15 Aralık 2013 Pazar

15 Aralık - 21 Aralık 2013 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftaya, ev, aile ve gayrimenkulleriniz ile ilgili konularda maddi destek bulabileceğiniz etkilerle başlıyoruz..17 Aralık'ta İkizler'deki dolunay 3. evinizde gerçekleşeceğinden, yakın akrabalar, komşular, iletişim, eğitim, seyahat ve ulaşım alanlarında bazı işlerinizi çözüme ulaştırabileceksiniz. İletişimsel bazı problemler yaşansa da, bu alanlardaki bazı çalışmalarınızın adı konacak. Yazmaya başlayabilir, internet ve medya üzerinden bir çalışma yapabilir, yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili bazı konular çözülmek üzere önünüze gelebilir, bazı günlük işleriniz halledilmek için dikkatinizi çekebilir, arabanıza yapmanız gereken bakımın zamanı gelebilir ya da bir süredir araştırdığınız bir eğitim programına katılabilirsiniz. Hafta arası 1. evinizde ileri harekete geçecek olan Uranüs ile değişim ve özgürlük duygunuz ve harekete geçme dürtünüz kabarabilir. Hafta sonu ise Venüs'ün 10 evinizde geri harekete geçerek, 31 Ocak'a kadar retroda kalması ile iş ve kariyer konularında, otorite figürleri ile ilişkilerinizde, özellikle kadın figürleri ile aksilikler, engellenmeler yaşanabilir. Daha önceki iş pozisyonunuzdan haber alabilir, eski bir iş başvurunuz tekrar gündeme gelebilir, ebebeyn ile ilişkinize soğukluk karışabilir, kariyeriniz ve otorite figürleri ile ilgili beklediğiniz haberlerde gecikmeler oluşabilir. Bu tarz aksilikleri 31 Ocak'a kadar tolare edebilmek için uğraşmanız gerekebilir. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa

Haftaya günlük ve çalışma hayatınızda iletişim ve bilgi desteği bulabileceğiniz etkilerle başlıyorsunuz, sağlık alanından da güzel haberler var. 17 Aralık'ta İkizler'deki dolunay 2. evinizde gerçekleşeceğinden, maddi gelirleriniz  ile ilgili bazı konuları çözüme ulaştırabileceksiniz. Yaptığınız bütçeyi işleme sokabilir, hedeflediğiniz gelir için çalışmalara başlayabilir, fazla harcamalarınız dikkatinizi çözüm için çekebilir, ek gelirler için kontaktlar kurabilirsiniz; bazı iletişimsel aksilikler yaşansa da , en azından bazı işlerinizin adı konabilecek. Hafta arası Uranüs 12. evinizde ileri harekete geçecek; bazı bilinçaltı kayıtlarınız uyanabilir, üzerini kapattığınız bazı psikolojik problemlerinizin farkına varabilir, gizli saklı işlerinizden özgürleşmek isteyebilir, bazı gizli düşmanlıklara karşı harekete geçebilirsiniz..Hafta sonu Venüs 9. evinizde geri harekete başlıyor ve 31 Ocak'a kadar da retroda kalacak. Yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet, yayıncılık konularında veya uzak akrabalarınızla özellikle kadınlarla olan ilişkilerinizde engellemeler, aksilikler yaşayabilirsiniz. Yurtdışı ile olan ticari işlerinizde beklentileriniz karşılanmayabilir, vize, pasaport işlemlerinizde problem yaşanabilir, eğitim konularında beklentileriniz karşılanmayabilir, hukuki işlemlerinizde aleyhinize durumlar oluşabilir. Bu tarz aksilikleri 31 Ocak'a kadar tolare edebilmek için uğraşmanız gerekebilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Haftaya çalışma ve günlük hayatınızda maddi gelir elde edebilmenize olanak sağlayacak etkiler ile giriyorsunuz; zam ya da terfi alabilir, müşterilerinizde artış görülebilir. 17 Aralık'ta oluşacak dolunay burcunuzda gerçekleşeceğinden, fiziki ve genel sağlığınız, ayrıca tüm ikili ilişkileriniz ile ilgili bazı konuları çözüme ulaştırabilme olanağı bulabilirsiniz. İlişkilerinizde iletişimsel bazı aksilikler de oluşabilir. Bir süredir düşündüğünüz taşınma işine kalkışabilir, danışmanlık almaya karar verebilir, ortaklık kurmak istediğiniz biriyle iletişime geçebilirsiniz. Bu konularda işlerinizi adını koyabileceksiniz. Hafta içi ileri harekete geçecek Uranüs ile sıradışı arkadaş gruplarının içine girebilir, bazı arkadaşlarınızla gerilim yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Venüs 8. evinizde geri harekete başlayacak, 31 Ocak'a kadar retroda kalacak. Ortaklaşa gelirler konusunda, miras, kredi, borç, vergi, sigorta işlemlerinizde engellemer, aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde kredi ya da borç kullanmamaya dikkat edin, evdeki hesap, çarşıya uymayabilir. Evli olanlar için ise, özellikle eş gelirinden şanssızlıklar yaşayabilirler. Bu tarz aksilikleri 31 Ocak'a kadar tolare edebilmek için uğraşmanız gerekebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Haftaya, aşk, çocuklar ve yetenekler konusunda güzel gelişmelerle başlıyorsunuz; şanslı olabileceğiniz bir hafta başı var önünüzde. 17 Aralık'ta İkizler burcundaki dolunay 12. evinizde gerçekleşeceğinden, gizli düşmanlıkara, dedikodular dikkat edin; kontrolünüz dışında bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde yalnız kalmak isteyebilirsiniz ve sezgileriniz kuvvetlenebilir. Sağlığınızla ilgili kontrollerinizi eksik etmeyin. Hafta arası ileri harekete geçecek olan Uranüs'ün etkisiyle, kariyerinizde ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde ani değişimler yaşamanız mümkün; var olan statünüzden özgürleşme dürtünüz kabarabilir, otorite figürlerine karşı olan tutumunuz asileşebilir, dengede kalmakta fayda var. Hafta sonu 7. evinizde, Venüs geri harekete başlıyor, 31 Ocak'a kadar retroda kalacak. Tüm ikili ilişkilerinizde, özellikle kadınlarla, ortaklarınızla ve evli iseniz eşinizle ilgili konularda engellemeler, aksilikler yaşamanız mümkün. Eski eş veya eski ortağınızla tekrar karşılaşabilirsiniz ya da bu kişilerle bazı eski problemler tekrar masaya yatırılabilir. Taşınma işiniz varsa problemler yaşanabilir. Bu süre zarfında başlayacak ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da evlilikler uzun ömürlü olmayacaktır, mümkünse bu tarz imzaları retro sonrasına bırakmakta fayda var. Bu tarz aksilikleri 31 Ocak'a kadar tolare edebilmek için uğraşmanız gerekebilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Haftaya yalnız kalma isteği, ev ve aile ile ilgili bazı konuların ortaya dökülmesi gibi gelişmelerle başlayabilirsiniz; beğenmediğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulabilmek adına da güzel bir hafta başı. 17 Aralık'ta gerçekleşecek İkizler dolunayı 11. evinizi etkileyeceğinden, arkadaş çevrenizle ilgili bazı gelişmelere hazır olun, arkadaşlarınızla ortak yapmayı düşündüğünüz işler sonunda harekete geçebilir. Bazı iletişimsel problemler yaşansa da, bir süredir üzerinde düşündüğünüz, umut bağladığınız konulara start verebilirsiniz; bu girişimler size finansal gelir sağlayabilir. Çocuklarınız, sevgiliniz ile ilişkilerinize dikkat etmekte de fayda var. Hafta arası ileri harekete geçecek Uranüs'ün etkisi ile, yurtdışı, hukuk, eğitim, iletişim, medya, yayıncılık aişlerinizde ani gelişmeler yaşanabilir, astroloji veya felsefeye ilgi duyabilirsiniz, hayata bakışınız değişebilir. Hafta sonu 6. evinizde geri harekete başlayacak olan Venüs, 31 Ocak'a kadar retroda kalacak. Bu dönemde çalışma hayatınızda, günlük işlerinizde, sağlığınız ile ilgili konularda, çalışma arkadaşlarınızla ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili aksilikler, engellemeler yaşamanız mümkün. Müşterileriniz ya da kiracınız ile işleriniz yolunda gitmeyebilir. Kemik, diş, deri ve cinsel organlarla ilgili rahatsızlıklar yaşayabilir, eski bir yardımcınız, çalışma arkadaşınız ile tekrar karşılaşabilirsiniz. Uygulamayı düşündüğünüz bakım programında yanlışlıklar, sorunlar çıkabilir. Kamu ile ilgili işlerinizde sorun çıkabilir. Bu tarz aksilikleri 31 Ocak'a kadar tolare edebilmek için uğraşmanız gerekebilir. 


Başak Burcu ve Yükselen Başak
Haftaya kardeşleriniz, komşularınız, iletişim, yayıncılık, ulaşım, eğitim, medya işlerinizde sosyal çevrenizden destek görebileceğiniz etkilerle başlıyorsunuz. Yakın çevreniz sayesinde gelir elde edebilmeniz mümkün. 17 Aralık'ta 10. evinizde oluşacak dolunay etkisi ile, kariyer ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı iletişimsel problemler, iş ve ev, sorumluluklar ve bağımlılıklar arasında kalmak mümkün. Bir süredir üzerinde çalıştığınız kariyer fırsatlarını değerlendirmek için artık uygun bir zaman. kafanızı kurcalayan bu konularla ilgili sorunlarınıza çözüm bulma imkanı yakalayabilirsiniz. Evdeki bazı işler yüzünden, işinizi ihmal etme tehlikes, de mevcut. Hafta arası ileri harekete geçecek Uranüs'ün etkisi ile ortaklaşa gelirler, miras, kredi, borç, vergi, sigorta işlerinizde ani değişimler oluşabilir, evli iseniz eşinizin maddi gelirlerinde değişimler oluşabilir. Hafta sonu, 5. evinizde Venüs geri harekete başlayacak ve 31 Ocak'a kadar retroda kalacak; eski bir sevgiliniz ile karşılaşmak, çocuklarınızla ilişkilerinizde sorun yaşamak, eğlence hayatınızda ve aşk ilişkilerinde durgunluk yaşamak mümkün. Bu dönemde başlayan aşk ilişkilerinden mümkünse uzak durun. Yetenekleriniz ya da sanat ile ilgili çalışmalarınızda da engellemeler, aksilikler yaşanabilir, cinsel hayatınızda problemler oluşabilir. Hamile olanlar bu dönemde sağlıklarını daha dikkat etmeli. Bu tarz aksilikleri 31 Ocak'a kadar tolare edebilmek için uğraşmanız gerekebilir..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Haftaya kariyerinizden veya otorite figürlerinden gelebilecek maddi desteklerle başlıyorsunuz, zam ya da terfi almanız muhtemel. 17 Aralık'ta oluşacak İkizler burcundaki dolunay 9. evinizde gerçekleşecek. Yurtdışı, hukuk, eğitim, iletişim, yayıncılık, medya ve internet ile ilgili işlerinizde bazı gelişmeler yaşamanız mümkün, bir süredir kafanızı yorduğunuz bu konulardaki işlerinizde  hareket olabilir. İletişimsel, ulaşımsal aksilikler yaşansa da,  yapmak istediğiniz yurtdışı seyahati ya da katılmak istediğiniz bir eğitim programını artık planlayabilirsiniz, üzerinde bir süredir çalıştığınız medya, internet ya da pazarlama işinizi aktive edebilirsiniz; hayata bakışınız, hayat felsefeniz değişebilir. Hukuksal konularınız bir sonuca bağlanabilir. Hafta arası ileri harekete geçecek Uranüs'ün etkisiyle, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konusunda ani değişimlere hazır olun, beklenmedik hesapsız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu 4. evinizde Venüs geri harekete başlayacak ve 31 Ocak'a kadar retroda kalacak, ev ve aile konularında, ilişkilerinde engellemeler, aksilikler yaşamanız mümkün. Aile içinde özellikle kadın figürleri ile olan ilişkilerinize dikkat edin. Eviniz için yaptığınız bir alışverişte ya da tamiratta problem yaşayabilirsiniz evinizle alakalı bazı arızalar masraf çıkarabilir. Hane içinde bazı eski konular tekrar problem yaratabilir. Bu tarz aksilikleri 31 Ocak'a kadar tolare edebilmek için uğraşmanız gerekebilir. .

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Haftaya yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, internet, pazarlama alanlarında yaşayabileceğiniz olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz.17 Aralık'ta İkizler burcunda oluşacak dolunay 8. evinizde gerçekleşecek; ortaklaşa gelir, miras, kredi, sigorta, borç konularında bazı problemlerinize çözüm bulabileceksiniz. Bazılarınız ameliyat sürprizi yaşayabilir. Bir süredir uğraştığınız, kredi, borç ile ilgili işleriniz artık sonuca ulaşacak. Bu dönemde harcamalarınıza da dikkat edin, eş gelirinde de bazı değişimler oluşabilir. Hafta arası ileri harekete geçecek Uranüs'ün etkisi ile çalışma ve günlük hayatınızda ani gelişmeler, kiracınızın değişmesi, sağlık durumunuzda alışılmışın dışında bir durumun ortaya çıkması, içinde olduğunuz çalışma ortamından özgürleşme dürtüsü oluşabilir. Hafta sonu 3. evinizde Venüs geri harekete geçiyor ve 31 Ocak'a kadar da retro da kalacak. Kardeşleriniz, komşularınız, iletişim, ulaşım, yayıncılık,  eğitim alanlarında aksilikler, engellenmeler yaşamanız mümkün, özellikle kadınlarla iletişiminizde dikkatli olmakta fayda var. Bu sürede herhangi bir cihaz ya da araç alımı tavsiye edilmez. Eski bir komşunuzla karşılaşabilir, daha önce katılmayı düşündüğünüz ama uygun olmayan bir eğitim programina katılabilirsiniz. Özellikle seyahatlerinizde, araç ve cihazlarınızda ve yazışmalarınızda dikkatli olmaya özen gösterin. Bu tarz aksilikleri 31 Ocak'a kadar tolare edebilmek için uğraşmanız gerekebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Haftaya hiç ummadığınız yerlerden gelebilecek maddi desteklerin etkisi ile başlıyorsunuz, bilinçaltında sizi yoran bazı sorularınıza cevap bulabileceksiniz. 17 Aralık'ta İkizler burcunda oluşacak dolunay, 7. evinizde gerçekleşiyor. Tüm ikili ilişkileriniz, ortaklarınız, eşiniz ya da rakipleriniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir süredir düşündüğünüz taşınma işinizde gelişmeler kaydedebilir, kurmayı düşündüğünüz ortaklık işinde adım atabilir, ilişkilerinizde olan sorunlara çözüm bulabilirsiniz. İlişkinize artık bir son ya da yeni bir soluk  kararı verme aşamasındasınız. Bazı iletişimsel problemler yaşansa da, uğraşlarınız bir sona ulaşabilir. Hafta içi Uranüs'ün ileri harekete geçmesi ile aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili ani, beklenmedik gelişmelere hazır olun. Yalnız olanlarınız aniden aşık olabilir, ani bebek sürprizleri yaşanabilir, yetenekler ya da hobiler ile ilgili ani farkedişler yaşanabilir. Hafta sonu, 2. evinizde geri harekete başlayacak olan Venüs, 31 Ocak'a kadar retroda kalacak. Maddi gelirleriniz ile ilgili bazı engellenmelere, aksiliklere hazır olun. Alışverişlerinizde ya da hesaplarınızda yanlışlar oluşabilir. Bazı eşya ve para kayıpları yaşamanız ya da kaybettiğiniz bir eşyanın bulunabilmesi mümkün. Bu tarz aksilikleri 31 Ocak'a kadar tolare edebilmek için uğraşmanız gerekebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Haftaya ikili ilişkiler konusunda sosyal çevrenizden gelebilecek desteklerle başlıyorsunuz, bir arkadaşınız sayesinde bir ortaklık kurabilir, bir danışmanlık alabilir ya da eş adayı tanıyabilirsiniz. 17 Aralık'ta İkizler burcunda oluşacak dolunay, 6. evinizde gerçekleşeceğinden, çalışma ve günlük hayatınızda, sağlığınızda, yardımcılarınız ve varsa evcil hayvanlar kanusunda bazı gelişmelere hazır olur. Bir süredir peşini kovaladığınız müşteri ile ilişkiye geçebilir, sağlığınız ile ilgili kafanızı kurcalayan bir konu sona ulaşabilir. Bazı dedikodular ya da düşmanlıklar yaşansa da, bir süredir kafanızı yoran düşüncele bir çözüme ulaşabilir. Bir türlü başlayamadığınız spora başlayabilir, sorun yaşadığınız yardımcınız ile ilişkinizi bitirebilirsiniz. Hafta arası ileri harekete geçecek olan Uranüs'ün etkisiyle, ev ve aile içinde ani gelişebilecek, beklenmedik gelişmelere hazır olun, aniden ev alma/satmaya karar verebilir, aile arasında ani olaylar yaşayabilir, evinizde ani problemler oluşabilir. Hafta sonu burcunuzda geri harekete başlayacak olan Venüs, 31 Ocak'a kadar retroda kalacak. Fiziki ve genel sağlığınızda, tüm ikili ilişkilerinizde, özellikle kadın figürleri ile olan işikilerinizde aksilikler, engellenmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde estetik amaçlı bakım yaptırmak pek uygun değildir, hiç arzu etmediğiniz şekilde sonuçlanabilir. İlişkilerinizde eski problemler tekrar masaya yatırılabilir, eski eşiniz veya ortağınızla tekrar karşılaşabilirsiniz. Kullandığınız güzellik ve makyaj ürünlerine dikkat edin, problem yaşayabilirsiniz. Bu tarz aksilikleri 31 Ocak'a kadar tolare edebilmek için uğraşmanız gerekebilir...

Kova Burcu ve Yükselen Kova
 Haftaya çalışma ve günlük hayatınızda otortie figürlerinden gelebilecek desteklerin etkisi ile başlıyoruz. Patronunuzdan ödül ya da terfi alabilirsiniz, devlet ile ilgili işlerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. 17 Aralık'ta İkizler burcunda oluşacak dolunay, 5. evinizde gerçekleşecek. Aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili gelişmelere hazır olun. Aşk ilişkinizde sorun yaşıyorsanız, ilişkiniz bitebilir ya da sorun ortadan kalkabilir, çocuklarınızla ilgili bir süredir uğraştığınız bir konu sona erişebilir. Yalnız olanlar ya da çocuğu olamayanlar, sürpriz gelişmeler yaşayabilirler. Sanat ile uğraşanlar bu dönemde yeteneklerinde tıkanıklık hissedebilirler ya da normalin üzerinde üretken olabilirler. Dolunay bu ev konularında duygularınızın kabarmasına neden olabilir. Hafta arası Uranüz'ün ileri harekete geçmesi ile kardeşler, yakın akrabalar ve komşularınızla ilişkilerinizde sürpriz gelişmeler yaşanabilir, yaratıcı ve radikal fikirler aklınıza bir anda gelebilir, internet, medya aracılığı ile şaşırtıcı haberler alabilir, seyahat, ulaşım ve iletişim konularında hızlı, sürpriz olaylar ortaya çıkabilir, yazma yeteneğiniz artabilir veya fikir, zeka ve düşünce kapasiteniz artabilir, ulaşım ve seyahatlerinizde kazalar lütfen ayrıca dikkat edin. Sosyal yaşam trafiğiniz artacaktır, hayatın farklı ve heyecanlı yönlerini keşfedebilirsiniz. Hafta sonu, 12. evinizde Venüs geri harekete geçiyor, 31 Ocak'a kadar da retro devam edecek.  Kendi kendinize kalıp bazı problemlerinizi çözmek isteyebilirsiniz, üzeri kapatılmış bazı düşmanlıklar, dedikodular özellikle kadın figürleri ile bazı geride bırakılmış problemler, sizin kontrolünüz dışında tekrar önünüze gelebilir. Platonik ya da gizli bir aşk yaşama tehlikesi oluşabilir; bu dönemde sağlığınıza ayrı bir önem göstermelisiniz. Deri, diş, kemik ve üreme organlarınız hassaslaşabilir. Sanat ile uğraşanlar için oldukça verimli ve üretken bir dönem olabilir.
Balık Burcu ve Yükselen Balık
Haftaya aşk, çocuklar ve yetenekleriniz konularında yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet desteği ile başlıyorsunuz. Sevgilinizle bir seyahat planı ya da yeteneklerinizi artık göz önüne serme çalışmaları yapabilirsiniz. Hayata bakışınız canlanıyor. 17 Aralık'ta İkizler burcunda oluşacak dolunay, 4. evinizde gerçekleşecek. Bir süredir üzerinde kafa yorduğunuz ev ve aileniz ile ilgili işler artık çözüme ulaşıyor. Planladığınız bir revizyon ya da taşınma işi artık gerçekleşebilir, aile içinde üzerinde bir kaç haftadır yoğunlaştığınız bir konunun artık adı konabilir; bir gayrimenkul ile ilgili alım/satım işi söz konusu olabilir. İetişimsel problemler yaşansa da artık bir sürecin sonun geldiniz. Hafta arası ileri harekete geçecek olan Uranüs'ün etkisi ile maddi gelirleriniz ile ilgili sürpriz ani gelişmeler yaşamaya hazır olun. Beklenmedik olaylar maddi durumunuzu değiştirebilir, yaratıcı bir fikir ile kendinize yeni bir gelir kaynağı bulabilirsiniz. Maddi konularla ilgili tutkularınız, düşünceleriniz değişebilir, somut değerler konusunda büyük deneyimlere hazır olun. Hafta sonu 11. evinizde Venüs geri harekete geçiyor ve 31 Ocak'a kadar da retroda kalacak. Sosyal çevrenizden arkadaşlarınız ile özellikle kadın figürleri ile ilişkilerinizde engellenmeler, aksilikler yaşamanız bu dönemde mümkün. Bazı arkadaşlarınız ile aranıza soğukluk girebilir ya da çok eski bir arkadaşınız ile tekrar görüşmeye başlayabilirsiniz. Kariyerinizden gelen maddi kaynaklarınızda azalma ya da gecikme gibi zorluklar karşınıza çıkabilir. Bu tarz aksilikleri 31 Ocak'a kadar tolare edebilmek için uğraşmanız gerekebilir. 





Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder