27 Aralık 2013 Cuma

27 Aralık 2013 - Astrolozi



Güne Ay'ın Terazi'de ilerlemesiyle başlıyoruz. Olayları her yönüyle düşüneceğimizden, karar vermemiz uzun süreceği; fakat karar verdiğimiz zaman o kararı dirayetle uygulayabileyeceğimiz bir gün, haftanın son iş günü. Entellektüel paylaşım, farklı insanlarla iletişim kurma hoşalandığımız şeyler arasında olacaktır. Evet romantik duygular hissetmek mümkün ama asıl konu, bir ilişkide olduğumuzu bilmek fikridir. En önemlisi ise, bugün her ilişkimizde denge ve eşitlik konularının öne çıkacağıdır.

Ay öğleye doğru Venüs ile sert bir kare yapacak.. Evet kulağada sert geliyor biliyorum am, kare açı olmasına rağmen yine de çok sert etkiler vermeyeceğini düşünüyorum. Sosyal ilişkileri arttırıcı ve kendimizi açık, sevinçli ve fazla istekli hissettirici etkiler verebilir. Yapmacık davranışlara, herşeyi kendine yontma ve gemisini kurtararnın kaptan olması gibi.. Hoşlanmadığımız, onaylamadığımız birileri veya bir şeyler varsa, onlardan kurtulma isteği duyabiliriz. Farklı bir duygusallık vereceğinden, geçmişte olan ilişkiler veya olaylar hatırlanabilir ve buna bağlı olarak her hangi bir sebebe bağlı olmadan yeme içme isteği artabilir. Alış veriş, para harcama gibi konular amacını aşabilir. Bu tür isteklerin disipline edilmesi bu saatlerde zorlaşacaktır.. Bu açının ardından saat 13:00'te Ay boşluğa girecek ve 15:57'de Akrep burcuna geçecek. Bu geçişe kadar soz konusu Venüs kare açısı sırasında dürtülerimizin ilişkilerimize etki etmemesi açısından dikkatli olmakta fayda var. Öz değerlerimiz bizim için oldukça önemli olacağından, ilişkilerimizde gerginlik yaşamak da mümkün.

Yeryüzünün yükseklerinde süzülerek uçan ve her bir detayı keskin gözleriyle yakalayabilen kartal.. Akrep burcu.. Derin düşüncelerin, kuvvetli sezgilerin, hayatı belki de gereğinden fazla ciddiye almanın, müthiş bir irade ve muazzam bir dayanma gücünün etkilerinizi akşama doğru hissedeceğiz. Karşımıza çıkan her türlü engele meydan okuyabilecek güçlü bir askere dönüşmek mümkün. İnatçı ve azimli davranışlar, güçlü duygular ve kontrolcü huylar akşam saatlerindeki ana başlıklarımız olabilir. 

Günün en güzel saatleri akşamüstünden sonra başlıyor. Sanki gökyüzü hafta sonuna girdiğimizi bilir gibi, bize uygun zemini hazırlıyor. Ay Akrep burcuna girer girmez Neptün ile ışıl ışıl bir üçgen açı, akşam saatlerinde iş önce Güneş sonra da Merkür ile gayet olumlu görünümler sergileyecek. Yoğun ve stresli bir hafta içinden sonra sanki bir nefes alma molası gibi akşamüstü saatlerinden itibaren iyi algılayabilme, hissetme ve doğru duyumlar almak için doğru saatlere giriyoruz. Fantazilerle gerçekleri birbirinden ayırarak isabetli seçimler yapmak mümkün olacaktır. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı üst düzeyde kullanabilmek ve üretken olmak için ideal. Bu zaman aralığını iyi ve isabetli noktaları yakalamak ve ruhani, manevi konularla ilgilenmek için değerlendirebiliriz. Duygularımızı kontrol edebilmek ve olaylara daha dingin bir halde konsantre olabilmek mümkün olacaktır. Erkek - kadın ve arkadaş grupları ilişkileri için idealdir. Arkadaşlık ve dostluğun yararlarının görülebileceği bir zaman diyebiliriz. Cuma gecesine yakışır şekilde sosyal ilişki temposu hızlanabilir ve anlamlı konuşmalardan tutun dedikodu türü lafazanlıklar yapmak kolaylaşabilir. Tüm iletişim konularında artış gözlenebilir. Hassasiyet ve hoşluk boyasına sokan bu etkiler insanlar arasında yumuşaklık ve yakınlaşma sağlayacaktır. En önemlisi, sert enerjiler ardından duygusal sıcaklık ve güven ihtiyacının az da olsa doyurulması mümkün olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder