6 Haziran 2013 Perşembe

6 Haziran 2013 - Astrolozi






Dün 16:24'te Boğa burcunda boşluğa giren ay 7 Haziran 06:31'e kadar bu hareketine devam ediyor. Tekrar açıklamak gerek zannediyorum, Ay'ın kaydadeğer açısı olmayacağından yeni işlere başlamamanız önerilmekte. Girişeceğimiz işler sonuçsuz ve bulanık kalabilir, ayrıca zaten ay da balsamik fazında, yani ışığı yok. Işık olmadığında yolumuzu kaybedebiliriz. İlerleme kaydetmek istediğimiz her işte zorlanmak mümkün. Süren işlere devam, yeni başlangıçları ise ertesi güne bırakmanızı tavsiye ediyorum.

Bu arada gökyüzünde Venüs, Neptün ve Satürn arasındaki büyük üçgen iyice belirginleşti. 2 güne kadar tam derecesinde olacak. Büyük bir su üçgeni.. Su değişkendir, değişimdir. Hayaller uğruna birlikte çıkılan yol kalıcı olacaktır. Bu herkes için bir sınav da olsa, gökyüzünden destek tam. Zaten ertesi gün oluşacak yeni ay da geçtiğimiz tutulmayı tetikleyici nitelikte. Ay İkizler burcuna girdiğinde bazı olaylar hızlanacak, belirsizlik kalkacak. Zor bir süreçten geçiyoruz. Neptün de Kasım ortalarına kadar devam edeceği retro hareketine geçmek üzere. Merhamet, şefkat, sevgi duygularını daha da derinden hissetmeye başlayacağız. Birbirimize daha da kenet olacağız. 

Birlik ve beraberlik duygularıyla sağduyu içinde girişeceğimiz tüm hareketlerden kazançlı çıkmak mümkün, yeter ki ideallerin peşinden kararlılıkla ilerleyelim, hep elele en iyiye en güzele...



Twitter: @Astrolozi







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder