26 Haziran 2013 Çarşamba

26 Haziran 2013 - Astrolozi







Sabah satlerinde Kova burcunda ilerleyen Ay, Mars ile uyumlu bir açı yaptıktan sonra, 16:06'da boşluğa giriyor ve tüm gün boşlukta ilerliyor. Toplumsal olayların, orijinal fikirlerin, özgürlük düşüncelerinin öne çıkacağı bir gün. Erken saatlerdeki açı sayesinde, kendimizi atak, cesaretli, girişken hissetmemiz olası. Ama günün ilerleyen saatlerinde bu enerjiyi elimizdeki süregelen işleri halletmek yolunda kullanmak bizim yararımıza. Yeni başlanacak girişimlerin sonuçsuz kalma ihtimali yüksek. Güneş, Satürn ve Neptün arasındaki büyük su üçgeni bir kaç gündür etkili, ama artık kesinleşiyor. İncinmiş kimliklerimiz zamanla şifalanıyor, sabreden derviş misali.. Gökyüzü desteğini hazır etmiş. Satürn'ün temsil ettiği Cronos yani zaman tik tak seslerini duyuruyor. Artık hayallerimizi, umutlamızı dile getirmeye, somutlaştırmaya yavaş yavaş çalışabiliriz, ilişkilerde duygular akışgan. Ancak kelimeleri sözleri iyi seçmekte fayda var, çünkü Merkür gerilemesi başlıyor..

Merkür gerilemesi, iletişim, öğrenme, konsantrasyon, algı, idrak, ulaşım, karar alma konularında bizi sekteye uğratabilir. Geçmişe yönelik, ailevi, bazı çözülememiş olaylar, tekrar önümüze gelebilir. Bu etkiler bize daha odaklanarak yaşamayı, bazı çözülememiş yeterli dikkati gösteremediğimiz sorunları çözebilme şansı sunar. Bunlar aksilik değildir, eğer siz atınızı sağlam kazığa bağladıysanız, işleriniz yolunda gidecektir. 20 Temmuz'a kadar sürecek bu gerilemede yeni girişimler, başlangıçlar tavsiye edilmez. Ama eğer mecbur kalırsanız, en ufak detayı bile atlamadan, titizlikle planlayarak harekete geçin. Aksi halde bu tip işlerde aksilikler mutlaka karşınıza çıkacaktır.

Canım Türkiye'm ise sabah saatlerinde kimliğini ortaya çıkarma becerisine sahip, ancak öğleden sonra oluşacak transit Ay ile Venüs'ümüz arasındaki sert açı, yabancı ülkelerle olabilecek finans ilişkilerinde veya halk güvenliği konularında sıkıntılı anlar yaşatabilir. Akşamüzeri, transit Ay, Neptün'ümüzün karşısına yerleşiyor, bu bazı yanılgılara neden olabilir. Bu konunun komşular, kültür, iletişim, ulaşım başlıklarını kaplama şansı yüksek, devlet bu konularla ilgili şaşırtıcı açıklamalar yapabilir.

Jüpiter'in özelliklerinden bazıları dürüstlük, iyilik ve umutlardır. Bu kolların bizi bir yıl boyunca saracağını bilmek insanı rahatlatıyor. En son Yengeç'te bulunduğu 2000 - 2001 dönemi gibi bir dönem yaşayacağız, herkes biraz anılarını tazelesin, o yıllarda neler olmuştu. Belki önümüzdeki bir yıl içinde hayatımızda sadece bir kez karşımıza çıkacak bir fırsat ihtimalinin olması, geleceğe güvenle bakmamı sağlıyor, Umarım, bu fırsatı gözden kaçırmayız..


Twitter: @Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder