13 Aralık 2013 Cuma

13 Aralık 2013 - Astrolozi






Ay tüm gün Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor; oldukça dayanıklı ve güçlü hissettiğimiz bir Venüs günü bugün.. Yumuşak başlı ve sakin olup, kolay kolay sinirlenmeyebiliriz amaaa bir de sinirlenirsek ki, işte o zaman öfkemiz korkunç olabilir. Kışkırtıldığımız takdirde bütün enerjimizi ve öfkemizi dışa vurmadan sakinleşmemiz mümkün olmayabilir. Ama bunun yanında istikrarlı ve dengeli çalışmak, emin adımlar atmak, konfora ve rahata düşkün olmak, yemek, içmek ve sanattan tüm güzelliklerden keyif almak, kendimizi duygusal ve fiziksel açıdan güvende hissetmeyi istemek kaçınılmaz olabilir.

Sabah erken saatlerde Ay'ın Neptün ile hoş bir açısı var. Etrafımızdaki insanlara karşı hassasiyetimizin artabileceği ve onlarla ilgilenmeyi iş edinebileceğimiz bir sabah diyebilirim. Vericilik ve acıma hislerimiz kabarabilir. Kendimizden evvel diğerlerini düşünebiliriz. Mistik ve dini konulara ilgi artabilir; yalnız kalıp iç dünyamızda gezinmeyi isteyebiliriz. Dua, meditasyon, namaz gibi ruhani çalışmalar için de oldukça uygun.

Öğleden sonraki saatlerde ise oluşacak Ay - GAD kavuşumu ve ardından Ay - Pluton muhteşem görünümü ise kendimizi duygusal güvende hissetmeye ihtiyacımız olan saatler. Duygusallığı arttırıcı, canlandırıcı, herşeyi daha güçlü hissettirici bir transit. Bir fikri kafaya takıp onun esiri olabilir ve duygularımızın kontrolü altına da girebiliriz. Bu süreçte dengede kalmak, önemli işlerimiz varsa, örneğin otorite figürleri ile bu konuları halletmek için uygun bir öğleden sonra diyebiliriz. Oğlak ve Boğa arasında olacağından özellikle çalışma hayatında güç ve kararlılık hissettireceğinden, bazı girişimler için de uygun olabilir. Hele ki Jüpiter ve Satürn arasındaki ışıl ışıl parlayan açı esnasında hayatımızı sağlamlaştırmak, garntilemek, gelecek için sigortalamak için gerek maddi gerek güven ve huzur adına anlamlı gelişmelere uygun günler yaşıyorken, bu güç hissi işimize yarayacaktır. Fikir ve düşüncelerimizdeki, ruhsal hissedişlerimizdeki denetimle, hayatımızda sağlam ve güvenli olmayan ve bize mani olabilecek kasisleri düzeltebiliriz. Bir anlamda kendimiz ve yaşamımız için gerekli gerçek ihtiyaçlarımızı görebilme, hatta bunun ötesinde kontrol edebilerek daha anlamlı ilerleyebilme imkanı doğacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder