1 Haziran 2013 Cumartesi

1 Haziran 2013 - Astrolozi














Mars İkizler'e bir ayak bastı, pir bastı. Ülkemizin 12. evinde hem de, bu 4 gündür devam eden olayları, karmaşayı çok güzel anlatıyor. Zaten dün gece de, Ay ve Güneş arasındaki sert açıdan ve de geç saatte oluşacak Ay ile Pluto arasındaki olumlu görünümden bahsetmiştik. Bu ikili ilişkilerde olumsuzluklara işaret ettiği gibi bu olumsuzlukların bir değişime neden olacağını anlatıyordu. Ülkeler astrolojisinde Ay'ın halkı, Güneş'in ise devletin başını simgelediğini düşünürsek olay gayet net anlaşılıyor.

Gün içinde Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Bu durum kafa karışıklıklarının, belirsizliklerin devam edeceğini söylüyor. Bir sonuca ulaşmak bu zamanlarda oldukça zordur, duygusal iniş çıkışlar maalesef devam eder. Akşam saatlerinde ise Jüpiter ile sert bir açı gerçekleşecek. Bu olayları büyütebilir. İnandıklarımız ve felsefemiz uğruna daha fazla uğraş verebiliriz ve ortam bulanıktır. Devam eden Uranüs Pluto karesinin etkisi, bize süregelen düzene baş kaldırma ve ani değişim isteğimizi anlatıyor.

Bu tip durumlarda sağduyulu davranarak, yani zararla oturmamak için bilinçli hareket etmemiz gerektiğini ani ve sivri kararların bizi zora sokabileceğini anlamalıyız.. Bazen değişimler gereklidir ve hiçbir değişim sancısız olmaz. Bu dönüşümlerden, birlik ve beraberlik sayesinde sağlam ve yenilenmiş çıkabiliriz. Yengeç burcuna geçen Merkür de bize vatan sevgimizi bilincimizle birleştirmemiz gerektiğini anlatıyor zaten. Maalesef yoğun yaşamış olduğumuz tutulma dolu bir ayın arkasından yaşamış olduğumuz bu süreç bizi radikal değişimlere sürükleyebilir. Çoğumuz bunların etkisini zaten bireysel olarak yaşıyordu. Ülkemiz haritasının tutulmalardan oldukça yoğun etkilendiği haberlerini heryerde okuduk. İşte 4 gündür yaşadıklarımız bu durumun ayak sesleri ve daha bir çok olaya da gebe.  Bu zamanlar dayanışmanın oldukça önem kazandığı sağduyunun ve sevginin prim yapacağı günler. Elele vererek, hep daha iyiye, güzele ilerleyebiliriz. Yeter ki inancımızı kaybetmeyelim..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder