7 Aralık 2013 Cumartesi

8 Aralık - 14 Aralık 2013 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç
Aralık ayının güzel haftalarından birine giriyoruz. Mars'ın 7. evinize geçişi ile, tüm ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ve evliliğinizde, oldukça enerjik 7.5 aylık bir döneme girdiniz; bu alanda dengeleri korumak size yarar sağlayacaktır. Yeni ortaklıklara adım atmak, yada eskisi ile sorun yaşamak, taşınmaya karar vermek, rakiplerinizin artışı ve bazı problemler ortaya çıkması hatta evliliğe karar vermek ya da eş ile sorunlar yaşamak sizi bu dönemde yorabilir. Hafta başı Uranüs ve Merkür'ün uyumlu etkileri ile yurtdışı, hukuk, eğitim, uzak akrabalar, medya internet  alanlarında ani güzel gelişmelere hazır olun; ani bir seyahat veya eğitim kararı, yurtdışından gelebilecek ani bir haber, hukuksal işlerinizde ani bir gelişme sizi sevindirebilir.. Bu hafta bu konularla ilgili zihniniz yeni alışılmadık güzel fikirler üretecektir..Tüm hafta etkili olacak Jüpiter ve Satürn enerjisi ile de haneniz, aileniz  ya da bir gayrimenkulünüz ile ilgili maddi rahatlamaya işaret ediyor. Ev/gayrimenkul almayı ya da satmayı düşünenler için kar edebilecekleri, yarar sağlayabilecekleri bir hafta. Eviniz /aileniz için düşündüğünüz bir alışverişi ucuza halletmeniz, ebebeyn desteği almanız mümkün. Maddi olarak rahatlatacak etkileri olan bir hafta..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa

Aralık ayının güzel haftalarından birine giriyoruz. Mars'ın 6. evinize geçmesi ile, sağlık, yardımcılar, günlük ve çalışma hayatınızda, müşterileriniz ile ilişkilerinizde varsa evcil hayvanlarınızla ilgili tüm ilişkilerinizde oldukça enerjik 7.5 aylık bir döneme girdiniz. Bu dönem içinde bu ana başlıklar ile ilgili yorulabileceğiniz bir zaman. Özellikle sağlık konularına dikkat edin; bu dönemde spora ya da diyete başlamak için uygun bir zaman. Yardımcılarını/müşterileriniz ile ilgili yeni gelişmeler ya da problemler, çalışma hayatınızda ilişki trafiğinizi artması, aksilikler oluşması mümkün. Bu süre içinde tüm bu konularda dengeleri korumak size yarar sağlayacaktır; sonradan üzüleceğiniz ani hareketlerden uzak durun..Hafta başı Uranüs - Merkür'ün uyumlu etkileri ile girdiğiniz zor işlerden başarı ile çıkmak mümkün. Bazı gizlilik gerektiren işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve düşmanlarınızla yüzleşme imkanı bulabilirsiniz. Zihiniz, geliriniz ile ilgili yeni alışılmadık fikirler üretebileceğiniz bir hafta yarısı.. Ümidinizi kestiğiniz bir konudan yarar sağlayabilmek de mümkün. Tüm hafta etkili olan Satürn ve Jüpiter'in müthiş enerjisi ile de ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanlarında güzel gelişmeler var, yakın çevrenizden biri ile bir ticari girişime ortak olmak, eşinizle bir seyahate karar vermek, iletişim cihazı ya da araba alımı için bir imza atak mümkün. Doğru kişilere fikir danışmak ve bilinçli admlar atmak için uygun bir hafta. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Aralık ayının güzel haftalarından birine giriyoruz. Mars'ın 5 evinize geçişi ile aşk, çocuklar, yetenekleriniz spekülatif girişimlerinizde be eğlence hayatınızda oldukça enerjik 7.5 aylık bir döneme girdiniz. Çocuklarınız/sevgiliniz ile ilgili ilişkiniz yoğunlaşabilir ya da problemler ortaya çıkabilir, yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz, eğlence uğruna fazla para harcayabilir, spekülatif piyasalarda para kaybedebilirsiniz; mümkünse kumara bu hafta meyletmeyin. Bu konularda dengeleri korumak bu süre zarfında size yarar sağlayacaktır. Hafta başı Uranüs ile Merkür'ün uyumlu etkileri ile Sosyal çevrenizden arkadaşlarınız ile ortak birşeyler paylaşmanız, bir ortaklığa karar vermeniz ya da bir grupta tanıdığınız biri ile evlilik kararı almanız mümkün.. Sosyal hayatınız hafta başı hareketli olacak ve zihniniz bu alanlarda alışılmadık ani fikirlerle meşgul olacak. Arkadaş çevrenize danıştığınız fikirler size yarar sağlayabilir. Tüm hafta etkili olacak müthiş Satürn ve Jüpiter enerjisi ile çalışma hayatınızdan, müşterilerinizden maddi kazanımlar elde edebilirsiniz. Terfi ya da zam almanız mümkün, sağlık konularında ise fayda görebileceğiniz kararlar verme, doğru görüşmeler yapmak için uygun bir hafta. Yardımcılarınız bu hafta size yarar sağlayacak ve günlük işleriniz yolunda gidecek..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Aralık ayının güzel haftalarından birine giriyoruz. Mars'ın 4. evinize geçişi ile ev, aile, ebebeyn, hane ile ilgili oldukça enerjik 7.5 aylık bir döneme girdiniz. Eviniz ile ilgili tamirat, revizyon işlerine para harcayabilir, aile içinde ilişki trafiğiniz artabilir/problemler oluşabilir, ev alım/satımında sorunlar çıkabilir.  Bu konularda dengeleri korumak bu süre içinde size yarar sağlayacaktır. Hafta başı Uranüs - Merkür uyumlu etkileri ile günlük işlerinde bazı otorite figürlerinden ani destekler almanız, kariyerinizde güzel ani gelişmeler kaydetmeniz, ebebeyn sağlığı ile ilgili mutlu haberler duymanız mümkün. Zihniniz bu hafta  bu konularda alışılmadık yeni fikirler üretmek ile meşgul olacak..Kamu kuruluşlarındaki işleriniz ve çalışma/günlük hayatınızda herşey yolunda gidecek. Tüm hafta etkili olacak müthiş Satürn - Jüpiter enerjisi ile de bir süredir kafanızı meşgul eden çocuk / aşk konularında güzel gelişmeler kaydedebilirsiniz. Yaratıcı fikirler aşk hayatınızda ve tüm ilişkilerinizde size fayda sağlayacak. Sanat ile uğraşanlar için de oldukça parlak bir hafta, eserleri dikkat çekebilir. Yayıncılık, medya ve yurt dışındaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Aralık ayının güzel haftalarından birine giriyoruz. Mars'ın 3. evinize geçişi ile kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, komşularınız, kısa seyahatleriniz, ulaşım, iletişim ve eğitim konularında oldukça çoğun 7.5 aylık bir döneme girdiniz.Bu alanlardaki kişilerle iletişim trafiğinizin artması veya problemler yaşamanız, aldığınız cihaz veya arabada arızalar çıkması, seyahatlerinizin artışı ya da bu alanda sorun çıkması, yayıncılık ve medya konularında işlerinizin artması veya aksilikler doğması, ani fikirler yüzünden sorun yaşanması mümkün.. Bu alanlarda dengeleri korumak size bu süre zarfında yarar sağlayacaktır. Hafta başı Uranüs ve Merkür'ün uyumlu etkileri ile, yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet ya da uzak akrabalardan gelebilecek ani haberler sevinmenize neden olacak; çocuk, aşk ve yetenekleriniz ile ilgili işlerinizde gelişme kaydedebileceksiniz; çocuğunuza bir yutdışı eğitim fırsatı çıkabilir, yaratıcı fikirlerinizi medya kanalıyla duyurabilir, yurtdışında bir başarı şansı yakalaybilirsiniz, katıldığınız bir eğitim programında yeni bir aşk ile tanışabilirsiniz. Zihniniz bu hafta bu alanlarda alışılmadık yeni fikirler  üretmekle meşgul olacak. Tüm hafta etkili müthiş Satürn ve Jüpiter enerjisi ile de yalnız kalıp, evinizle ilgilenmek, bazı bağımlılıklarınızdan kurtulmaya karar vermek, aile içinde üzeri örtülmüş bazı problemleri çözüme ulaştırmak mümkün. Bilinçaltınızda sizi rahatsız eden bazı konularla yüzleşip, sorunları halledebileceksiniz..


Başak Burcu ve Yükselen Başak
.Aralık ayının güzel haftalarından birine giriyoruz. Mars'ın 2. evinize geçişi ile maddi  konularınızve kendinize duyduğunuz güven  ile ilgili olarak oldukça yoğun 7.5 aylık bir döneme girdiniz. Maddi konularda yeni fikirler üretmek ya da maddi harcamaların artışı, kendinize güven duyma problemi yaşama ya da bu uğurda yeni girişimlerle uğraşma konusunda bu süre içinde yorulacaksınız. Bu dönemde ortaklıkla ilgili ilişkilerinizde dengeleri korumakta fayda var. Hafta başı Uranüs ve Merkür'ün uyumlu etkileri ile ev/gayrimenkil ya da araba satışında gelişmeler yaşamak, uygun kredi/banka desteği bulmak, ebebeynden maddi yardım almak gibi ani gelişebilecek sürprizlerle karşılaşmanız mümkün. Evde çalışanlar için oldukça karlı bir hafta başı olacak. Zihniniz bu hafta bu konularda alışılmadık ve yeni fikirler üretmekle meşgul olacak. Tüm hafta etkili müthiş Satürn ve Jüpiter enerjisi ile de sosyal hayatınızda yeni organizasyonlar, eğitim programları ya da kısa seyahatler planlamak mümkün; arkadaşlarınız ile iletişiminiz artacak. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve komşularınızla keyifli zaman geçirebileceksiniz; sorunları olanlar problemlerini çözebilir..İletişim, medya ve yayıncılık ile uğraşanlar kariyerlerinden gelir elde edebilecekler; yeni projelere girmek için uygun bir hafta.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
.Aralık ayının güzel haftalarından birine giriyoruz. Mars'ın burcunuza geçişi ile fiziki ve genel sağlığınızda ve tüm ilişkilerinizde trafiğinizin artacağı oldukça yoğun 7.5 aylık bir döneme girdiniz. Bu dönemde kendinizi çok enerjik hissedebilir,yorgunluktan  bazı sağlık sorunları yaşayabilir, ikili ilişkilerinizde yeni başlangıçlar ya da varolanlarda gelişmeler veya problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu konularda dengeleri korumak, ani kararlardan, sözlerden uzak durmakta fayda var.  Bu enerjik dönem içinde dinlenmeye de özen göstermelisiniz. Özellikle bağırsaklarınız böbreklerinize ve üreme organlarınızın sağlığına dikkat edin. Hafta başı Uranüs - Merkür uyumlu etkileri ile  ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere hazır olun, ani bir ortaklık ya da evlilik teklifi sizi şok edebilir, yakınlarınız ile ani ortak kararlar alabilir, bir cihaz ya da araba alımı, yayıncılık ve medya çalışmalarınızda ani imzalar atabilirsiniz. Zihniniz bu hafta bu alanlarda alışılmadık ve yeni fikirler üretmekle meşgul olacak. Tüm hafta etkili müthiş Satürn ve Jüpiter etkisi ile de kariyerinizden elde edebileceğiniz maddi kazançlarınızda artış yaşayabilirsiniz; terfi veya zam haberi alabilirsiniz. Bu hafta toplum önündeki duruşunuz özgüveninizi arttıracak. Bir süredir devam eden maddi problemlerden biraz olsun nefes almak mümkün olabilecek.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Aralık ayının güzel haftalarından birine giriyoruz. Mars'ın 12. evinize geçişi ile psikolojik veya genel sağlık durumunuzla ve gizli yürüttüğünüz işler ile ilgili olarak oldukça yoğun 7.5 aylık bir döneme girdiniz. Bazı gelişmeleri çevrenizden saklamakta zorlanabilir, sağlık ve bakım kurumlarındaki işlerinizde artış yaşayabilir, sizden gizlenen bazı olaylarla, düşmanlıklarla yüzleşebilirsiniz. Mümkünse bu alanlarda dengeleri korumak size yarar sağlayacaktır. Gizli işleriniz varsa daha dikkatli olmalısınız zira Mars bu konularda sizi zorlayabilir. Hafta başı Uranüs ve Merkür'ün uyumlu etkileri ile günlük ve çalışma hayatınızda, müşterileriniz ile ilişkilerinizde ve sağlık konularında güzel gelişmeler yaşamak, kar elde etmek mümkün. İşiniz ile ilgili zihniniz alışılmadık ve yeni fikirler ile musgul olacak ve bu fikirler size maddi kazanç sağlayacak. Sağlık konusunda alacağınız güzel haberler, özgüveninizin yerine gelmesine neden olacak. Tüm hafta etkili olacak müthiş Satürn ve Jüpiter enerjisi ile tüm yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet işlerinizde güzel gelişmeler kaydetmeniz mümkün. Yeni bir eğitim programına katılmak, uzak bir seyahate çıkmak, hayata olan bakış açınızın değişimi, hukuk konularında lehinize gelişmeler, yuırtdışı ile ilgili tüm işlerinizde ilerlemeler kaydetmeniz mümkün. İşlerinizde medya desteği de sizinle olacak.. 

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Aralık ayının güzel haftalarından birine giriyoruz. Mars'ın 11. evinize geçişi ile sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınız ile ilgili oldukça yoğun 7.5 aylık bir döneme girdiniz. Yeni insanlar tanımak ya da bazı arkadaşlarınız ile aranızda sorun çıkması, kariyerinizden gelen kazancınız ile ilgili artışlar veya azalmalar, umutlarınızı aktive etme fırsatı bulmanız ya da bu konuda aksilikler yaşanması gibi durumlar bu dönemde yaşanabilir. Bu başlıklardaki dengelerin korunması size yarar sağlayacaktır. Arkadaşlarınız ile ilişkilerinizde düşüncesizce hareketlerden ve sözlerden uzak durmanızda fayda var. Hafta başı Uranüs ve Merkür'ün uyumlu etkileri ile çocuklar, aşk ve yetenekleriniz ile ilgili sürpriz gelişmelere hazır olun. Yaratıcılığınızın ve şansınızın yüksek olduğu bir hafta. Spekülatif alanlarda da ufak kazançlar elde edebilirsiniz, sanat ile uğraşanlar harika eserlere imza atabilir, aşk ve çocuklarınızdan yana da sürprizler ve ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bebek haberleri bazı ailelerde sevinç yaratabilir.  Zihniniz bu alanlarda alışmadık ve yeni fikirler üretecek. Tüm hafta etkili olacak müthiş Satürn ve Jüpiter etkileri ile de miras, kredi, vergi, banka,sigorta ve ortaklaşa işleriniz ile ilgili işlerinizde umudunuzu yitirdiğiniz ve üzerini kapattığınız bazı konulardan gelir elde etmeniz mümkün. Psikolojik olarak kendinizi kuvvetli hissedebilir, bir süredir devam eden yanlız kalma isteğiniz sayesinde problemlerinize çözüm bulabilirsiniz; bu dönemde yapılan şifa çalışmaları ya da bazı rehber rüyaların faydasını görebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Aralık ayının güzel haftalarından birine giriyoruz. Mars'ın 10. evinize geçişi ile kariyeriniz ve toplum önündeki duruşunuz ile ilgili konularda oldukça yoğun 7.5 aylık bir döneme girdiniz. Otorite figürleri ile olna ilişkileriniz artabilir veya bu konuda problemler yaşayabilirsiniz, kariyerinizde yeni bazıçalışmalar için fırsat bulabilir ya da aksilikler yaşayabilirsiniz, ebebeyn ile ilişkilerinizde yoğunluk oluşabilir ya da tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Bu başlıklardaki dengeleri korumak bu dönemde size fayda sağlayacaktır; düşünmeden yapılacak hareketle, sözler, sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Hafta başı Uranüs ve Merkür'ün uyumlu etkileri ile ev, aile, hane konularında ani gelişen olumlu olaylar yaşayabilir, kendinizde farkettiğiniz hoşunuza gitmeyen yönlerinizi düzeltebilir, aile arasındaki bazı kırgınlıkları çözebilir, evinizden yürüttüğünüz işlerinizde ani sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zihniniz yeni ve alışılmadık fikirler üretebilir. Yalnız kalmak isteyeceğiniz bir hafta başı olabilir, depresif ruh halinden uzak durmaya çalışın. Tüm hafta etkili müthiş Satürn ve Jüpiter enerjisi ile yeni ortaklıklar kurmak, yeni umutlar oluşturabilecek projeler bulmak, arkadaş desteği ile bir sözleşme ya da anlaşmaya imza atmak, sosyal çevreden gelebilecek güzel yardımlarla ortaklıklar kurmak, eş adayı ile tanışmak mümkün. Arkadaş çevrenizden gelebilecek bir teklif yeni umutların yeşermesinde yardımcı olacak.

Kova Burcu ve Yükselen Kova
 Aralık ayının güzel haftalarından birine giriyoruz. Mars'ın 9. evinize geçişi ile yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahatler, pazarlama, uzak akrabalar ve hayata bakışınız konularında enerjinizin yüksek olacağı 7.5 aylık bir döneme girdiniz. Bu alanlarda yeni oluşum fırsatları yakalayabilir, iletişim trafiğiniz artabilir ve bunun yanında da aksilikler yaşayabilirsiniz. Söz konusu başlıklarda dengeleri koruyabilmek; düşünmeden hareket veya söz etmemek size fayda sağlayacaktır. Özellikle yurtdışı, eğitim ve hukuk ve medya işlerinde resmi detaylara dikkat etmenizde fayda var. Hafta başı Uranüs ve Merkür'ün uyumlu etkileri ile sosyal çevrenizden bir eğitim, seyahat teklifi alabilir, yayıncılık, ulaşım veya yakın akrabalarınız, komşularınız ile ilgili ani bir arkadaş desteği bulabilirsiniz. Çevrenizde fikirlerinize destek bulabilmek, onaylanmak imkanı doğabilir. Zihninizin hafta başı ürettiği alışılmadık ve yeni bakış açıları kabul görebilir. Tüm hafta etkili olacak müthiş Satürn ve Jüpiter enerjisi ile bu hafta otorite figürlerinden, ebebeyninizden veya kariyerinizden olumlu destekler bulacaksınız. Patronunuzdan ya da hayatınızdaki otorite figürlerinden övgü dolu sözler duymak, müşteri ilişkilerinizde artış, sağlığınızdaki problemlerin çözümü, sizi kuvvetlendirecek. Çalışma hayatınızdaki güzel gelişmelere hazır olun.

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Aralık ayının güzel haftalarından birine giriyoruz. Mars'ın 8. evinize girişi ile tüm ortaklaşa gelirlerinizde, kredi, miras, banka, sigorta, vergi ile ilgili konularınızda enerjinizin ve trafiğinizin oldukça artacağı 7.5. aylık bir döneme girdiniz. Bu alanlarda yeni girişimler oluşabilir veya beklenmedik aksilikler oluşabilir; bazılarınızda ameliyat ihtimalleri doğabilir, bazılarınız da vergi ve sigorta konularında  problemler yaşayabilir. Miras ile ilgili işlerinizde yoğunlaşma, muhasebe konularında yoğunluk oluşabilir. Bu başlıklarda dengelerin korunmasına, ani hareketlerden uzak durmaya ve düşünmeden sözler söylememeye dikkat edersek, bu uzun dönemde yarar sağlayabiliriz.. Hafta başı etkili Uranüs ve Merkür uyumlu etkileri ile kariyerimizden ani gelişebilecek durumlar sayesinde gelir elde edilmesi mümkün. Otorite figürlerinden yarar sağlayabilecek ani gelişmeler yaşayabiliriz. Zihnimiz bu konularda alışılmadık ve yeni fikirler üretecektir; maddi gelire dönüşebilecek fikirler. Tüm hafta etkili müthiş Satürn ve Jüpiter enerjisi ile de aşk, çocuklar, yaratıcılık konularında oldukça şanslı bir hafta diyebiliriz. Yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama işlerimizde yaratıcılığımızı konuşturabilir, eski bir aşkı tekrar canlandırabilir, sanatsal çalışmalara ağırlık verebilir, çocuklarımızla ilgili akademik girişimler yapabiliriz. Aşk, bereket, şans hepsi birarada..Spekülatif gelirler de olumlu gelişmeler yakalamak mümkün..





Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder