2 Haziran 2013 Pazar

2 Haziran 2013 - Astrolozi





Sabahın erken saatlerinde Ay Balık burcunaki hareketine devam ediyor. Kendimizi hedeflerimiz için feda edebilir hissine sahibiz. Venüs ile yapacağı gergin açı ilişkilerimizi kötü etkileyebilir. İletişim için zorlayıcı bir durum bu. Birlik içinde hareket etmemiz gereken bu günlerde, ilişkilerimize daha dikkatli ve sağduyulu yaklaşmamız gerekmekte. Bunlar hepimiz için bir sınavdır,  bu sınavı beraberce atlatacağız ve yüzümüzün akı ile çıkacağız. Kafamızın karışmasına mahal vermeden, hedeflere odaklanarak hareket etmeliyiz.

Ay, 07:30 ila 09:33 arasında kısa bir süreliğine boşlukta ilerleyecek ve ardından Koç burcuna adım atacak. Koç burcu olaylara kafadan girmeyi, hareketi, agresyonu, egoyu pek bir sever. Cesaret, gözü peklik, pek bir revaçta olur. Ay'ın Mars ile yapacağı olumlu açı ile bu daha bir pekişiyor, duygularımızı ifade etme gücünü elde ediyoruz. İletişimde, toplumsal hareketlerde daha bir atağız ve cesaretliyiz, aman bu bizi gözü karalığa sevketmesin. Kendimize güvenimizin tavan yapması bizi hataya düşürebilir, düşünmeden hareket etmeyelim. 

İlerleyen saatlerde ise Ay Merkür ike kare açı yapacak. Sözlerimize, iletişime dikkat.. İlişkilerde sertleşme, karşımızdakini kırma hatalarına düşebiliriz, hele ki ay koçta ilerlerken bu agresyon yaratır.

Bu durum artık bireysel haklarımız için içimizdeki mücadele gücünü çok iyi açıklıyor ancak koç burcunun gezegeni Mars askeri, ateşi, kanı, saldırıyı, kazayı da temsil eder. Artık daha fazla üzülmeyelim. Kendimize olan güvenimiz Mars'ın etkisiyle oldukça yüksek. Ülkemiz birbirine kenet şu günlerde, gelin bunun keyfini sürelim. Uzun zamandır hissetmediğimiz birlik ve beraberliği kutlayalım.
31 Mayıs bir bayram. Ne Mutlu Türk'üm Diyene..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder