusu. 15 Ekim'e kadar Mars 4. evinizde kalacak; aile, hane, ebeveyn konularında artış ve mücadelelerinizde ve masraflarınızda büyüme görülebilir. 









İkizler Ve Yükselen İkizler:
Büyük kare, bu hafta sizi maddi konularda ve sosyal çevrede epey, zorlayabilir.Aşk, çocuklar, yetenekleriniz ile ilgili borç, kredi işlerine, fazladan harcamalara neden olabilir. Kariyer ve ev konularıyla ilgili bazı hayal kırıklıkları, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, sakın büyütmeyin. Bu konularda ummadığınız destekler alacaksınız. 15 Ekim'e kadar Mars 3. evinizde kalacak; kardeşler, komşular, iletişim, eğitim, ulaşım konuları ile ilgili trafiğiniz artacak, mücadeleleriniz ve masraflarınız büyüyebilir. İletişim cihazlarınıza ve arabanıza dikkat edin.










Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Bu hafta Büyük Kare köşe evlerinize yerleşmiş; ailenizde, kariyerinizde ve tüm ikili ilişkilerinizde sevimsiz gelişmeler yaşayabilirsiniz, lütfen sakin kalın. İletişim, kardeşler, komşular, eğitim, ulaşım konularında yanlış anlaşılmalar, hayal kırıklıkları yaşasanız da ikili ilişkilerden destek göreceksiniz, çevrenizin fikirlerine önem verin. 15 Ekim'e kadar Mars 2. evinizde kalacak, malesef harcamalarınız artabilir ve bu konularda mücadeleleriniz fazlalaşabilir.








Aslan Ve yükselen Aslan:
Bu hafta Büyük Kare kardeşler, komşular, çalışma hayatınız, sağlık, eğitim, ulaşım, seyahat ve hukuk konularında sizi zorlayabilir. Madi konularda hesaplarınızı iyi yapın, bazı yanlış anlaşılmalar ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz, ama lütfen büyütmeyin. Çalışma hayatınızdan destek göreceksiniz, maaşınıza zam gelebilir ve ayrıca kişisel bakımlar sonuç verecektir. 15 Ekim'e kadar Mars 1. evinizde kalacak, oldukça yoğun bir döneme giriyorsunuz. Yeni başlangıçlar için çok uygun bir dönem. Hayatınız hız kazanacak ve çok enerjik hissedeceksiniz. 








Başak ve Yükselen Başak:
Bu hafta Büyük Kare sizi maddi gelirler, sosyal çevre, aşk ve çocuklar konusunda zorlayabilir; hiç kimse ile borç kredi işlerine girmeyin. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konusunda yanlış anlaşılmalar, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz ama lütfen büyütmeyin. Şansınız, yetenekleriniz ya da çocuklarınız ile ilgili güzel bir gelişme moralinizi yerine getirecek. 15 Ekim'e kadar Mars 12. evinizde kalacak; iç dünyanızda psikolojik olarak zorlanabilir, bazı dedikodular, gizli kapaklı işler size içsel sıkıntı yaratabilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 








Terazi ve Yükselen Terazi:
Bu hafta Büyük Kare köşe evlerinize yerleşiyor. Tüm ikili ilişkilerinizde, ortaklık ve evliliğinizde zorlanabilirsiniz, lütfen sakin kalın, sinirleriniz havada olacak. Çalışma ya da günlük hayatınızda bazı dedikodular ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz ve psikolojiniz bozulabilir, lütfen büyütmeyin ve sağlığınıza dikkat edin. Ailenizden gelen bir destek ile bunu atlatacaksınız. 15 Ekim'e kadar Mars 11. evinizde kalacak; sosyal çevrenizde hareket artacak, ancak arkadaşlıklarda mücadeleler görülebilir.






 
Akrep ve Yükselen Akrep:
Bu hafta Büyük Kare sizi kardeşler, komşular, eğitim, ulaşım, seyahat, çalışma hayatı, sağlık, hukuk ve iletişim konularında zorlayabilir; gizli işlerden, dedikodulardan uzak durun. Psikolojiniz ve sağlığınız kötü etkilenebilir. Günlük hayatınızda veya çalışanınız ile ilgili hayal kırıklığı, yanlış anlaşılma yaşayabilirsiniz ancak büyütmenize gerek yok. Kardeşler, komşular, internet, medya ve bilginiz size destek verecek; eğitime başlamak ya da yazmak size iyi gelebilir.15 Ekim'e kadar Mars 10. evinizde kalacak; kariyer ve ebeveyn konularında mücadeleler başlıyor, enerjinizi doğru kullandığınızda bu alanda fark ediliyor olacaksınız. Aile ile ilgili harcamalar artabilir. 







 
Yay ve Yükselen Yay:
Bu hafta Büyük Kare maddi konularda, sosyal çevrede, aşk, şans ve çocuklar konusunda sizi zorlayabilir. Borç ve kredi için uygun zamanlar değil, hesaplarınızı iyi yapın. Kariyeriniz, aileniz ve ebeveyn konularında yanlış anlaşılmalar, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz ama lütfen büyütmeyin. Yeni ortaya çıkabilecek bir maddi imkan ve özgüveniniz sayesinde moraliniz yerine gelecektir. 15 Ekim'e kadar Mars 9. evinizde kalacak; yurtdışı ilişkiler, hukuk, medya, eğitim, inançlar ve seyahatler konularında artış ve mücadeleler yaşanabilir. Yeteneklerinizi kullanma fırsatı yakayabileceksiniz.







 

Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Bu hafta Büyük Kare köşe evlerinize yerleşiyor. Kariyer ve tüm ikili ilişkilerinizde orlanabilirsiniz, mümkün olduğu kadar sakin kalın. Kardeşler, komşular, iletişim, eğitim, ulaşım ve seyahat konularında hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz ama lütfen büyütmeyin. İnançlarınızla yurt dışı bağlantılı iletişimsel destekler alabilir, yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. 15 Ekim'e kadar  Mars 8. evinizde kalacak; ortak gelirler, kredi, miras, borç, burs, prim ve sigorta konularında hareketlenme ve mücadeleler yaşayabilirsiniz. Hesaplarınızı iyi yapın ve acele kararlar vermeyin. 








 

Kova ve Yükselen Kova:
Bu hafta Büyük Kare yurtdışı ilişkiler, hukuk, medya, internet, iletişim, eğitim, kardeşler, komşular ve ulaşım konularında sizi zorlayabilir, psikolojinizi altüst edebilir; lütfen sağlığınıza dikat edin ve sakin kalın. Maddi gelirler ile ilgili yanlış anlaşılmalar, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz, lütfen büyütmeyin. Hiç ummadığınız bir yerden destek gelecek ve şaşıracaksınız. 15 Ekim'e kadar Mars 7. evinizde kalacak; ikili ilişliker, ortaklıklar ve evlilik ile ilgili konularda hareket, masraf ve mücadeleleriniz artabilir. Süpriz bir teklif ile de karşılaşabilirsiniz. 









 
Balık ve Yükselen Balık:
Bu hafta Büyük Kare sizi maddi gelirler, sosyal çevre, çocuklar, yetenek ve aşk konularında zorlayacak. Sakin kalmanın faydasınız göreceksiniz; borç, kredi için uygun bir hafta değil. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler konusunda hayal kırıklıkları, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz ama lütfen büyütmeyin. Sosyal çevrenizden alacağınız destek ile düze çıkabilirsiniz, yeni ümitler doğabilir. 15 Ekim'e kadar Mars 6. evinizde kalacak; sağlık, çalışma hayatınız, yardımcılarınız ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili uğraşlar, mücadeleler artacak. Spor ve diyete başlayabilirsiniz, ama aşırıya kaçmayın. Bu konularda masraflarınız büyüyebilir. 





Twitter: @Astrolozi
Facebookhttps://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder