22 Haziran 2013 Cumartesi

22 Haziran 2013 - Astrolozi






Tüm gün Yay burcunda ilerleyen Ay, bize özgürleşme dürtüsü veriyor, bazen kayıtsızca neşe arayabiliriz. Zihnimiz oldukça fazla çalışıyor. Öğleye doğru aktifleşecek Ay ve Mars karşıtlığı, bizi daha hareketli ve atak yapacak. Mars, İkizler burcunda bulunduğundan, bu iletişim, bilgi, medya ile ilgili konularda olacaktır. Bazı haberler bizi sinirlendirebilir, zıplatabilir. Ufak sakarlıklara da dikkat. Ay, Yay burcundayken pek bir sabırsızdır, abartılı hareketlerde bulunabiliriz. Yay burcu, bacağın üst kısmı, ve kalça bölümü, uyluğu, siyatik sinirlerini, kasları ve karaciğeri temsil eder. Kas zedelenmelerine ve insülin seviyenize dikkat edin.

Ay, Uranüs'ten destekli; şaşırtıcı, güzel sürprizlere açık olmamız gereken bir gün, ilginç gelişmeler yaşanabilir. Günün ikinci yarısı oldukça duygusal geçebilir. Dikkat edin, bu duygusallık, size endişe yaratmasın. Bazı ailevi ve sosyal konular stres yaratabilir ama bu büyük boyutlarda bir durum değil, sadece dikkatimizi, halletmemiz gereken bir konuya çekmekle ilgili.

Alışkanlık olduğundan, ülkemizin haritasına da bakmadan geçemiyorum. Sabah saatlerinden itibaren transit Venüs'ün, Merkür'ümüze ve Venüs'ümüze sert bir açısı gerçekleşecek, bu ilişkilerin sert bir engele rastlaması gibi bir şey. Transit Venüs'ün açıları ise sosyal konulara olan yoğun bir ilgiye işaret ediyor. Halk, içindeki birebir etkileşimde olma ihtiyacının tehdit edildiğini hissedebilir. Bu durum bizi yalpalatacaktır, bu duygularımızın gerçek doğası ile ilgili. Kalkıştığımız işlerdeki güven duygumuz sarsılabilir, gelecek bizi ürkütebilir.. Bu transit Venüs, Jüpiter'den destekli, yine bazı medya haberleri canımızı sıkacak gibi, çünkü transit Jüpiter 12. evde, Ay'ımız ile de kavuşumda; gizli olaylar iletişim yoluyla ortaya çıkabilir. Transit Ay da sabah saatlerinde, Yükselen'imizle sert bir açı yapıyor, bu bir kimlik mücadelesi, duygusal olarak da pek rahat değiliz, kabuklarımızı çatlatıyoruz ve ürküyoruz. Transit Ay'ın bulunduğu Yay, bizim 6. evimiz, orduyu, sivil hizmetleri, işçileri, memurları, sendikaları, sağlık sektörünü temsil etmekte. Bu konular bugün öne çıkacaktır.

Kocaman bir ay var önümüzde. Güneş'in Yengeç burcuna geçmesi, kendimize dürüst olduğumuz, içimizdeki rehberi dinlemeyi becerebildiğimiz sürece, yolumuzda kolaylıkla ilerleyebileceğimizi öğütlüyor. Yengeç, insanlarla çok kolay duygudaşlık kurabilir ama ruh sağlığını korumak için kendine vakit ayırmalı. Kasıtlı bir söz ya da harekete maruz kalmamış olsanız dahi hassasiyetiniz nedeniyle sert çıkışlar yapabilir, sonrasında içinize kapanabilirsiniz. Duygularınız değişken olacaktır, bir anınız diğerine uymaz, bu insanların kafasını karıştırabilir. Sahiplenicisiniz, başkalarından gelen duygusal baskıya direnseniz de bunu kendi hedeflerinize ulaşmak adına kullanmaktan geri kalmazsınız. Her zaman kendi bildiğiniz yolda yürümeyi tercih edersiniz. Fakat sevildiğinizi hissettiğiniz sürece önem verdiğiniz insanlar için her türlü fedakarlığı da yapabilirsiniz. İşte önümüzdeki koca bir ay bu duygularla yoğurulacağız. 

Yepyeni bir ay, tertemiz bir sayfa,  fırçalarımızın her vuruşuyla renklenecek, hayat bulacak, anılarla dolacak.. tadını çıkarın.. İşte yazz...




Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder