5 Haziran 2013 Çarşamba

5 Haziran 2013 - Astrolozi






Ay tüm gün Boğa burcunda ilerliyor, ataklık yerine denge özlemi hissedeceğiz. Ayağımızı sağlam basmayı ve garanti göreceğimiz gelişmelere girmeyi tercih edeceğiz. Sabah erken saatlerde Satürn bizi zorlayabilir, bu kendimizi kısıtlanmış hisssedeceğimiz depresif duygulara sebep olacaktır. Bazı gelişmeler bizi endişeye sürükleyebilir. Unutmayın negatif duygular bizi aşağıya çekecektir, enerjimizi yükseltip olaylara mantık çerçevesinden tekrar değerlendirmeler yapalım.

Sakın moralinizi bozmayın, ilk yardım Merkür'den geliyor, aklımız, iletişim tarzımız bize yardım edecek. Öğle saatleri akılcı girişimler sonucu yazışmalar, telefon trafiği gibi iletişim girişimleri başarı ile sonuçlanabilir. Sabah hissettiğiniz sizi baskılayan hislerden bazı görüşmeler sonucu kurtulabilirsiniz. Zaten aynı saatlerde pluton ile oluşacak güzel bir açı daha var ki, bu da size kendinizi gerçekten hissettiğiniz gibi, güçlü ifade edebileceğinize ifade ediyor.

Sabahın bu sevimsiz havasından 16:24'e kadar kurtulmaya çalışın. Ay boşluğa girecek bu saate ve tüm gece de bu durumda kalacak. Aksi halde, işlerinizi yoluna koymak adına yapacağınız girişimler bu saatten sonra sonuçsuz kalacaktır. Sabah saatlerindeki soğuk havayı, aklınızı ve iletişim becerilerinizi kullanarak akşamüzerine kadar dağıtabilirsiniz. Bu arada tüm gün Neptün, Merkür ve Satürn arasındaki uyumlu açının etkisi devam ediyor, bu da bize arzularımızı ideallerimizi akılcı bir şekilde sağlam temellere oturtabilme imkanı veriyor. Kısacası bu aralar sezgilerimiz ve aklımızı birleştirmemiz halinde müthiş olaylara imza atabiliriz. Kimsenin etkisinde kalmadan kendi kararlarımızı kendi aklımıza ve sezgilerimize göre verelim, sonuç harika olacak..



Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder