14 Aralık 2013 Cumartesi

14 Aralık 2013 - Astrolozi




Hafta sonuna Ay'ın Boğa burcunda ilerlemesi ile giriyoruz. Son derece uyumlu, doğaya aşık, dengeli, bir o kadar da çekingen ve bir işe başlamadan tüm ihtimalleri gözden geçirecek kadar dikkatli, biraz yeniliklere kapalı olacağımız etkilerle yepyeni bir güne uyanıyoruz. Acele hareket etmek bugün bize göre değil, çok zorlansak bile adımlarımızı hızlandırmak istemeyeceğiz. Güzel olan her şeye düşkünlük, güzel konuşma yeteneği, sanatsal etkinlikler ve lüx aklımızı başımızdan alabilir. Sabah erken saatlerdeki Jüpiter uyumlu açısı ile birlikte, Cumartesi'ye güzel etkiler eşliğinde başlıyoruz. Bu transit kendimizi iyi hissetmemize, cana yakın olmaya ve bu tarz insanlarla beraber olma isteğine yol açacaktır. Çevremizdekilerin rahatı, mutluluğu ile her zamankinden fazla ilgilenebilir, gerekirse bu amaçla onlara yardım edebiliriz. Bir nevi karşılıklı destekleşim ve bağlılık kurma zamanı diyebiliriz. Grup aktiviteleri için bu sabah uygun saatler barındırıyor, bir eğitim programı ya da bir seyahat organizasyonu yapmak adına da olumlu saatler. Özellikle pazarlama gibi halkla ilişkiler gibi ikna etme gerektiren bir işiniz varsa bu transit saatlerini kullanmalısınız.


Bu açı ardından, öğle saatlerine doğru bu kez Ay, Satürn'ün tam karşısına yerleşecek; sabah saatlerindeki o iyimser havanın yerinde yeller esebilir. Bu transit her ne kadar kısa ise de akrabalık ilişkilerinde olumsuzluk verebilir. Problem şudur ki; kendimizi çok yalnız, mutsuz ve şanssız hissedip sanki bizi kimse sevmiyor, istemiyor gibi düşünmemizdir. Aynı zamanda kendimizi soğuk ve duygusuz da hissedebiliriz. En iyisi bu saatlerde pek bir şey yapmamaktır. Satürn'ün bulunduğu derece, Serpentis sabit yıldızına çok yakın; anlamı ise talihsizlik içerir, bu derecede yapılanlar işlerde pek ilerleme kaydedilmez. Neyse ki Jüpiter'in buraya güzel bir üçgeni mevcut; bu biraz durumu kurtarıyor. Sabrın sonu selamet müjdesini veriyor.. Görüşünüz karamsar olsa bile, kısa bir süre sonra bu durum açılacaktır. Başkalarının tutumlarını göz ardı edin ve kendi kendinize iş bitirici kararlar lütfen almayın.. Özellikle öğleden sonra saatleri de bu etkilerle geçecektir..

Akşama doğru ise yaklaşan Ay - Venüs üçgeninin etkilerini hissetmeye başlayacağız ve öğle saatlerindeki soğuk hava ısınmaya doğru ilerleyecek.  Söz konusu üçgen, gece yarısından sonra kesinleşecek olsa da toprak burcunda olacak etki kendimizi fiziksel ve duygusal olarak güvende hissettirecek etkilere sahip. Cumartesi gecesi, yemey, içmeye, arkadaş birlikteliklerine, aşka, sevgiye oldukça müsait saatler barındırıyor; değerini bilip keyfini çıkarmak gerek..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder