23 Haziran 2013 Pazar

24 - 30 Haziran 2013 Haftası ve Burçlar - Astrolozi






Koç ve Yükselen Koç:
Bu hafta, kariyer evinizdeki dolunay etkisiyle, kafanızda bazı bitiş ve sonlandırma kararları etkili olacaktır. Ama üzülmeyin, çocuklar ve aşk ile ilgili güzel gelişmeler var Ev, aile içi, yuva  konularında iletişim problemlerine dikkat..



Boğa ve Yükselen Boğa:
Bu hafta, hukuk, eğitim, yurt dışı ilişkiler, iletişim, yakın akrabalar evinizdeki dolunay etkisiyle, kafanızda bazı bitiş ve sonlandırma kararları etkili olacaktır. Ama üzülmeyin, ev, aile içi ve yuva konularında güzel gelişmeler var. Ulaşım ve iletişimde problemler yaşanabilir, dikkat.



İkizler Ve Yükselen İkizler:
Bu hafta, ortaklaşa gelirler, kredi, sigorta, miras evinizdeki dolunay etkisiyle, kafanızda bazı bitiş ve sonlandırma kararları etkili olacaktır. Ama üzülmeyin, kardeşler, yakın seyahatler, tatil, eğitim ile ilgili güzel gelişmeler var. Finansal konularında iletişim problemlerine dikkat.




Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Bu hafta, ortaklıklar, eş ilişkileri, anlaşmalar evinizdeki dolunay etkisiyle, kafanızda bazı bitiş ve sonlandırma kararları etkili olacaktır. Ama üzülmeyin, finansal konular ile ilgili güzel gelişmeler var. Algılama ve bazı konuların tekrar önünüze gelmesi ile ilgili iletişim problemlerine dikkat.




Aslan Ve yükselen Aslan:
Bu hafta, günlük işler, iş ortamı ve sağlık evinizdeki dolunay etkisiyle, kafanızda bazı bitiş ve sonlandırma kararları etkili olacaktır. Ama üzülmeyin, kişisel bakım ve moraliniz ile ilgili güzel gelişmeler var.Gizli bazı konularla ilgili iletişim problemlerine dikkat..




Başak ve Yükselen Başak:
Bu hafta, aşk, yetenekler, şans ve çocuklar evinizdeki dolunay etkisiyle, kafanızda bazı bitiş ve sonlandırma kararları etkili olacaktır. Ama üzülmeyin bazı bilinçaltı korkularınıza çözüm bulmak için atağa geçeceksiniz. Sosyal çevrenizle ilgili iletişim problemlerine dikkat..




Terazi ve Yükselen Terazi:
Bu hafta, ev, aile içi ve yuva evinizdeki dolunay etkisiyle, kafanızda bazı bitiş ve sonlandırma kararları etkili olacaktır. Ama üzülmeyin, sosyal çevre ve aktiviteler ile ilgili güzel gelişmeler var. Kariyer hayatınızda ve ebebyn ile ilgili iletişim problemlerine dikkat.




Akrep ve Yükselen Akrep:
Bu hafta, kardeşler, yakın akrabalar, tatil, eğitim, ulaşım, yakın seyahatler evinizdeki dolunay etkisiyle, kafanızda bazı bitiş ve sonlandırma kararları etkili olacaktır. Ama üzülmeyin, iş ve kariyer ile ilgili güzel gelişmeler var. Yurtdışı ilişkiler, hukuk, eğitim ile ilgili iletişim problemlerine dikkat.




Yay ve Yükselen Yay:
Bu hafta, finansal konular ve harcamalraevinizdeki dolunay etkisi ile, kafanızda bazı bitiş ve sonlandırma kararları etkili olacaktır. Ama üzülmeyin, yurtdışı ilişkiler, eğitim, hukuk ve inançlar ile ilgili güzel gelişmeler var. Miras, sigorta, kredi, ortaklaşa gelirler konusunda iletişim problemlerine dikkat.





Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Bu hafta, hayatınızda sorun olarak gördüğünüz konularla ilgili, dolunay etkisi ile, kafanızda bazı bitiş ve sonlandırma kararları etkili olacaktır. Ama üzülmeyin, ortak gelirler, kredi, sigorta, miras ile ilgili güzel gelişmeler var. İkili ilişkiler ile ilgili iletişim problemlerine dikkat..





Kova ve Yükselen Kova:
Bu hafta, gizli düşmanlıklar, sağlık, gizli ilişkiler evinizdeki dolunay etkisiyle, kafanızda bazı bitiş ve sonlandırma kararları etkili olacaktır. Ama üzülmeyin, ikili ilişkiler, anlaşmalar, ve partner konularında gelişmeler var. Günlük işler, iş ve çalışma ortamı, sağlık konularında iletişim problemlerine dikkat..





Balık ve Yükselen Balık:
Bu hafta, sosyal çevre, aktiviteler evinizdeki dolunay etkisiyle, kafanızda bazı bitiş ve sonlandırmalar etkili olacaktır. Ama üzülmeyin, günlük işler, iş ve çalışma ortamı, sağlık ile ilgili güzel gelişmeler var. Şans, aşk, yetenekler ve çocuklar ile ilgili iletişim problemlerine dikkat..









Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder