17 Aralık 2013 Salı

17 Aralık 2013 - Astrolozi






Ay güne İkizler burcundaki hareketi ile giriyor. İletişimin, bilginin, merakın ve hızlı kararların öne çıkacağı bir gün.. Sabah 11:28'de İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşecek; bu konu ile ilgili yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2013/12/ikizler-burcunda-yln-son-dolunay.html  adresinde okuyabilirsiniz.

Güneş ve Ay karşıtlığının ardından, Ay günün büyük bölümünü açısız geçirecek. Ay'ın hareketleri vücudumuzdaki su üzerinde etkili olacağından mümkünse bugün Dolunay enerjisinden etkilenmemek adına daha az sıvı tüketmeye gayret edelim. Akşam saat 20:16'da Ay Yengeç burcuna geçene kadar, mümkünse elimizde birikmiş olan işleri toparlamaya çalışmak, boşluktaki Ay'ı verimli kullanmamıza yarayabilir. Yeni girişimler ve başlangıçlar bu açısız hareketten ötürü başı boş ve netlikten uzak sonuçlanabilir.

Akşam ise Yengeç burcunun vereceği duygusal güven ihtiyacı, yumuşaklık, koruyuculuk ve hassaslık önüne geçemediğimiz duygularımız olabilir. Çevremizdekilerin ruh halinden çabucak etkilenme, nazik, duyarlı ve sevecen, duygusal güven ihtiyacı içeren davranışlar sergilemek pek mümkün. Evimiz, ailemiz ve vatanımız Ay'ın Yengeç'te ilerlediği günlerde oldukça önem arzedecektir; koruyucu hareketler, yaşadığımız yeri rahatlık ve duygusal sıcaklık merkezi yapmak için uğraşmak bu gökyüzü konumuna çok uygun. Kasıtlı bir söz ya da harekete maruz kalmamış olsak bile hassasiyetimiz nedeniyle sert çıkışlar yapabilir ve sonrasında içimize kapanabiliriz. Fakat sevildiğimizi hissettiğimiz sürece önem verdiğimiz insanlar için her türlü fedakarlığı da yapmaya hazır olabiliriz.

Geceyarısına yakın saatlerde Ay ile Neptün arasında harika bir üçgen açı oluşacak. Gerçek dünyadan biraz uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmek istiyorsanız bu akşamı kaçırmamalısınız. İyi algılayabilme, hissetme ve doğru duyumlar almak için elverişlidir. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı en üst düzeyde kullanabilmek, üretken olmak için biçilmiş bir kaftandır. Fantazilerle gerçekleri birbirinden ayırarak isabetli seçimler yapabiliriz. Dilekler, dualar, manevi ve ruhsal çalışmalar için de harika saatlerdir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder