28 Aralık 2013 Cumartesi

28 Aralık 2013 - Astrolozi







Ay gün boyu Akrep'teki seyrine devam edecek.. Kendimizden ve çevremizdekilerden beklentilerimiz oldukça fazla diyebiliriz. Kontrolcü yönümüz ile insanların zayıf ve güçlü taraflarını kolayca anlayabileceğimiz ve bu yanımızı çıkarlarımız adına kullanmak istememiz oldukça normal olacaktır.. Cesur ve zeki olmak yanında algılama gücümüzün yüksekliği ile aptallığa tahammülümüz çok azalabilir. Sessizce olayları gözlemlemek ve derinin anlamaya çalışmak dürtüsü içinde hafta sonuna gireceğiz.

Geceden etkisi devam eden güzel enerjilere ek olarak Ay güne girerken Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yapıyor. Daha sonra da Ay önce Chiron ile güzel bir üçgen ardından da Pluto ile olumlu bir 60'lık açı sergileyecek. Kader yolumuzda olumlu, yapıcı kararlar alma açısında müthiş etkili zamanlar, özellikle sevgi şefkat ve merhamet enerjilerinin olumlu yönde çalışacağı da diyebiliriz... Zayıf ve bize endişen veren yanlarımızın farkına varabilmek, yumuşak karnımızı artık görebilmek adına güzel bir Satürn günü. Bazı olayların muhakemesini yapabilmek adına yarar sağlayabiliriz. Eksikliklerimizi gidermeye çalışmak ve ilişkilerimizde güç elde etmek adına girişimlerde bulunmak, hırslarımızı, kıskançlıklarımızı, bizi olumsuz etkileyen tüm tortularımızdan kurtulabilmeye karar vermek için uygun bir gün. Çevremizdekilere karşı olan duygularımızın gerçek durumunun farkına varabilir ve köklü duyguları ortaya çıkarabilir, ayrıca ilişkilerimizde yapıcı olabiliriz. Zaten Mars ve Chiron arasındaki karar vermeye ve rota değişikliğine zorlayan etki ile artık zannediyorum hepimiz yapmamız gerekenlerin farkına varıyoruz; hangi konularda cesaret göstermek ve hangi ilişkimizde dengeyi korumak gerektiğinin artık hepimiz farkındayız. Ufak dokunuşlar büyük kadersel etkiler yaratabilir..

Akşama doğru ise Ay ve Jüpiter arasında harika bir üçgen açı oluşacak. İşlerimizin kolaylaşabileceği, mutluluğun aratbileceği bir zaman dilimi. Çevremizdekileri sıcak ve arkadaşça hissedebilir ve biz de onlara fiziksel cömertlikle yaklaşabiliriz. Hayatın farklı yönlerine eğilebilmek, yaşamın gerçeklerini araştırmaya çalışmak ilgi uyandırabilir. Duygusal tam ve bilgece hisseişler yakalamak mümkün. Cumartesi gecesi adına hoş ve sıcak saatler geçirmek mümkün..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder