24 Aralık 2013 Salı

24 Aralık 2013 - Astrolozi





Haftanın 2. gününe Ay'ın Başak burcundaki seyahati ile giriyoruz. Herşeyi listeyebileceğimiz, kontrol etmek isteyebileceğimiz, tartmadan ölçmeden bir adım bile atmak istemeyebileceğimiz bir gün olacaktır. Gereğinden fazla alçakgönüllü davranabilir ve arka planda kalmayı tercik edebiliriz. Araştırma ve eleştiri yapmakta bugün üzerimiz yok.. Ancak rahatlamayı ve dinlenmeyi ikinci plana atmak bize sinirsel sorunlar yaratabilir. Huzursuz yapımız ve eleştirici tavırlar, hoş olmayan sonuçlar doğurabilir, dikkatli olmakta fayda var.

Sabah saatlerinde Ay, Jüpiter ile olumlu bir görünüm sergileyecek; bu transit sabah saatlerinde kendimizi iyi hissetmemize, cana yakın olmaya ve bu tarz insanlarla beraber olmayı istemeye yol açacaktır. Erken saatlerde grup çalışmaları için de uygundur. Yardımlaşma, destek verme, birbirini anlayarak yapılacak çalışmalar herkese yarar sağlayabilir. Özellikle hukuk, yurtdışı, eğitim, yayıncılık, medya, pazarlama ve halkla ilişkiler gibi ikna etme gerektiren iş kollarında olumlu etkilere neden olabilir.

Öğle 12:12 saatlerinde Merkür Oğlak burcuna giriyor. Bu konu ile bilgileri   http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2013/12/merkur-oglak-burcuna-geciyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz. İşlerimizi, sorumluluklarımız doğrultusunda, entellektüel birikimimizi de kullanabileceğimiz şekilde halletmeye çalışacak ve iletişim tarzımızda daha hesapçı, dogmatik bir o kadar da yöntemli ve sistemli olacağımız bir döneme giriyoruz. 12 Ocak'a kadar sürecek bu dönemde konsantrasyonumuzu yönetebilmek ve yönetim becerimizi doğru kullanabilmek mümkün olacaktır.

Öğleden sonra ise Ay ve Satürn arasında başka olumlu bir açı gerçekleşecek.. Bu saatlerde kendimizle başbaşa kalmak isteyebilir, derin düşüncelere dalabilir, ağır ve sakin bir hal takınabiliriz. Ciddi vesorumluluk gerektiren işlerimiz, görüşmelerimiz için uygun olacaktır. Görev ve yükümlülüklerimizin önemini kavrayabilir ve duygusal ihtiyaçlarımızı dengeleyebiliriz.

Akşam saatlerinde ise, aslında gün genelinde etkili olacak harika bir Güneş ve Neptün olumlu açısı gökyüzünden bize gülümseyecek.. Bu transit çevremizdeki olaylara ve insanlara yönebileceğimiz yoğun bir enerji verecektir. İnsanların ihtiyaçlarını daha çabuk anlayıp yardım edebileceğimiz günlerdeyiz. Onlara yardım etmek kendi duygularımızı tatmin ve kendimizi ispatlama yönünden bize iyi gelecektir. Erkek ya da otorite figürlerinden desteklenebileceğimiz bir gün de diyebiliriz. Ayrıca günlük uğraşılardan uzaklaşıp, sessizce oturup düşünme, tefekkür edebilme kolaylığı veya konular üzerinde uzun uzun duabilme, meditasyon veya ruhani çalışmalar yapma zamanları diyebiliriz. Rüyalarımız artabilir, manevi ve dinsel olaylar her zamankinden daha fazla dikkatimizi çekebilir. Bir şeyin nasıl olduğunu bilmek yeterli gelmeyebilir; bunun ilerisine geçmek ihtiyacı hissedebiliriz. Aslında bu gecenin Noel gecesi olması da bu anlamda oldukça manidar; iyi niyetler açısından oldukça güzel bir gece olacaktır.. Dualarımızdan tüm insanlık ve dünyamız için sevgiyi ve barışı eksik etmeyelim.. Herkesin Yeniden Doğuş Bayramı'nı tüm Astrolozi Ekibi adına kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder