13 Haziran 2013 Perşembe

13 Haziran 2013 - Astrolozi




Ay Aslan burcunda tüm gün yoluna devam ediyor. Yaratıcılığımız, içimizdeki çocuk, kendimize güvenimiz tam gaz. Aaaa bir de, bugün gündemi aslan burcunun temsil ettiği sanatçılardan bazıları çok meşgul edecek. Ay sabah saatlerinde, son günlerde bizi iyice yıpratan Uranüs - Pluto karesine harika bir şekilde gülücük atacak. Bu gülücük, Venüs'ün bu kareye yaptığı sert açının etkilerini de az da olsa yumuşatabilir.

Özel ve sosyal ilişkilerimizde ani kopmalara, gerginliklere, aşırılıklara kaçma durumları; biraz yaratıcı, yenilikçi, güven içeren atılımlarla gevşeyebilir. Ama Venüs - Uranüs karesi hala aktif. Venüs'ün kapsadığı tüm konulara, adalet, estetik, dekorasyon, ilişkiler.. lütfen sağduyu ile yaklaşalım, ani ve düşünmeden hareket etmeyelim. Özgürlük isteği ile ve farklılaşma dürtüsü, bir çuval inciri heba edebilir.

Akşama doğru Ay'ın Chiron ile arasındaki konum, Chiron'un diğer olumlu açıları sayesinde, yani birlik bilincinin, yaralarımızı sarmada bize yardımcı olacağına işaret ediyor. İlişkilerde şefkat, sorunların üstesinden gelinebilmesi için göreve hazır, hatıralar içimizi acıtsa bile.

Bu arada Mars, büyük ağabeyi Uranüs'ten dstek alırken, Pluto'na stresli sayılacak bir konuma yerleşiyor. Söz konusu açı, biraz ilave bir porsiyon "agresyon" masaya sürebilir, sinirlerimiz aniden zıplayabilir. Bu, yaşamın altında sürüp giden bir özgürleşme arzusunun, günlük yapısal zaafları olarak yorumlanabilir. Artık yeter deyip, masaya yumruğu vurmak gibi bir şey, sansasyon dolu.. Bu muzır Mars, aynı zamanda ülkemizin doğum haritasında düğümlere tam (partil) kare açı yapıyor. Farklı fikirlerimiz ve inançlarımız arasında yaşanması gereken bir mücadele söz konusu. Gökyüzü, bu yolda artık silkinip harekete geçmeye olanak tanıyor. Değişken burçlardaki bu kare, yalpalamaya,amaçtan sapmaya neden olabilir. Enerjilerin odaklanmaya; bizlerin ise, düşünce ve eylem dağınıklığı ile herşeyi belirli bir perspektiften görmekte zorluk çekmemiz yüzünden duyulacak endişeye mahal vermemeye ihtiyacı var. Bu ülkemizde sinirsel gerilime neden oluyor. Dikkatt.. Fark yaratamayacak kadar küçük olduğunuzu sakın düşünmeyin, inançla peşinden gideceğiniz amacınızdan sapmayın...


Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder