15 Aralık 2013 Pazar

15 Aralık 2013 - Astrolozi





Ay, haftanın son gününe Boğa burcunda ilerlerken giriyor. Kendimizi ifade etmekte kullanacağımız yol, günün ilk yarısında duyularımız olacaktır. Fiziksel zevkler bu saatlerde bizler için çok önem arzedebilir. Çekici bir koku, heyecan verici bir müzik, tenimizi saran kumaşlar, kaliteli bir çevre ve iyi bir yemek, ruhumuzu besleyebilir. Ay, güne başlangıcın ardından, sabah karşı, geceden beri hissettiğimiz bir Venüs üçgeni gerçekleştirecek.. Mutluluğun kolayca filizlenebileceği saatler diyebiliris, tabii ayakta olanlar için.. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinlikleri örterek pembe bir dünya yaratabilir. Koruyuculuk, annelik gibi hisler de artabilir. Gözlerimiz güzeli ve güzellikleri arar ve bu yönde aktivitelere meyil verir. Evimizi, bahçemizi, kendimizi veya çevremizi güzelleştirme adına bakım uygulama, saksıya çiçek dikme veya güzel bir şeyler satın almak, hatta güzel bir kahvaltı sofrası hazırlamak kaçınılmaz olabilir.. Bu açı ardından Ay, 04:54'te boşluğa girecek ve 08:40'ta İkizler burcuna girene kadar da açısız hareketine devam edecek; bu boşluk süresince son açı Venüs ile olduğundan, hoş etkileri de bu İkizler burcuna geçişe kadar devam edecektir.

08:40'tan itibaren İkizler etkisi ile, günün ana başlıkları iletişim ve bilgi olacaktır. Merakımızın sonsuz olacağı, çok hızlı düşünüp hızlı hareket edeceğimiz, her işe ve şarta anında adapte olabileceğimiz, aralarında bağ olmasa bile bir fikirden diğerine kolaylıkla atlayabileceğimiz, bir çok işle aynı anda uğraşabileceğimiz bir Pazar günü geçireceğiz. Ay ilk açısını öğle saatlerinde Neptün'e sert bir kare ile yapacak. Hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkartabilen bir transittir. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir duruma yükselir. İnsanı yanlış yönlendirici bir etkisi vardır. Çevreye ve insanlara karşı hassasiyeti attıracağından, her söylenene inanmak kolaylaşır. Eğer zayıfsanız, bu  etki altında basit şeyleri bile problem haline getirebileceğimizden, alkol ve sigara tüketimimiz artabilir. Kararlarımız için bu etkinin geçmesini beklemek yerinde olur.

Akşamüzeri saatlerine doğru ise Ay, Mars ile harika bir üçgen açı oluşturacak; hassas olduğumuz öğle saatlerinde sonra, her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir akşam geçirebileceğiz.. Sonunda kontrolünü kaybettiğimiz durumların iplerini ele geçirebiliriz. Bu transitte bir projeye başlamak, grup liderliği yapabilmek mümkündür. Hemen fiile geçmeye hazır bir telaş hissedebiliriz. Ancak hızlı başlayan ancak devamını getiremeyenler gibi olmamak için, ön çalışmalarda dikkatli davranmakta yarar var..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder