21 Aralık 2013 Cumartesi

22 Aralık - 28 Aralık 2013 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta arası Merkür'ün de 12 Ocak'a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçişi ile, burada toplaşan gezegenlerin baskın etkileri ile giriyoruz. Kariyer ve otorite figürleri olan iletişiminiz ve bunun yanında ev ve aile konularınız öne çıkacağı gibi, Venüs retrosu etkisiyle de bu konularda bazı aksilikler, engellemeler yaşamanız da mümkün. Kariyeriniz ile ilgili eğitim, hukuk, toplantı, seyahat, medya ana başlıkları öne çıkabilir. Kariyeriniz ile ilgili bir yön değişimi söz konusu olabilir. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerinizde dikkat olmakta fayda var. Bununla beraber Çarşamba günü, önümüzdeki 10 gün etkili sert bir büyük kare tetikleniyor. Öncelikli olarak ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanlarında ani yaşanabilecek, şok edici olaylar karşısında zor durumda kalmanız, yön değişimleri yaşayabilirsiniz. Ego ve kişilik çatışmalarına karşı dikkatli olun; ufak olaylar büyük sorunlara neden olabilir. Büyük kare haritalarınızda oldukça önemli köşeleri etkilediğinden, bu süre zarfında yeni girişimlerden ve kararlardan mümkünse uzak durun. Bunların yanında hafta genelinde Neptün'ün olumlu görünümleri sayesinde daha idealist, sezgisel ve sabırlı hareket edebilme kuvveti hissedeceksiniz. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa

Hafta arası Merkür'ün de 12 Ocak'a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçişi ile, burada toplaşan gezegenlerin baskın etkileri ile giriyoruz. Yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, hayat felsefeniz ve inançlarınız konularında fikirlerinizin ve iletişiminizin öne çıkacağı gibi, Venüs retrosu etkisi ile de bu konularda bazı aksilikler, engellemeler yaşamanız mümkün.  Uzun zamandır istediğiniz bir konuda eğitime karar verebilir, istediğiniz uzak bir seyahati organize edebilirsiniz. Bu alanlardaki kararlarınız ve fikirleriniz, toplum önündeki duruşunuzu destekleyebilir. Bununla beraber Çarşamba günü, önümüzdeki 10 gün etkili sert Büyük kare tetikleniyor Öncelikli olarak günlük ve çalışma hayatınız, sağlığınız, yardımcılarınız ve varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili ani gelişmeler, sizi şok edebilecek olaylar sizi zor duruma sokabilir. Bu süre zarfında mümkünse yeni girişimlerden ve kararlardan uzak durun. Bu dönem içinde günlük ve çalışma hayatınız hız kazanacağından, psikolojik olarak da yorgun hissedebilirsiniz. Özellikle kadınlarla olan iişkilerinize karşı dikkatli olun.. Akrablarınızdan da sizi zora sokabilecek haberler alabilirsiniz; özellikle iletişim problemlerine karşı özellikle fikirsel ayrılıklara dikkat edin. Bunların yanında hafta genelinde etkili olacak olumlu Neptün açıları, sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan anlayış ve yardım sağlayabileceğinize işaret..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Hafta arası Merkür'ün de 12 Ocak'a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçişi ile, burada toplaşan gezegenlerin baskın etkileri ile giriyoruz. Ortaklaşa gelirler, maddi konular, miras, vergi, sigorta, borç ve kredi alanlarında fikirlerinizin ve iletişiminizin öne çıkacağı gibi, Venüs retrosu nedeniyle bu konularda bazı engellemeler ve aksilikler de yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda bazı imzalar atabilir, bazı maddi problemler ile ilgili çözümsel fikirler üretebilir, maddi konularda görüşmeler ve ilişkiler kurabilirsiniz. Bir süredir beklediğiniz maddi konularla ilgili bir haber alabilirsiniz. Bununla birlikte Çarşamba günü, önümüzdeki 10 gün etkili sert Büyük kare tetikleniyor. Öncelikli olarak çocuklar, aşk, yetenekler ve bulunduğunuz sosyal çevre konularında ani gelişmeler ve şok edici olaylar sizi zor duruma sokabilir. Birden ortaya çıkabilecek harcamalara dikkat edin; diğer yandan da bir yeteneğinizi gelire çevirme ihtimaliniz doğabilir. Bu günlerde yeni girşimlerden ve kararlardan, riskten mümkünse uzak durun. Bunların yanında hafta içindeki olumlu Neptün görümlerinden dolayı kariyeriniz ya da otorite figürleri ile olan ilişkilerinizden yana şanslısınız; daha sabırlı, sistemli ve idealist davranarak çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta arası Merkür'ün de 12 Ocak'a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçişi ile, burada toplaşan gezegenlerin baskın etkileri ile giriyoruz. Tüm ikili ilişkilerinizde, ortaklarınızla veya evliliğinizde fikirlerinizin ve iletişiminizin öne çıkacağı gibi, Venüs retrosu etkisi ile bazı engellemeler ve aksiliklerle de karşılaşabilirsiniz. Özellikle kadınlarla ilişkilerinize dikkat edin. Bazı sözleşmeler imzalayabilir, danışmanlıklara baş vurabilirsiniz; ilişkilerinizde, rakiplerinize karşı daha gerçekçi tavırlar sergileyebilmeniz mümkün. Taşınma konularında aksilikler, yavaşlamalar yaşanabilir. Bununla beraber Çarşamba günü, önümüzdeki 10 gün etkili sert Büyük Kare tetikleniyor. Öncelikli olarak ev, aile, otorite figürleri ile olan ilişkileriniz ve kariyer alanında ani yaşanabilecek olaylar ve şok edici gelişmeler sizi zor durumda bırakabilir. Bazı ego ve kişilik çekişmeleri sorun yaratabilir Büyük kare, haritanızda önemli köşelere etki ettiğinden mümkünse yeni girişimlerden ve kararlardan bu süre içinde uzak durun. Bunun yanında hafta içi etkili olumlu Neptün görünümü ile, yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya bağlantılı olumlu destekler bulabileceksiniz; inançlarınız ve idealist yaklaşımlarınız sayesinde ilişkilerinizde kırgınlıklar varsa olumlu  yaklaşımlarda bulunabilirsiniz...


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Hafta arası Merkür'ün de 12 Ocak'a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçişi ile, burada toplaşan gezegenlerin baskın etkileri ile giriyoruz. Çalışma ve günük hayatınız, sağlığınız, yardımcılarınız ve varsa evcil hayvanlarınız konularında fikirleriniz ve iletişiminiz öne çıkacağı gibi, Venüs retrosu etkisi ile de bazı engellemeler ve aksilikler yaşamanız da mümkün; özellikle kadınlarla ilişkilerinize dikkat etmekte fayda var. Yükümlülüklerinizde daha sistemli ve gerçekçi olmak size fayda sağlayabilir, günlük trafiğiniz artıyor. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeye ve işlerinizde düzenli olmaya özen gösterin. Yoğun çalışmadan kaynaklanan rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bununla beraber Çarşamba günü, önümüzdeki 10 etkili olacak sert Büyük kare tetikleniyor. Öncelikli olarak, kardeşler, akrabalar, komşular, eğitim, medya, yayıncılık ve seyahatleriniz ile ilgili ani gelişebilecek olaylar ve şok edici gelişmeler sizi zor duruma sokabilir; bazı rota değişimleri yaşamanız mümkün. Özellikle iletişim ve ulaşım cihazlarınıza dikkat edin, ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz. Mümkünse yeni girişimlerden ve kararlardan iletişimde agresyondan uzak durun. Bunların yanında hafta arası olumlu Neptün görünümleri sayesinde, ortaklaşa gelirler alanından güzel destekler almanız, maddi yardım almanız mümkün; banka ve kamu işleriniz akıcı ilerleyebilir.


Başak Burcu ve Yükselen Başak
Hafta arası Merkür'ün de 12 Ocak'a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçişi ile, burada toplaşan gezegenlerin baskın etkileri ile giriyoruz. Aşk, çocuk ve yetenekleriniz ile ilgili fikirlerinizin ve iletişimizin öne çıkacağı gibi, Venüs retrosu sebebi ile de bazı aksiliklerin engellenmelerin yaşanması mümkün. Eski sevgiliniz ile karşılaşabilir, çocuğunuzlla olan ilişkinize soğukluk girebilir, bazı yetenekleriniz ile ilgili fikirsel gelişmeler yaşayabilir, zihinsel yeteneklere ağırlık vermenin faydasını görebilirsiniz.. Sorunlu olan aşk ilişkileri bitebilir ya da sabırlı ve objektif davranabilirseniz problemlerinizi çözebilirsiniz; riskli girişimlerden uzak durun.. Özellikle kadın figürleri ile ilişkilerinizde dikkatli davranmakta yarar var. Bununla beraber Çarşamba günü, önümüzdeki 10 gün etkili sert Büyük kare tetikleniyor. Öncelikli olarak maddi gelirleriniz ile ilgili konularda etki alabilirsiniz; ani gelişebilecek olaylar ve şok edici gelişmeler sizi  zora sokabilir, sürpriz harcamalar, ödemeler, borçlar çıkabilir. Gelir düzeyinizde olabilecek ani iniş ve çıkışlara hazır olun. Bu günler kredi  ya da borç almak gibi girişimler ve kararlar için de pek uygun değil; bazı kayıplara karşı daha dikkatli olmanız gerek. Bunların yanında hafta içi etkili olumlu Neptün görünümleri ile ikili ilişkilerinizden yetenekleriniz konusunda destek bulabilecek, aşk ya da çocuklarınız ile ilgili konularda yardım alabileceksiniz; bir danışmana  başvurabilir, yetenekleriniz konusunda bir anlaşma yapbilirsiniz.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Hafta arası Merkür'ün de 12 Ocak'a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçişi ile, burada toplaşan gezegenlerin baskın etkileri ile giriyoruz. Ev, hane, gayrimenkul ve aile alanında fikirlerinizin ve iletişiminizin öne çıkacağı gibi, Venüs retrosu sebebi ile de bazı engellemeler, aksilikler yaşayabilirsiniz. Gayrimenkul satımı ya da aile üyeleri ile seyahat gündeme gelebilir, aile arasında bazı problemler tekrara konuşulmak üzere ortaya sürülebilir; sabır, düzen ve ciddiyet size yarar sağlayacaktır.  Bununla beraber Çarşamba günü, önümüzdeki 10 gün etkili sert Büyük kare tetikleniyor. Öncelikli olarak, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanında etki alabilirsiniz; bazı sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Ani gelişebilecek durumlar sizi zor duruma sokabilir. Özel hayatta agresyon ve yüksek enerji hissetmek mümkün. Büyük kare haritalarınızda önemli köşeleri etkilediğinden özellikle yeni girişimlerden ve kararlardan bu dönemde uzak durmanızda fayda var. Estetik amaçlı girişimler ise hüsran yaratabilir. Acelecilik ve telaş hoş olmayan sonuçlar doğurabilir. Bunların yanında hafta içi etkili olan olumlu Neptün görünümleri sayesinde çalışma arkadaşlarınız veya yardımcılarınızdan destek almak, eviniz veya aileniz ile ilgili günlük işlerinizde olumlu gelişmeler biraz size moral verebilir; evinizle ilgili bir süredir ertelediğiniz size külfet gelen bazı işlerinizi bitirebilmeniz için güzel bir hafta.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Hafta arası Merkür'ün de 12 Ocak'a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçişi ile, burada toplaşan gezegenlerin baskın etkileri ile giriyoruz. Kardeşler, komşular, yakın akrabalar, ulaşım, seyahat, eğitim, yayıncılık ve medya alanlarında fikirlerinizin, kararlarınızın öne çıkabileceği gibi, Venüs retrosu nedeniyle de engelenmeler ya da aksilikler yaşamanız mümkün. Özellikle kadınlarla ilişkilerinize dikkat etmekte fayda var. Zihinsel faaliyetleriniz ve bilgiye olan merakınız artabilir. Yakın akrabalarınızla aranızdaki problemlere çözüm getirebilirsiniz. Herhangi bir iletişim cihazı ya da ulaşım aracı alma girişiminde bulunabilirsiniz. Bununla beraber Çarşamba günü, önümüzdeki 10 gün etkili sert Büyük kare tekleniyor. Öncelikli olarak, çalışma ve günlük hayatınızda, sağlık konularında, yardımcılarınız ya da varsa evcil hayvanlarınızla ilgili canınızı sıkabilecek, ani gelişmeler yaşayabilirsiniz; bazı dedikodular, üzeri örtülmüş konuların  kontrolünüz dışında birden bire ortaya çıkması mümkün.. Bu durumlar sağlığınızı da etkileyebilir; dikkatli olmakta fayda var. Bunların yanında, hafta içi etkili olumlu Neptün görünümleri sayesinde sanatsal yetenekleriniz ve yaratıcılığınız aktive olabilir, sevgiliniz ya da çocuğunuzla kısa bir seyahat planlayabilir, bir hobiniz ile ilgili eğitim kararı alabilirsiniz; kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebileceğiniz bir hafta olacaktır.

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Hafta arası Merkür'ün de 12 Ocak'a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçişi ile, burada toplaşan gezegenlerin baskın etkileri ile giriyoruz. Madii konularda fikirlerinizin ve iletişimiznizin öne çıkacağı gibi, Venüs retrosu sebebiyle bazı aksilikler, engellenmeler de yaşamanız mümkün. Geliriniz ile ilgili görüşmeler yapmak, sağlam ilişkiler kurmak adına çalışmalar yapabilirsiniz; ancak yeni girişimler ve başlangıçlar için pek uygun değil. Geliriniz ile ilgili düzenlemeler yapmak ve yeni sistemler geliştirmek adına gelişme kaydedebilirsiniz. Finans çalışmaları için uzmanlarla görüşmek size yarar sağlayabilir. Bununla beraber, Çarşamba günü, önümüzdeki 10 gün etkili sert Büyük kare tetiklerniyor. Öncelikle sosyal çevrenizle ilgili olarak ilişkilerinizde etki altındasınız. Bazı arkadaşlarınızla ani gelişebilecek olarlar nedeniyle problem yaşayabilir, arkadaşlarınızdan dolayı maddi zarar görebilirsiniz. Eğlence, spekülatif girişimler bu hafta sizin için riskli. İlişkilerinizde agresyondan uzak durmakta fayda var. Hiç ummadığınız bir şekilde farklı bir ortama girmek zorunda kalabilirsiniz..Bunların yanında hafta içi olumlu Neptün görünümleri sayesinde ise, ailenizden ya da bir gayrimenkülünüzden gelir elde edebilmek de mümkün; bu sizi rahatlatacaktır. Daha önce kaybettiğiniz bir eşyanızı da bulmanız mümkün. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta arası Merkür'ün de 12 Ocak'a kadar kalacağı burcunuza geçişi ile, burada toplaşan gezegenlerin baskın etkileri ile giriyoruz. Fikirlerinizle, bilgi birikiminizle, iletişim tarzınızla öne çıkabileceğiniz bir dönem ancak yine burcunuzda gerçekleşen Venür retrosu sebebi ile bazı ilişkilerinizde engellenmeler ve aksiklikler yaşamanız mümkün; estetik ile ilgili yeni girişimlerden ve değişimlerden mümkünse uzak durun. Kadınlarla olan ilişkilerinizde de dikkatli olmakta fayda var..Bu dönemdeki kararlarınız toplum önündeki duruşunuzu etkileyebilir, toplantılar, görüşmeler, seyahatler için hareketli bir hafta. Bununla beraber Çarşamba günü, 10 gün süre ile etkili sert Büyük kare tetikleniyor.  Öncelikle kariyer ve otorite fiügürleri ile ilişkilerinizde ani gelişebilecek olaylar ve şok edici gelişmeler sizi zora sokabilir. Kariyer hayatınızda bu zorlanmalardan dolayı rota değişimleri yapmak zorunda kalabilirsiniz. Büyük kare, haritalarınızda önemli köşeleri etkilediğinden agresyondan uzak durmakta ve ani tepkilerden uzak durmakta fayda var; zira bu sert etkiler ilişkileriniz ve ev konularınızda da bağımlılıklarınızla ilgili olarak sizi şaşırtabilir. Bunların yanında, hafta içi etkili olacak Neptün'ün olumlu görünümleri sayesinde, kardeşler, komşular, yakın akrabalar, eğitim, ulaşım, medya, yayıncılık ve seyahat alanlarından güzel destekler bulmanız mümkün; iletişim trafiğinizin artacağı bir hafta diyebiliriz. Kendinizi yazılı ve sözlü olarak etkili ifade edebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kova
Hafta arası Merkür'ün de 12 Ocak'a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçişi ile, burada toplaşan gezegenlerin baskın etkileri ile giriyoruz. Bu dönemde daha içe dönük olmayı seçebilir, fikirlerinizi, düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızda bazı problemlerinizi çözebilmek adına güzel bir dönem diyebiliriz. Ancak Venüs retrosu  sebebiyle bazı gizli kapaklı işler, üzeri kapatılmış gizlenmiş bazı konular ortaya çıkabilir; bu konuda dikkatli olmakta fayda var. Kadın figürlerinden bazı düşmanlıklar görmek de mümkün. Bununla beraber Çarşamba günü, 10 gün etkili olacak sert Büyük kare tetikleniyor. Öncelikle, yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, hayat felsefiniz ve inançlarınız konusunda ani gelişmeler ve şok edici gelişmeler sizi zora sokabilir. Bu başlıklarda bazı gelişmeler sizi girişimlere zorlayabilir. İletişim ve ulaşım alanlarında yaşanabilecek ufak tekfek aksiliklere karşı dikkatli olamnızda fayda var. Ani girişimlerden ve kararlardan mümkünse uzak durun. Bunların yanında hafta içi etkili Neptün'ün olumlu görünümlerinden dolayı, Bazı maddi konularda yeni idealler belirlemek, bazı aksiliklerin ve kontrolünüz dışındaki olayların adına  çözüme ulaşması, keyfinizi yerine getirebilir. Daha önce kaybettiğiniz bir eşyayı bulabilmek de mümkün..
Balık Burcu ve Yükselen Balık
Hafta arası Merkür'ün de 12 Ocak'a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçişi ile, burada toplaşan gezegenlerin baskın etkileri ile giriyoruz. Sosyal çevrenizde, arkadaş ortamınızda ve bağlı bulunduğunuz klüp ve derneklerde, fikirlerinizin ve iletişiminizin öne çıkacağı gibi, Venüs retrosu sebebiyle de bazı engellenmeler ve aksiliklerle de karşılaşabilirsiniz. Sosyal trafiğiniz bu dönemde artabilir, yeni arkadaşlar tanıma fırsatı bulabilirsiniz, ancak özellikle kadın figürleri ile olan iletişiminize dikkat edin. Bununla beraber Çarşamba günü, önümüzdeki 10 gün etkili  sert Büyük kare tetikleniyor. Öncelikli olarak, ortaklaşa gelirler, kredi, miras, borç, vergi, sigorta alanlarında ani gelişmeler yaşayabilir ve şok edici durumlar sizi zora sokabilir. Maddi olarak harcamalarınızı kontrol altına almanızda fayda var. Operasyon gibi ihtiyaçlar doğabilir, banka ve hesap işlerinde evdeki hesap çarşıya uymayabilir; bu tarz gelişmeler karşısında ani hareketlerden ve kararlardan mümkünse uzak durun. Bunların yanında, hafta içi etkili burcunuzdaki Neptün'ün olumlu görünümleri  sayesinde, arkadaş desteği bulmak ve geleceğe idealistçe ümitle bakış mümkün olacaktır. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir konusunda da moralinizi yerine getirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.





Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder