19 Haziran 2013 Çarşamba

19 Haziran 2013 - Astrolozi





Güne başlarken, Ay Terazi burcunda ilerliyor. Erken saatlerde, Güneş - Jüpiter beraberliğine, Ay selam gönderiyor. Her türlü ruhsal çalışma için uygun saatler olacağından, hep birlikte iyi niyetlerimizi, sevgimizi evrene gönderelim. 06:55'te is Ay boşluk sürecine giriyor, taa ki 09:58'te Akrep burcuna girene kadar. Sessizce kendi yolunda ilerlemeyi tercih eden ama kışkırtıldığı anda kuyruğundaki iğnesini ölümcül sonuçlar yaratabilecek şekilde saplayan Akrep.. Derin düşünebilen, sezgileri kuvvetli, hayatı ciddiye alan Akrep.. Dayanma gücü kuvvetli ve inanılmaz bir iradeye sahip Akrep.. İnatçı ve azimli Akrep.. bu cümleler uzar gider bir Akrep'i anlatmak için, o kadar derin ve uçsuz bucaksız ki.. neyse biz konuya dönelim..

İntikam, kıskançlık, tutku, takıntı, ödeşme hisleri tavan yapabilir bu Akrep zamanlarında. Hele ki bir de öğle saatlerine doğru Satürn'ün yamacındayken. Kendimizi kıstırılmış, engellenmiş hissedebiliriz. İşte bu bizi zıvanadan çıkarabilir. Güneş nasıl Jüpiter'den destekli, kabardıkça kabarıyor, ise duygular da bir o kadar derinde ve baskı altında. Pek kolay saatler olduğu söylenemez. Haritalarımızda İkizler burcunun bulunduğu konularda müthiş gelişmeler, sürprizler yaşayacak olsak da, diğer tarafta, içimizde fırtınalar kopacaktır, o Akrep iğnesini parlatmakla meşgul. Akşam üzerine kadar lütfen sağduyulu ve serinkanlı hareket edelim. Sonradan "tühh.. ben ne halt yedim" cümleleri kurmamak için düşünmeden hareket etmeyelim. Akşam yardıma, Ay ve Neptün arasındaki olumlu açı yetişiyor. Sezgilerimizi iyi yönde kullanabileceğimiz, ruhsal olarak bizi rahatlatacak bir açı bu, tüm akşam etkisini sürdürecek. Bu saatler iyi niyetler adına yapılabilecek ruhsal çalışmalar için de uygun, haydi Dünya Ana'ya sevgi gönderelim..

Gelelim İkizler burcundaki Güneş - Jüpiter beraberliğine.. Özgüven dizboyu, parlıyoruz, becerikliyiz, iletişime hakimiz. Ancak, yengeç burcuna çok yakın olan bu kavuşum, ailevi ve farklı etkenlerin baskısı altında hissettiğimiz hassas duyguları da arttırıyor. İş ve sosyal çevrede, aile ve sosyal ilişkilerimizde kırılgan olmayı da çoğaltıyor. Bunun çaresi, bilgilenerek gelişmek ve objektif, tarafsız, boş laflara kapılmadan, akıllıca hareket etmekten geçiyor. İkizler, Terazi, Kova ve Yay burçlarının son 10 gününde doğanlar, müthiş gelişmelere açık olsunlar, sürprizler yola çıktı..

Ülkemiz haritasına bakarsak, transit Ay, Satürn'ümüzün üzerinden geçip, Güneş'imizin üzerine geliyor ve transit Satürn ile beraber oraya yerleşiyor. Bir tarafta da transit Mars zaten Uranüs'ümüze tam tamına bir kare yapıyor. Gençler yeteneklerini, özgürlük ve farklılaşma adına kullanıyorlar ve halk kendini baskı altında hissediyor, zorlanıyor. 5. ev konuları, yani gençler ve yetenekler ön planda olacak bugün, ancak bu Ay / Satürn kavuşumu ile baskı hissetseler de müthiş organize hareket halindeler. 16:45 sularında bu kavuşum netleşiyor. Oldukça yoğun etki altındaki bu nokta, Khambalia Sabit Yıldızı ile kavuşumda; her türlü derin araştırma, polis soruşturması, casusluk teşkilatları ile ilintili.. Dikkatinizi çekiyorum, 5. evde..

Transit Güneş ise, Ay'ımıza kavuşum yapmak üzere. Bu açı, gizli teşkilat bilgileri, gizli düşmanlıklar, perde arkasından yürütülen bazı olayları ortaya çıkarabilir. Yöneticileri Merkür yengeç burcunda, ailevi ve sosyal ilişkilerimizdeki duygusal güvence ihtiyacımızı belirginleştiriyor. Bilinmeyen, saklanan bazı konular ortaya çıkabilir. İletişim ile ilgili trafik oldukça yoğun. Bugün için tavsiyem, duyduklarımızı, okuduklarımızı, akıl süzgecinden geçirmeden lütfen ama lütfen hareket etmeyelim.. 



Twitter: @Astrolozi







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder