20 Aralık 2013 Cuma

20 Aralık 2013 - Astrolozi




Ay güne Yengeç'te giriyor, sezgiler, duygular ve hatta alınganlıklar ki duygusal güven ihtiyacından kaynaklı, sabah saatlerinde öne çıkacak ana başlıklar.. Sabaha karşı saatlerde Ay Venüs ile karşı karşıya geliyor, malum Venüs Cumartesi başlayacağı geri hareketi nedeniyle de oldukça yavaşladı diyebiliriz, bu yavaşlama gezegenin gölge yüzünü göstermeye başladığına da işaret tabii ki.. Her istenilenin kolayca elde edlebileceği gibi bir düşünce verebilir bu transit. İnsanlarla kontakt kurma ihtiyacı artabilir. Yoğun ilişkiler içinde olmak ve bu yönde çevremisdekileri isteklerine bakmaksızın zorlamak, ilişkilerde sorun çıkarabilir. Neyse ki çok erken saatlerde bu geçiş ve hemen ardından da saat 06:36'da Ay boşluğa giriyor. Kısa bir aradan sonra da 08:47 de Aslan burcuna geçiş yapacak..

Sabah saatlerinden itibaren Aslan burcunun özellikleri olan cömertlik, sıcakkanlılık ve güçlü davranışlar, bulunduğumuz ortamlarda hemen öne çıkabilmek ve kontrolü ele almak, düzen, cesaret ve dayanıklılık gibi duyguların öne çıkacağı bir gün yaşayacağız.Kendi sorumluluklarımız altında olmayan konularda bile görevleri üstlenebiliriz. Kendimize güvenimizin artacağından olayları gerektiğinden daha hafife alıp panik olmadığımızda, politik yaklaşımlar geliştirerek daha kolay ve kestirmeden sonuca ulaşmak mümkün olacaktır.

Öğleden sonra gerçekleşecek Ay ve Mars arasındaki olumlu açı ile başkaları ile çalışmak ve liderlik rolü üstlenebilmek kolaylaşacaktır. Zaten özgüveninin ve cesaretin ölçülü bir şekilde hissedilmesi bu girişime destek olacaktır.. Görüşlerimizi etkili olarak savunabilir ve geri adım atmayabiliriz. Çevremizdekilere karşı duygularımızı içten ve net olarak gösterebilir, kendimize olan saygımızla güçlü kişileri cezp ederek yeni arkadaşlıklar kurabiliriz. Nerede olduğumuz, ne yaptığımız, amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olacağımız bir öğleden sonra yaşayacağız. Girişimler, başlangıçlar için oldukça uygun saatler diyebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder