3 Haziran 2013 Pazartesi

3 Haziran 2013 - Astrolozi






Gece yarısından itibaren Uranüs Pluton karesini tetikleyen koçtaki Ay, olayların tekrar elektriklenmesine neden oluyor. Bazı olaylar bu açı yüzünden şimşek etkisi ile hızlanıyor. Değişim sürecini oldukça ileriye gitmesini ve bazı durumlarda düğmeye basma etkisini veriyor. Bu tip durumlar agresyona neden olur, dikkatli ve sağduyulu davranarak değişime direnmeyelim. Bu artık tüm yazılarımda klişe bir cümle oldu biliyorum ancak bu günlerde tam anlamını buluyor sanıyorum. Bu tip açılar insanları zorlar, ancak bu zorlanmalar yeniye, ileriye açılan kapılardır.

Öğle saatlerinde Ay ve Güneş birbirlerine olumlu bir açı yapacak. Bu durum tüm ilişkilerimizde ve girişimlerimizde bize verimli etkiler verecek. Hatfasonunun olumsuz havasından bu saatlerde biraz olsun kurtulabiliriz, ilişkilerimizi onarabiliriz. Bu güzel enerjiler akşam saattlerinde de devam edecek.

Sabah saatlerinde güzel iyi huylu Venüs, yengeç burcuna geçiş yapıyor, ki Venüs burayı çok sever, oldukça rahat edeceği bu burçta, bize o güzel yüzünü artık gösterme imkanı bulacak. Ailevi ve milli duygularımız tavan yapacak. Sanatın tüm dalları, ikili ilişkiler, tüm güzelliklere bakışımız duygu dolu olacak. Venüs'e yakın durumdaki Lilith'in pozisyonu ise bu durumlara karanlık yönümüzün de etki edebileceği yönünde. Kışkırtılabiliriz. Bir konu ile ilgili karar verirken provakasyona gelmeyin. Gün boyu etkin olacak Merkür ve Neptün uyumlu açısı hayallerimizi duygularımızı ifade edebilme becerisi kazandırıyor. Zaten gökyüzü bize destek, ne gerek var zoru denemeye..

Genel olarak iyi bir gün geçireceğiz, eğer Venüs'ün sembolize ettiği sevgiyi rehber edinirsek, zorlanmadan sert açıların neden olduğu kadersel değişimlere kolaylıkla yapıcı enerjilerle kucak açabiliriz. Gerek yok nefrete, kine mahal vermeye, gelin elbirliği ile bu günlerin üstesinden gelelim..



Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder