2 Aralık 2013 Pazartesi

2 Aralık 2013 - Astrolozi




Haftaya Ay'ın Akrep burcundaki hareketi ile giriyoruz. Derin sezgiler, tutkular biraz da ketumluk içeren enerjiler eşliğinde etkiler veren Ay 03:33'de boşluğa girecek ve sabah 08:31'de Yay burcuna geçişiyle açısız hareketi sona erecek. Yarın Yay burcunda harika bir Yeni Ay'ımız olacağından, Ay'ın Yay burcuna geçişi ile bu enerjiyi hissetmeye başlayabiliriz. Bir kaç gündür süren Ay'ın balzamik fazdaki yolunu bulamayan enerjisi artık bir iki gün içinde kendi de görünür olacağından, daha netleşecektir.

Ay boşluğa girmeden, güne girişin hemen ardından son açılarını Merkür'e kavuşarak ve Mars ile uyumlu bir konuma gelerek yapacak. Oluşacağı saatler nedeniyle pek hissedilir etkiler olacağını düşünmüyorum ama kısa bir süreliğine de olsa, akıl ve mantık, ruh halinin etkisi altına girecektir. Hisleri konuşturmak, duyguları dile getirebilmek, diğer zamanlara göre kolay olabilir. Mars'ın etkisiyle de cesaretin, özgüvenin ölçülü bir şekilde hissedilmesi girişimlere destek olabilir. Görüşlerinizi etkili olarak savunabilir ve geri adım atmayabiliriz. Ayakta olanlar için söylüyorum ki gayet bilinçli olacağımız saatlerdir.

Öğle saatlerinde ise Ay'ın Yay burcundaki ilk hareketi maalesef Neptün ile oluşacak sert bir kare. Hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaran bir transit. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir duruma yükselebilir. Aslında yalan bir hayal dünyası içine düşürebilir. Bir şeye karar vermek, bir iş girişimind bulunmak veya hayati önemi olan konularda adım atmak için kesinlikle uygun değildir. Yanlış yönlendirici bir etkidir. Basit şeyleri gözümüzde büyütebilir ve problem haline getirebiliriz.

Akşam saatlerinde ise güzel bir Uranüs üçgeni ile beraber bir Chiron karemiz oluşacak. Hani şu zincirlerini kırmak isteyen, yaralarını şifalandırmak için özgürlük arayan içimizdeki ufak çocuk var ya; işte o çocuğun canlanmaya ihtiyacı olduğu saatler bunlar. Yeni ve değişik bir duygusal heyecan, farklı ve değişik insanlarla tanışma, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunma isteği, yeni hayat tecrübeleri ile canlanma ve kendi bulma arayışının etkili olacağı bir akşam.. Eğer bu gibi şeylere imkan yoksa enerjimizi, kendimizi veya evimizi değiştirmek için kullanabiliriz...


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder