15 Haziran 2013 Cumartesi

17 - 23 Haziran 2013 Haftası ve Burçlar - Astrolozi








Koç ve Yükselen Koç:
Geçen haftalarda, kariyerlerinde ve kişilik yapılarında gönüşümler taşayan Koçlar, bu hafta yakın çevre, eğitim, kısa yolculuklar ve iletişim konularında harika gelişmeler yaşayacaklar..


Boğa ve Yükselen Boğa:
Geçen hafta, yabancı ülkeler, hukuk, ve yüksek öğrenim konularında gelişmeler yaşayan Boğalar, bu hafta gelirler konusunda harika gelişmeler yaşayacak ve kendilerine güvenleri tazelenecek.


İkizler Ve Yükselen İkizler:
Geçen hafta sosyal çevreleriyle ilgili değişimler yaşayan İkizler, haftanın en şanslı bucu. Güneş gibi parlayacaklar, bazı kırgınlıkları düzeltebilir, yeni girşimlerde bulunabilirler.


Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Geçen hafta sağlık, günlük işler bazı hukuk ve eğitim konularında gelişmeler yaşayan Yengeçler, bu hafta, sonunda iç huzurlarını dengeleyecekler, günlük ve iş hayatlarında sürprizlerle karşılaşacaklar.




Aslan Ve yükselen Aslan:
Geçen hafta, eğitim, çocuklar, gönül ilişkilerinde değişimler yaşayan Aslanlar, bu hafta sosyal çevre, umutlar ve arkadaşlıklar konusunda çok şanslı.




Başak ve Yükselen Başak:
Geçtiğimiz hafta, yetenekleri ve bazı ortak gelir konularında dönüşümler yaşayan Başaklar, bu hafta kariyer konusunda müthiş sürprizlerle karşılaşacaklar, otorite figürleri ile araları düzeliyor.




Terazi ve Yükselen Terazi:
Geçen hafta, evleri, ebebeyn ve ikili ilşkiler konusunda değişimler yaşayan Teraziler, bu hafta hukuk, yurtdışı ilişkiler, inançları ve eğitim konularında çok şanslı.




Akrep ve Yükselen Akrep:
Geçen hafta, yakın akrebalar, sağlık ve iltişim konularında değiimler yaşayan Akrepler, bu hafta ortak gelirler, krediler, sigorta işlemleri, burslar konularında destek alıyorlar.




Yay ve Yükselen Yay:
Geçen hafta gelirleri ve yetenekleri konularında değiim yaşayan Yaylar, bu hafta ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık konularında çok şanslılar, güzel tekliflerle karşılaşabilirler.




Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Geçen hafta, ebebeyn, ev ve kişilikleri ile ilgili değişimler yaşayan Oğlaklar, bu hafta günlük ve iş hayatlarında, sağlık konularında sürprizlere açık olsunlar.



Kova ve Yükselen Kova:
Geçen hafta, yakın seyahatler, yakın akrabalar ve iletişim konularında değişimler yaşayan Kovalar, bu hafta aşk, çocuk, yetenekler, sanat ve eğlence konularında sürprizlerle karşılaşabilir.



Balık ve Yükselen Balık:
Geçen hafta, gelir ve özdeğer konularında değişimler yaşayan Balıklar, bu hafta ebebeyn, yuva konularında çok şanslı, tadilatlar kapıda, belki de yeni haneler..



Twitter: @Astrolozi

2 yorum: