28 Aralık 2013 Cumartesi

29 Aralık 2013 - 4 Ocak 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen KoçY
Yılbaşı haftasına oldukça sert etkilerle giriyoruz.  Özellikle 10. evinizde bulunan gezegen yığılımı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile haftanın  öne çıkacak ana başlıklar sizin için kariyer  ve ebebeyn konuları olacaktır. Bu alanlarda ortaklaşa alınan kararlarda fikir ayrılıkları, evliliğinize ve ortaklıklarınızda anlaşmazlıklar çıkması muhtemel. Bazı otorite figürleri ile iletişim problemleri, ortaklıktan ayrılma ya da boşanma konuları ortaya çıkabilir. Hayatınızın önemli alanlarında rota değişimlerine hazır olun; zira birbiriyle sert ve zorlayıcı görünüm sergileyen gezegenler haritanızın en önemli köşelerinden geçmekte. Kendinizi baskı ve stres altında hissetmeniz olası. Ani çıkabilecek ayrılık ya da taşınma kararları belki de kariyerinizde sektör veya konum değişiklikleri,, alışmış olduğunuz düzeni bozucu deneyimler yaşamanız mümkün. Bu gökyüzü hareketleri sizi zorlasa da yeni seçimler yapmanız için size yepeni fırsatlar sunacaktır. Sakin ve acele karar vermekten kaçınmalısınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Yılbaşı haftasına oldukça sert etkilerle giriyoruz. Özellikle 9. evinizde bulunan gezegen yığılımı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat konuları haftanın öne çıkacak ana başlıkları olacaktır. Bu alanlarda ani oluşabilecek gelişmeler, günlük ve çalışma hayatınızda düzeninizi bozabilir. Yardımcınızın işten ayrılması, yurt dışı işlerinizde iletişimsel problemler yaşanması, evcil hayvanlarınızda ya da sizde ani ortaya çıkabilecek sağlık problemleri, ani oluşabilecek hukuksal problemler, seyahatlerinizde ortaya çıkabilecek aksilikler, çalışma arkadaşlarınız ile ilgili sorunlar yaşanabilir. Günlük hayatınız etki altındamümkün olduğunca psikolojik olarak sağlam durmakta fayda var. Sağlığınız ile ilgili olarak kontrollerinizi ihmal etmeyin. Üzeri kapatılmış bazı konular, dedikodular ortaya çıkabilir ve olaylar sizin kontrolünüz dışında gelişebilir. Vicdan muhakemeleri yapmak zorunda kalabilirsiniz. Karamsarlık hissetmek ve tüm sorunlardan kaçıp gidecek özgürlük ihtiyacı hissetmeniz mümkün. Ufak tefek kazalara da açık olacağınızdan mümkünse acele kararlardan ve hareketlerden uzak durun.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Yılbaşı haftasına oldukça sert etkilerle giriyoruz. Özellikle 8. evinizde bulunan gezegen yığılımı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile bu hafta ortaklaşa gelirler, miras, vergi, sigorta, borç, kredi ya da nafaka ana başlıkları öne çıkacaktır. Özellikle maddi geliriniz ve harcamalarınız ile iligli olarak etki alacağınızdan, ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızda fayda var. Spekülatif piyasalardan ve şans oyunlarından uzak durmanızda fayda var. Arkadaş çevrenizden bazı arkadaşlarınızla aranıza maddi sorunlar girebilir. Sevgiliniz ya da çocuklarınız ile ilgili bazı harcamalar yapmanız gerekebilir. Diğer bir yönden de aniden artacak olan yaratıcılığınız, şimdiye kadar denemediğiniz bir yolla maddi gelire dönüşebilir. Bu sürede özellikle arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin; bazı ani çıkabilecek operasyon ihtimallerini de mümkünse bir müddet ileri atın. Hesaplarınızda oluşabilecek hatalar için oldukça dikkatli olmakta fayda var. Kenarda köşede unutulmuş vergi, sigorta ve kart borçlarına karşı önleminizi mümkünse alın. Sanat ile uğraşanlar için yaratıcılığınızın artması muhtemel. Ufak tefek kazalara da açık olacağınızdan, dikkatli ve serin kanlı hareket etmekte fayda var. Özellikle hamile olanlar için bu hafta tehlikelere açık olduğundan, kendilerine ayrı bir özen göstermeleri gerekmekte.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Yılbaşı haftasına oldukça sert etkilerle giriyoruz. Özellikle 7. evinizde bulunan gezegen yığılımı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konuları haftanın öne çıkacak ana başlıkları. Ani taşınma kararları, ortaklık ve evliliklerde ani ortaya çıkabilecek krizler, ev ve aile ile ilgili ani harcamalar bu dönemde sorun yaratabilir. Bu alanlardaki ilişkilerinizde ego yüklü davranışlar olayların büyümesine neden olabilir..Bazı otorite figürleri ile iletişim problemleri, ortaklıktan ayrılma ya da boşanma konuları ortaya çıkabilir. Hayatınızın önemli alanlarında rota değişimlerine hazır olun; zira birbiriyle sert ve zorlayıcı görünüm sergileyen gezegenler haritanızın en önemli köşelerinden geçmekte. Kendinizi baskı ve stres altında hissetmeniz olası. Ebebeyn ile tartışmalardan uzak durmakta fayda var. Ufak tefek kazalara da açık olacağınızdan serin kanlı ve dikkatli hareketler üzücü olayların ortaya çıkmasını engelleyecektir. Mümkünse bu dönemde sözleşme ya da anlaşma tarzı evraklar imza atmaktan kaçının. Bazılarımız için ise birden bire ortaya çıkabilecek ilişkilerin hızlı bir ortaklık ya da evliliğe dönmesi de muhtemel, ancak kontrolü elden bırakmamkta fayda var. 


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Yılbaşı haftasına oldukça sert etkilerle giriyoruz. Özellikle 6. evinizde bulunan gezegen yığılımı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile çalışma ve günlük hayatınız, sağlığınız, yardımcılarınız ve varsa evcil hayvanlarınız haftanın öne çıkacak ana başlıkları. Sağlık alanında ufak da olsa gelişebilecek değişiklikleri atlamamanızda fayda var, sindirim sistemi, kemik, cilt ve diş rahatsızlıklarına karşı dikkatli olun.  Yardımcılarınız ile ilgili aniden beklenmedik bitişler, çalışma arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ani gelişebilecek krizler yaşamanız mümkün. Kiracınız varsa aniden kontrat iptali ya da ödeme zorluğu ortaya çıkabilir. Evcil hayvanlarınıza karşı bu dönemde dikkati elden bırakmayın. Günlük işlerinizdeki aksilikler sizi psikolojik olarak etkileyebilir ve rahatsızlanmanıza neden olabilir. Kontrolünüz dışında olabilecek gelişmeler karşısında serin kanlı kalmak size yarar sağlayacaktır. Aniden günlük ve çalışma hayatınızın trafiği artabilir; bu gelişmeler size beklemediğiniz fırsatlar da sunabilir. Ufak tefek kazalara da açık olacağınızdan hızlı ve dikkatsizce yapılabilecek tüm hareketlerden mümkünse uzak durun.

Başak Burcu ve Yükselen Başak
Yılbaşı haftasına oldukça sert etkilerle giriyoruz. Özellikle 5. evinizde bulunan gezegen yığılımı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile aşk, çocuklar, eğlence ve yaratıcılık haftanın öne çıkabilecek ana başlıkları.. Bazılarımıza ani bebek haberleri gelebilir ancak hamile olanların da kendilerine ayrıca dikkat etmeleri gerekiyor. Çocuklarınız ve aşk ilişkilerinizde ani rota değişimleri yaşamanız, harcamalarınızın artması, yaratıcılığınızdan yani yeteneklerinizden veya kariyerinizden gelecek ödemelerin gecikmesi, beklemediğiniz bir vergi, sigorta, kredi borcunun gündeme gelmesi, arkadaşlarınız ile veya üyesi olduğunuz gruplarda aniden ortaya çıkabilecek krizler sizi şaşırtabilir. Sanat ile uğraşanlar için yaratıclıklarını yükseltebilecekleri bir dönem olabilir. Spekülatif piyasalar ya da kumarda pek şanslı olduğunuz söylenemez. Bazı flört ilişkileri sonlanabilir ancak yalnız olanlar da ani bir tanışma ile birden aşık olabilirler; ancak Venüs retrosu nedeniyle yeni ilişki başlangıçlarından mümkünse Ocak sonuna kadar uzak durmakta fayda var Ufak tefek kazalara da açık olacağınızdan ani ve dikkatsiz hareketlerden mümkünse uzak durun..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Yılbaşı haftasına oldukça sert etkilerle giriyoruz. Özellikle 4. evinizde bulunan gezegen yığılımı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile ev, aile, hane ve gayrimenkulleriniz haftanın öne çıkacak ana başlıkları olacaktır. Aileniz, ebebeyniniz, yuvanız ya da gayrimenkulünüz ile ilgili çıkabilecek  ani gelişmeler sizi zor durumda bırakabilir. Mars'ın da burcunuzda ilerlediğinizi düşünürsek bu sizde ani agresyonlara neden olabilir. Haneniz ile ilgili atmanız gereken bir imza varsa, özellikle detayları sakın atlamayın..Bazı otorite figürleri ile iletişim problemleri, ortaklıktan ayrılma ya da boşanma konuları ortaya çıkabilir. Hayatınızın önemli alanlarında rota değişimlerine hazır olun; zira birbiriyle sert ve zorlayıcı görünüm sergileyen gezegenler haritanızın en önemli köşelerinden geçmekte. Kendinizi baskı ve stres altında hissetmeniz olası. Ani kararlar ikili ilişkilerinizde hukuksal problemlere neden olabilir. Kariyerinizde amirinizle fikir ayrılıklarna karşı daha sakin olmanızda fayda var; inatlaşma sizin için tuzak oluşturabilir. Ufak tefek kazalara da açık olacağınızdan hızlı ve dikkatsizce hareketlerden uzak durmanızı öneririm.Önemli karar ve girişimlerinizi bir süreliğine bir kenara bırakmak ve daha sonra daha sakince konuları ele almak, bu dönemde yapılabilecek en akıllıca iş olacaktır. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Yılbaşı haftasına oldukça sert etkilerle giriyoruz. Özellikle 3. evinizde bulunan gezegen yığılımı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, komşularınız, eğitim, yayıncılık, ulaşım haftanın öne çıkacak ana başlıkları olacaktır. Bu alanlarda ani gelişebilecek olaylar karşısında bilinçli hareket etmek zorlaşabilir. Bazı durumlar kontrolünüzün dışında gelişebilir. Bazı gizli düşmanlıklar, dedikodular veya strese bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz, özellikle tansiyonuza dikkat etmenizde fayda var; bazı enfeksiyonel hastalıklarla beraber yüksek ateş yaşayabilirsiniz. İletişim aletlerinizde veya ulaşım aracınızda ani arızalar çıkabilir. Seyahatlerinizde beklenmedik aksilikler yaşamanız mümkün. Yakın çevrenizden üzücü haberler alabilirsiniz. Çalışma ve günlük hayatınızda beklenmedik haberler sizi şaşırtabilir. Bu dönemde hayata bakışınız farklılık kazanabilir ve inançlarınız kuvvetlenebilir..Ufak tefek kazalardan korunmak adına hızlı ve düşüncesizce hareketlerden uzak durun; amaçlarınız uğruna bilinçli hareket etmenin faydasını göreceksiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Yılbaşı haftasına oldukça sert etkilerle giriyoruz. Özellikle 2. evinizde bulunan gezegen yığılımı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile maddi konular haftanın öne çıkacak başlığı olacaktır. Bu anlanda ortaya çıkabilecek ani gelişmeler, bazı miras, vergi, sigorta, kredi veya borç ile ilgili ani haberler sizi zor duruma sokabilir. Yetenekleriniz ve yaratıcılığınızla ilgili bazı gelişmeler de gelir fırsatı doğurabilir. Çocuklarınız, sevgiliniz, eğlence ya da spekülatif piyasalarda harcamalarınızı dengede tutmaya çalışın. Ani bebek haberleri duyabilirsiniz. Bunun yanında da hamile olanların kendilerine ayrı bir özen göstermelerinde de fayda var. Arkadaşlarınızla ile aranıza maddi konuların girmesine izin vermeyin; bir dostunuz tarafından zarara uğrayabilirsiniz. Kariyerinizden beklediğiniz bir terfi ya da zam haberinde aksilikler yaşayabilirsiniz. Herhangi bir operasyon ihtimaliniz varsa, tarihi ileri atmakta fayda var. Ufak tefek kazalara da açık olacağınızdan, ani ve dikkatsizce hareketlerden lütfen uzak durun. Bu dönem harcamalarınız ile ilgili daha ine eleyip sık dokumalısınız. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Yılbaşı haftasına oldukça sert etkilerle giriyoruz. Özellikle burcunuzda bulunan gezegen yığılımı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile .fiziki ve genel sağlığınız ve tüm ikili ilişkileriniz haftanın öne çıkacak başlıkları olacaktır.Müthiş bir değişim dönemindesiniz.. Bazı otorite figürleri ile iletişim problemleri, ortaklıktan ayrılma ya da boşanma konuları ortaya çıkabilir. Hayatınızın önemli alanlarında rota değişimlerine hazır olun; zira birbiriyle sert ve zorlayıcı görünüm sergileyen gezegenler haritanızın en önemli köşelerinden geçmekte. Kendinizi baskı ve stres altında hissetmeniz olası. Ani kararlar ikili ilişkilerinizde hukuksal problemlere neden olabilir. Ufak tefek kazalara da açık olacağınızdan, ani ve dikkatsizce hareketlerden uzak durmanızda fayda var. Taşınma, kariyer konularında değişim, bazı bağımlılıklarınızdan kurtulma kararları bu dönemde öne çıkabilir. Bu dönemde daha sabırlı ve sistemli davranmak, önünüze çıkabilecek ani fırsatların kaçmamsı yönünde size yardım edecektir.  Kişiliğiniz, fikirleriniz, kararlılıkla hareket ettiğiniz takdirde kabul görebilir. İletişim trafiğiniz de bu dönem artacağından, kelimelerinize ve iletişim tarzınıza özen gösterin..

Kova Burcu ve Yükselen Kova
Yılbaşı haftasına oldukça sert etkilerle giriyoruz. Özellikle 12. evinizde bulunan gezegen yığılımı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile bilinçaltınız, rüyalarınız, bazı gizli düşmanlıklar ve üzeri kapanmış bazı konular ve dedikodular, kontrolünüz dışında gelişebilir. Bu gelişmeler moralinizi bozsa da bazı olayların sonuçlanmasına neden olabilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya ve yayıncılık işlerinizde çıkabilecek aksilikler canınızı sıkabilir. Mümkünse bu olaylar kaşısında strese girmemeye özen gösterin, zira bunlar sağlığınızın bozulmasına neden olabilir.. Çalışma ve günlük hayatınızda ki trafiğin de artması, yardımcılarınızla olan ilişkileriniz de bu dönemde etki alabilir. Gizli ve saklı girişimlerden uzak durmanızda fayda var. Bu dönemde sanatsal faaliyetlerle uğraşanlar için bir takım içe doğuşlar ve yaratıcılığın artması mümkün. İletişim konularında da ani oluşabilecek arızalar ve problemler size zor anlar yaşatabilir. Bu dönemdeki bu yüksek enerji sizi yorabilir. Ufak tefek kazalara da açık olacğınızdan, hızlı ve düşüncesizce hareketlerden uzak durmakta fayda var.

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Yılbaşı haftasına oldukça sert etkilerle giriyoruz. Özellikle 11. evinizde bulunan gezegen yığılımı ve Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile sosyal çevreniz ve kariyerinizden elde ettiğiniz gelir konuları haftanın ana başlıkları olacaktır. Özellikle harcamalarınız ile ilgili dikkatli olmanız gereken bir hafta. Arkadaşlarınız ile aranıza maddi konular girebilir, üyesi olduğunuz bazı gruplarla ilgili harcamalarınız artabilir. Gelir ve gider dengenizi korumak zor olabileceği gibi bazı vergi, sigorta, kredi ve borçlarla uğraşmanız gerekebilir. Çocuklarınız, sevgiliniz ve eğlence konularında umulmadık ödemeler sorun yaratabilir. Bazılarınıza bebek ya da yalnız olanlar için yeni bir aşk müjdesi gelebilir. Ancak unutmamakta fayda var ki Venüs retrosu sebebiyle yeni ilişki başlangıçları pek tavsiye edilmez. Ufak tefek kazalara da açık olacağınızdan, hızlı ve dikkatsizce hareketlerden uzak durmakta fayda var. .Bu dönemde mümkünse ani gelişebilecek olaylar karşısında sakin ve serin kanlı kalmalı, girişim ve kararlar için bu yüksek enerjinin geçmesini beklemeliyiz. Özellikle arkadaş çevrenizde yaşayacağınız iletişimsel problemlerle ilgili olarak lütfen sabrınızı ve sakinliğinizi koruyun.





Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder