30 Haziran 2013 Pazar

1 Temmuz - 6 Temmuz Haftası ve Burçlar - Astrolozi






Koç ve Yükselen Koç:
Olumsuz gökyüzü konumundan ötürü zor bir haftaya giriyoruz. Otorite figürleri , büyüklerimiz ve müşterilerimiz  ve ev ile ilgili ani gelişmeler, sürtüşmeler yaşanabilir. Ayrıca haftanın ilk yarısı aşk, çocuklar ve spekülatif konularda çıkabilecek problemlere dikkat..




Boğa ve Yükselen Boğa:
Olumsuz gökyüzü konumundan ötürü zor bir haftaya giriyoruz. Kardeşler, komşular, tatil ve iletişim konuları ile ilgili işlerde ani gelişmeler, sürtüşmeler yaşanabilir. Ayrıca haftanın ilk yarısı  otorite figürleri, büyükler ve müşteriler ve ev ile ilgili konularda çıkabilecek problemlere dikkat..



İkizler Ve Yükselen İkizler:
Olumsuz gökyüzü konumundan ötürü zor bir haftaya giriyoruz. Para ile ilgili işlerde ani gelişmeler, sürtüşmeler yaşanabilir. Borç, kredi ilişkilerine girmemeye çalışın.Ayrıca haftanın ilk yarısı  kardeşler, komşular, tatil ve iletişim ile ilgili konularda çıkabilecek problemlere dikkat..



Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Olumsuz gökyüzü konumundan ötürü zor bir haftaya giriyoruz. İş ve hayat partneriniz ile aranızda ani gelişmeler, sürtüşmeler yaşanabilir. Ayrıca haftanın ilk yarısı  maddi konularda çıkabilecek problemlere dikkat..



Aslan Ve yükselen Aslan:
Olumsuz gökyüzü konumundan ötürü zor bir haftaya giriyoruz. Günlük ve çalışma hayatınızda ani gelişmeler, sürtüşmeler yaşanabilir, bazı dedikodular ve gizli düşmanlıklar duyabilirsiniz, ani tansiyon dengesizliği ve başağrısına dikkat. Ayrıca haftanın ilk yarısı iş ve hayat partneri ile olan ilişkilerinizde sorun çıkabilir..



Başak ve Yükselen Başak:
.Olumsuz gökyüzü konumundan ötürü zor bir haftaya giriyoruz. Özel ve sosyal çevre, çocuklar, aşk ve spekülatif konularda ani gelişmeler, sürtüşmeler yaşanabilir. Ayrıca haftanın ilk yarısı  iş ve çalışma hayatı, sağlık konularında çıkabilecek problemlere dikkat..



Terazi ve Yükselen Terazi:
Olumsuz gökyüzü konumundan ötürü zor bir haftaya giriyoruz. Kariyer, ebebeyn, otorite figürleri, ev ile ilgili ani gelişmeler, sürtüşmeler yaşanabilir. Ayrıca haftanın ilk yarısı  umutsuzluğa ve sosyal çevredeki olumsuzluklara da dikkat..




Akrep ve Yükselen Akrep:
Olumsuz gökyüzü konumundan ötürü zor bir haftaya giriyoruz. Yurt dışı ilişkiler, eğitim, hukuk ve inançlar konularında ani gelişmeler, sürtüşmeler yaşanabilir. Ayrıca haftanın ilk yarısı kariyer, otorite figürleri, ebebeyn, ev ile ilgili konularda çıkabilecek problemlere dikkat..



Yay ve Yükselen Yay:
Olumsuz gökyüzü konumundan ötürü zor bir haftaya giriyoruz. Kredi, sigorta ve ortak gelirler konularında ani gelişmeler, sürtüşmeler yaşanabilir. Ayrıca haftanın ilk yarısı yurt dışı ilişkiler, eğitim, hukuk ve inançlar ile ilgili konularda çıkabilecek problemlere dikkat..





Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Olumsuz gökyüzü konumundan ötürü zor bir haftaya giriyoruz. İş ve hayat partneriniz ile aranızda maddi ve iletişim konularında ani gelişmeler, sürtüşmeler yaşanabilir. Ayrıca haftanın ilk yarısı  ortak gelirler, kredi, sigorta konularında çıkabilecek problemlere dikkat..




Kova ve Yükselen Kova:
Olumsuz gökyüzü konumundan ötürü zor bir haftaya giriyoruz. Günlük ve çalışma hayatınız ve sağlık ile ilgili konularda ani gelişmeler, sürtüşmeler yaşanabilir. Ayrıca haftanın ilk yarısı iş veya hayat partnerinizle aranızda  maddi konularda çıkabilecek problemlere dikkat..



Balık ve Yükselen Balık:
Olumsuz gökyüzü konumundan ötürü zor bir haftaya giriyoruz. Aşk, çocuklar ve spekülatif konular ile ilgili ani gelişmeler, sürtüşmeler yaşanabilir. Ayrıca haftanın ilk yarısı iş ve günlük hayatınız ile sağlık konularında çıkabilecek problemlere dikkat..




Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder