1 Aralık 2013 Pazar

1 Aralık 2013 - Astrolozi





Ay'ın Akrep burcundaki seyri ile haftanın son gününe giriyoruz. En zor durumlarda bile kontrolümüzü kolay kaybetmeyeceğimiz bir gündeyiz. Tepkilerimizi ve düşündüklerimizi ortaya dökmeyeceğimizden, kendimize sakladığımız gizli dünyamıza, dışarıdan birilerinin ulaşabilmesi neredeyse imkansız gibidir. Anlaşılması güç, gizemli davranışlar içinde olmak ve yanlış anlaşıldığımız hissine kapılmak bugün pek bir mümkün. Şüpheci ve eleştirici tavırlar sergilemeki içimizde fırtınalar kopsa da, yüzeyde sakin kalabilmek oldukça kolay gibi.

Sabah saatlerinde Ay ve Satürn kolkola girecek.. Bir kaç saatliğine duyguları, içimizdeki gizli düşünceleri sanki daha bir saklama eğiliminde olacağız. Aslında bunları kendimizden de sakladığımızı zannedebiliriz. Ortamdan sıyrılma, yalnızlık duygusu hatta depresyona kayma gibi hissedişler olabilir. Karamsar duyguların yoğunluk kazandığı bir sabah olacak sanki. Şayet hayatı zor gören, bıkkın ve negatif bir insansanız, bu sabah dikkatli olmalısınız; birden ipleriniz kopabilir.

Ama hemen karamsarlığa kapılmayın, zira öğleden sonra Ay'ın Jüpiter'e harika bir üçgeni ve Venüs'e güzel bir sextili oluşacak.. Günün tadına bu saatlerde varabiliriz. İşlerimizin kolaylaşacağı, mutluluğun artacağı bir zaman dilimi. Çevremizdekileri insanları sıcak ve arkadaşça hissetmek ve onlara duygusal ve fiziksel cömertlikle yaklaşmak, onların haline ayna olmak mümkündür. Hayatın farklı yönlerine eğilmek isteyebilir, yaşamın gerçeklerini araştırmaya ilgi duyabiliriz. Yakın arkadaşlıklar ve bundan öte çok özel ilişkiler sevdasına düşüren transitler diyebiliriz. Bazı dargınlıkları düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak adına çok uygun saatler geçireceğiz. Eğlenceler düzenlemek veya davetlere gitme fırsatı çıkabilir. Ancak bu hal karşı konulması zor bir rehavete, tembelliğe neden olabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder