1 Aralık 2013 Pazar

1 Aralık - 7 Aralık 2013 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç
Sevgili Koç'lar, bu hafta Güneş'in pozisyonu, Salı günü oluşan Yeni Ay, Perşembe günü de Merkür'ün geçişiyle, Yay burcunun bulunduğu 9. eviniz oldukça öne çıkıyor. Konularına gelince; yurtdışı ilişkiler, uzun seyahatler, eğitim, hukuk, medya, internet, uzak akrabalar  ve hayat felsefeniz, ana başlıklar arasında. Haftaya bu konularda sürpriz gelişmelerle başlıyoruz ve bu gelişmeleri, Salı günkü Yeni Ay, yeni başlangıçlar ile destekliyor. Hatta bu alanlarda hep sorun yaşadığınız bazı noktalar ile tekrar yüz yüze gelmeniz mümkün. Hafta sonuna doğru yukarıdaki başlıkları içeren kararlar almanız gerekiyorsa, lütfen bir kaç gün erteleyin; zira yanıltıcı bir Merkür - Neptün karesi oluşacak. Akıl karışıklıkları, belirsizlik, iş yükü ve sorumluluklardan kaçış, ideallerinizi uygulayamama gibi etkiler içeriyor. Hafta başını verimli kullanıp, kararlarınızı hafta sonuna bırakmamanızda fayda var..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğa'lar, bu hafta Güneş'in pozisyonu, Salı günü oluşan Yeni Ay, Perşembe günü de Merkür'ün geçişiyle, Yay burcunun bulunduğu 8. eviniz oldukça öne çıkıyor. Konularına gelince; ortaklaşa gelirler, miras, kredi, borç, vergi, sigorta, burs ve primler ana başlıkları arasında. Haftaya bu konularda oluşabilecek ani sürpriz gelişmeler, hiç beklemediğiniz bir yerden, üzerini olmaz diye örttüğünüz bir konuda gelişmeler eşliğinde başlıyoruz. Salı günkü Yeni Ay da bu alanları yeni başlangıçlarla destekliyor. Evli olanlar, eş geliri ile ilgili gelişmelere hazır olun. Sosyal çevrenizden bu aralar pek destek göremediniz. Eğer yine arkadaşlarınız ile ilgili maddi bir girişim için karar vermeniz gerekiyorsa, ya da birinden borç / kredi desteğine ihtiyacınız varsa, hafta sonuna doğru olacak Merkür - Neptün karesi altında aradığınızı bulamayacaksınız. Bu sürede harcamalarınıza da lütfen dikkat edin, sonradan pişman olacağınız bir harcama yapabilirsiniz. Belirsizlik, akıl karışıklığı, aldanma gibi etkiler oluşabilir. Hafta başını verimli kullanıp, bu tarz kararlarınızı hafta sonuna bırakmamanızda fayda var.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Sevgili İkizler, bu hafta Güneş'in pozisyonu, Salı günü oluşan Yeni Ay, Perşembe günü de Merkür'ün geçişiyle, Yay burcunun bulunduğu 7. eviniz oldukça öne çıkacak. Konularına gelince; tüm ikili ilişkileriniz, ortaklarınız, evliliğiniz ve rakipleriniz, haftanın ana başlıkları. Haftaya bu konularda oluşabilecek sürpriz çevre desteği ile giriyorsunuz; umutlarınız yeşerebilir. Arkadaş çevrenizden gelebilecek yardımlarla, bir ortaklık / evlilik girişimi hatta taşınma konusu ile karşılaşabilirsiniz. Salı günü Yeni Ay'ın da bu konulara etki etmesi nedeniyle, ikili ilişkilerinizde gelişmelere hazır olun. Kariyerinizle alakalı bir ortaklık ya da imza girişimi ya da partneriniz ile ilgili otorite figürlerinden destek göremiyor, beklediğiniz bir anlaşmada gecikme yaşıyor olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru bu olumsuzluklar tekrar uyanabilir. Bu günlerde mümkünse, ikili ilişkiler ve imza adına karar vermekten kaçının; bir kaç gün bu tip işleri ertelemekte fayda var. Taşınma işi olanlarda, aksilikler, yanlışlıklar yaşanabilir. Belirsizlikler, kafa karışıklıkları, aldanma, iş yükü ve sorumluluklardan kaçma gibi gelişmelerin yaşanmaması adına hafta sonu dikkatli olmakta fayda var.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Sevgili Yengeç'ler, bu hafta Güneş'in pozisyonu, Salı günü oluşan Yeni Ay, Perşembe günü de Merkür'ün geçişiyle, Yay burcunun bulunduğu 6. eviniz oldukça öne çıkacak. Konularına gelince; günlük ve çalışma hayatınız, çalışma arkadaşlarınız ve yardımcılarınız, sağlığınız ve varsa evcil hayvanlarınız, haftanın ana başlıkları. Haftaya bu konularda oluşabilecek, kariyer ya da otorite figürlerinden de gelecek destekler eşliğinde sürpriz gelişmelerle başlıyorsunuz. Salı günü Yeni Ay'ın da bu alanlara etki etmesinden ana başlıklar konusunda yeni başlangıçlara hazır olun; çalışıyorsanız, kariyerinizde güzel gelişmelere şahit olabilir, genel sağlık durumunuz ya da genel bakım ile ilgili bir programa başlayabilirsiniz. Bir süredir aradığınız yardımcıyı bu hafta bulabilirsiniz. Evlerini kiraya verecekler arzu ettikleri nitelikte bir aday bulabilirler. Günlük ve çalışma hayatınızda oluşacak gelişmelere açık olun. Sadece bu hafta sonuna doğru oluşacak Merkür - Neptün karesinden dolayı, yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet ve pazarlama ile ilgili uğraşlarınızda bazı olumsuzluklar, belirsizlikler, kafa karışıklıkları  yaşanabilir. Bu konulardaki kararlarınızı veya adımlarınızı mümkünse bu zamana denk getirmeyin, hafta sonunun geçmesini bekleyin..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Sevgili Aslan'lar, bu hafta Güneş'in pozisyonu, Salı günü oluşan Yeni Ay, Perşembe günü de Merkür'ün geçişiyle, Yay burcunun bulunduğu 5. eviniz oldukça öne çıkacak. Konularına gelince, aşk, çocuklar, yetenekleriniz ve eğlen hayatınız ana başlıkları oluşturuyor. Bir süredir ev ve aile konuları ile fazla yorulmuş olabilirsiniz, ama artık çocuğunuzla ilgili sevindirici bir eğitim haberi, sevgilinizle uzun bir seyahat planı, yetenekleriniz ile ilgili bir medya, internet ya da pazarlama girişimi ile ilgili sürpriz gelişmeler ve en önemlisi Yeni Ay'ın da enerjisi ile güzel başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Bazılarımız yeni bir aşk, bazılarımız ise bir bebek haberi alabilir. Şanslı bir döneme giriyorsunuz. Sadece hafta sonuna doğru, bu konularla ilgili harcamalarınıza ve bu alanlarda bazı konuları fazla kafaya takma adına belirsizlikler, kafa karışıklıkları oluşabilir. Bu başlıklarla ilgili kararlarınızı mümkünse hafta sonundan sonra erteleyin, zira sonra pişman olabilirsiniz. Hafta sonu alkol ve şans oyunlarından yana  canınız yanabilir, dikkat..

Başak Burcu ve Yükselen Başak
Sevgili Başak'lar, bu hafta Güneş'in pozisyonu, Salı günü oluşan Yeni Ay, Perşembe günü de Merkür'ün geçişiyle, Yay burcunun bulunduğu 4. eviniz oldukça öne çıkacak. Konularına gelince; ev ve aile konuları ana başlıkları oluşturuyor. Eviniz ile ilgi ani gelişmeler eşliğinde haftaya giriyorsunuz, ev almak isteyenler sürpriz bir destek bulabilir, revizyon yapmak isteyenler sonunda kararlarını verebilir, bir gayrimenkullerinden kar elde edebilirler veya hane içinde Yeni Ay'ın da etkisi ile yeni başlangıçlar yaşanabilir. Bir süredir yakın akrabalar, iletişim, ulaşım ve eğitim alanlarında problem yaşadıysanız artık bitiyor. Tüm enerjinizi evinize ve ailenize yönelteceğiniz bir hafta olacak. Sadece hafta sonuna doğru haneniz ve aileniz ile ilgili vermek zorunda olduğunuz bir karar, atmanız gereken bir imza ya da danışmanız gereken konular varsa, yanlış adımlar atma, belirsizlik ve kafa karışıklığı nedeniyle hataya düşme tehlikeniz var. Mümkünse bu tarz kararlarınızı hafta sonundan sonraya erteleyin, zira pişman olabilirsiniz..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Sevgili Terazi'ler, bu hafta Güneş'in pozisyonu, Salı günü oluşan Yeni Ay, Perşembe günü de Merkür'ün geçişiyle, Yay burcunun bulunduğu 3. eviniz oldukça öne çıkıyor. Konularına gelince; kardeşler, yakın akrabalar, komşular, eğitim, ulaşım, iletişim, ana başlıkları oluşturuyor. Bir süredir maddi sorunlarla boğuştunuz. Haftaya yakın akrabalarınızın desteği ile bir ortaklık kurma, bir danışmana gitme kararı, bir ulaşım aracı ya da iletişim cihazı alma, bir eğitime katılma konularında imza atma konusunda sürpriz gelişmelerle başlıyorsunuz. Salı günkü Yeni Ay'ın etkisi ile de, bir süredir sığındığınız kabuğunuzdan artık çıkma kararı verebilirsiniz, yukarıdaki alanlarda yeni başlangıçlara hazır olun. Sadece hafta sonuna doğru çalışma hayatınızda bazı belirsizlikler, sağlığınız ile ilgili kafa karışıklıkları ya da yardımcınız ile ilgili sizi yanılgıya düşürebilecek haberler alabilirsiniz. Bunlarla ilgili vermeniz gereken kararları mümkünse hafta sonundan sonraya bırakın; zira yanılma payınız yüksek, sonradan üzülebilirsiniz. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Sevgili Akrep'ler, bu hafta Güneş'in pozisyonu, Salı günü oluşan Yeni Ay, Perşembe günü de Merkür'ün geçişiyle, Yay burcunun bulunduğu 2. eviniz oldukça öne çıkacak. Konularına gelince; tüm maddi gelirleriniz ve özgüveniniz ana başlıkları oluşturuyor. Bir süredir hemen hemen her konuda sıkıntıda olan Akrep'ler, haftaya çalışma hayatlarından elde edebilecekleri maddi desteklerle başlıyorlar; kendilerine olan güvenleri yerine gelecek; sağlık konularında da güzel ani haberlere hazır olun. Özellikle Salı günkü Yeni Ay'ın enerjisi ile maddi konularda yeni başlangıçlar söz konusu.; zam alabilir, ticaret ile uğraşanlar kendilerine kar sağlayacak müşteriler bulabilirler. Sadece hafta sonuna doğru rehavete kapılıp, fazla ve hatalı harcama yapma tehlikeleri var; özellikle aşk, çocuklar ve eğlence konularında maddi belirsizlikler, kafa karışıklıkları ve aldanmalar yaşanabilir. Bu alanlardaki kararlarınızı ve girişimlerinizi mümkünse hafta sonundan sonraya ertelemenizde yarar var..

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Sevgili Yay'lar, bu hafta Güneş'in pozisyonu, Salı günü oluşan Yeni Ay, Perşembe günü de Merkür'ün geçişiyle, 1. eviniz yani hayatınızın tüm alanlarına hareket gelecek; tüm ilişkileriniz, fiziki ve genel sağlık durumunuzda iyileşmeler söz konusu. Haftaya aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili güzel gelişmelerle başlıyorsunuz. Salı günkü Yeni Ay'ın enerjisi ile birlikte bir süredir yalnız kalma isteğiniz artık geçecek, daha sosyal ve hareketli gelişmelere hazır olun. Karamsarlığı artık bırakabilirsiniz. Sadece bu hafta sonuna doğru eviniz ve aileniz ya da bir gayrimenkulünüz  ile ilgili belirsizlik, kafa karışıklığı doğabilir; ev içindeki ego savaşlarına da dikkat. Ev işleri ile uğraşmaktan kaçabilirsiniz. Mümkünse bu tarz konuları içeren kararlarınızı ve girişimlerinizi mümkünse haftasonundan sonraya erteleyin; zira problem yaşamanız ve huzurunuzun kaçması muhtemel. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Sevgili Oğlak'lar, bu hafta Güneş'in pozisyonu, Salı günü oluşan Yeni Ay, Perşembe günü de Merkür'ün geçişiyle, Yay burcunun bulunduğu 12. eviniz oldukça öne çıkacak. Konularına gelince, bilinçaltınız, bazı dedikodular ve düşmanlıklar, sağlığınız, daha doğrusu elinizde olmayan bazı aksilikler ana başlıkları oluşturuyor. Bir süredir devam eden sosyal çevreniz ile ilgili sorunlar, sizin moralinizi bozdu; bu hafta kendi kendinize kalmak, biraz kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmak, bağımlılıklarınızı bırakabilmek adına güzel bir hafta başı. Maalesef Salı günkü Yeni Ay da bu konuları tetikleyebilir, sakin kalıp, olayları akışına bırakmak en doğrusu olacaktır. Bu süreyi atılım yapacağınız zamana hazırlık gibi kullanmalı ve dengenizi korumalısınız. Hafta sonuna doğru ise yakın akrabalar, kardeşler, komşular, iletişim, medya, internet ve ulaşım alanlarından canınız sıkılabilir; iletişim yoluyla bir dedikodu ya da düşmanlık haberi almak, öğrenci olanlar için hafta sonuna yakın günlerde eğitim problemleri yaşamak olası. Bu alanlardaki kararlarınızı, girişimlerinizi mümkünse hafta sonundan sonraya bırakmakta fayda var, zira üzülebilirsiniz, geçici etkiler yüzünden olayları büyütmeyin..

Kova Burcu ve Yükselen Kova
Sevgili Kova'lar, bu hafta Güneş'in pozisyonu, Salı günü oluşan Yeni Ay, Perşembe günü de Merkür'ün geçişiyle, Yay burcunun bulunduğu 11. eviniz oldukça öne çıkacak. Konularına gelince, sosyal çevreniz ve kariyerinizden elde ettiğiniz gelirler ana başlıkları oluşturuyor. Hafta başı, arkadaşlarınız ile ani bir eğitim, toplantı, seyahat planı oluşabilir. Yakın akrabalarınız ve komşularınızdan güzel destekler bulabilirsiniz. Bir süredir kariyeriniz ve otorite figürleri ile olan ilişkileriniz sizi yordu. Salı günkü Yeni Ay da size sosyal çevrenizde yeni başlangıçlar getirecek; yeni kişilerle tanışma, ummadığınız kariyer destekleri bulma adına güzel girişimler oluşabilir; yeni fırsatlar, yeni umutlar yaratacak. Sadece hafta sonuna doğru yanlış yatırımlar yapma, eğlence ve arkadaş uğruna hatalı harcamalar yapmak, belirsizlikler, kafa karışıklıkları yaşamanız mümkün. Sosyal çevrenizden birileri ile maddi konulara girmemeniz veya bu tarz girişimlerinizi veya kararlarınızı hafta sonundan sonraya ertelemeniz sizin için uygun olacaktır; zira sonra üzülebilir, pişman olabilirsiniz. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Sevgili Balık'lar, bu hafta Güneş'in pozisyonu, Salı günü oluşan Yeni Ay, Perşembe günü de Merkür'ün geçişiyle, Yay burcunun bulunduğu 10. eviniz oldukça öne çıkacak. Konularına gelince, kariyeriniz, toplum önündeki duruşunuz ve otorite figürleri ile olan ilişkileriniz ana başlıkları oluşturuyor. Bir süredir yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet ve pazarlama alanlarında problemler yaşıyorsunuz. Haftaya kariyerinizden elde edebileceğiniz bir maddi gelişme sürprizi ile başlamanız mümkün. Salı günkü Yeni Ay'da sizi yeni kariyer fırsatları konusunda oldukça destekleyecek; toplum önündeki duruşunuz değişecek, hatta bazıları için evlilik bile gündeme gelebilir. Sadece hafta sonuna doğru bu konularda kafa karışıklıkları, belirsizlikler sizi yorabilir; otorite figürleri, ebebyn ile de problem yaşayabilirsiniz. Mümkünse bu alanlarda vermeniz gereken kararları veya girişimlerinizi sonradan üzülmemek adına hafta sonundan sonraya erteleyin.; zira işten ve sorumluluklarınızdan kaçmak, aldanmak sizde sonradan pişmanlık yaratabilir.





Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder