19 Ağustos 2013 Pazartesi

Afrodizyak Tarifler (Kova) - Gamze Özer / Astrolozi



Bayanlar, sevdiğiniz adam için mutfağa girmeye hazır mısınız?? Eee "kalbe giden yol mideden geçer" sözünden yola çıkarak bir yazı dizisi yapalım dedik.. 



Ve işte yıldızların altında bir gece.. Siz ve O, başbaşa..
Aslında bu tarifler bayanlar için, ama bence bayların da okumasında fayda var.. Neden mi?? Tatlı cadıların tuzağına düşmemek için..





Kova Erkeği için Mükemmel Bir Gece
Birinci adım: 
Yeşil Aşk çorbası
1/2 kg brokoli
1 küçük soğan küp doğranmış
1/8 çay kaşığı öğütülmüş karabiber
1 bardak su 
2 bardak yağsız süt
1 diş sarımsak bütün kullanılcak
1 çorba kaşığı mısır nişastası
Bir tutam tuz





Bokoliyi,soğanı,sarımsağı,biberi ve suyu küçük bir tencereye koyup,brokoliler yumuşayıncaya kadar pişirin. Sarımsağı çıkartıp hepsini blenderdan geçirin. Tekrar tencereye koyun. Sütle nişastayı krema kıvamına gelinceye kadar iyice karıştırın ve brokoli karışımına yedirerek dökün. Altını açıp,çorba hafif koyulaşıncaya kadar pişirin...
İkinci adım:
Orgazm salatası 1 bağ ıspanak 2 adet haşlanmış yumurtanın beyazı 1/2 çay kaşığı sarımsak tozu 3 1/2 çorba kaşığı elma sirkesi 1 çorba kaşığı su 1 tutam karabiber
Ispanak yapraklarını salata tabağına dekoratif bir şekilde yerleştirin. Üzerine yumurtanın beyazını ufak ufak kesip serpiştirin. Sarımsak tozunu,biberi, sirkeve suyla karıştırıp üstüne dökün ve servis yapın. Not: Salatanın sosunu servisten hemen önce ekleyin.

Üçüncü adım: 

Fellatio fettucine 1/2 kalıp tereyağı 250 gr taze ya da donmuş pavurya eti 3/4 bardak krema 1/2 bardak rendelenmiş parmesan peyniri 350 gr fettuccine haslanıp süzülmüş 1/2 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı ince kıyılmış taze maydanoz 1 diş ezilmiş sarımsak Bir tutam tuz


 


Tereyağını bir tavada orta ateşte eritin. Sarımsağı yağda çevirin,pavurya etini, kremayı,peyniri, tuz ve biberi karıstırarak ilave edin. Büyük bir servis tabağında fettuccinenin üstüne döküp iyice karıştırın, üstüne maydonozu serpip servis edin.


Dördüncü adım:
Şeytana uyduran çilekler 1 kg çilek 1 1/2 çay kaşığı limon suyu 3 çorba kaşığı şeker 2 bardak krema 1/2 bardak süsleme şekeei Çilekleri ezip süzgeçten geçirin. Limonla şekeri karıştırın. Kremayı şekeri yavaş, yavaş ekleyerek katılışıncaya kadar çırpın ve çilekle blenderdan geçirin. 1 1/2 litrelik kalıpta dondurun. 5 ila 8 günahkar porsiyonlarda kesin.

George Micheal - Freedom
 

OLIVIA Erotik Astroloji Kadınlar için Erkekler Hakkında adlı kitabından...

    Ayşin Ela Kaya'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder