12 Aralık 2013 Perşembe

12 Aralık 2013 - Astrolozi





Ay, günün büyük bölümünde Koç burcunda.. Hareketli, biraz sinirli, enerjik davranışlar içinde inadın bizi çabuk agresifleştireceği ve taktikten yoksunluğun da başımıza iş açacağı bir gün diyebiliriz. Bir şeylere karar verip, sonucunu düşünmeden o anda yapmak istememiz, istemediğimiz sonuçlar doğurabilir. Sürekli hareket halinde olmak ve mücadeleden zevk almak gün içinde mümkün. Evet gücümüz dağları yerinden oynatacak gibi olabilir, ama kontrol edilmediğinde bu enerji başımıza iş açabilir.

Sabahın erken saatlerinde Ay'ın Güneş ile harika bir üçgeni var.. Güne başlamak adına oldukça hoş bir transit.. Kendimizi fizik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. Bu ruh hali içinde samimi, rahat, iyimser ve olumlu olmak mümkün olacağı için, sabah saatlerinde işlerimizin rast gitmesi muhtemel. Gruplar, arkadaşlıklar, erkek-kadın ve otorite figürleri ile ilişkiler adına olumlu saatler. Diğer zamanlara göre daha kazançlı çıkmak kaçınılmaz olabilir.

Öğleden sonra ise Ay'ın Venüs ile sert bir karesi olacak.. Kare açı olmasına rağmen çok sert etkiler vermeyeceğini düşünüyorum. Sosyal ilişkilerin arttığı, kendimizi açık, daha sevinçli ve fazla istekli hissettirebilir. En kötü getirisi, yoğun ve güçlü isteklerin bizi yapmacık davranışlara ve her şeyi kendimize yontma gibi durumlara sokması olabilir; bu bazı ilişkilerimizde olumsuzluk yaratabilir. Farklı bir duygusallık vereceğinden yeme içme ve alışveriş isteğini kamçılayabilir. Bu noktada dikkatli olmakta fayda var.. Ay Venüs'e dokunduktan sonra 17:37'de boşluğa giriyor; son açısının etkileri açısız olduğu sürece etkili olacaktır.

Akşam 22:40'ta Ay'ın Boğa burcuna geçişi ile Koç'un acele ve düşüncesizce yapılan hareketlerinden sıyrılıyor ve daha dengeli, uyumlu ve diplomatik bir görünüm sergileyebiliyoruz. İhtiyaçlarımız basit olacak; iyi yemek, yaşanacak iyi bir yer ve keyif..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder