8 Haziran 2013 Cumartesi

8 Haziran 2013 - Astrolozi





Ay'ın İkizler'deki hareketiyle bugüne merhaba diyoruz..Girerken de Merkür, Uranüs ve Pluton arasındaki sert hareketler kesinleşiyor. Karşıt fikirler, güç savaşları, beklenmeyen açıklamalar ve Mars - Neptün açısıyla da pekiştirilerek bunlardan doğan tartışmalar, gerginlikler, hayal kırıklıkları oldukça revaçta. Acele ve kafakarışıklıkları sonucunda iyice düşünmeden verilen kararlar sonucu bu negatif duygulara maruz kalabileceğimiz günlerdeyiz.

İkizler'de ki ay bize bol iletişim trafiği, hızlı düşünce hareketleri, fikirlerimizi karşımızdakilere kabul ettirebilme enerjisi verecek, ancak bahsettiğim sert görünümler kendimizi ifade ederken ve karar alırken bizi zora sokabilecek nitelikte. Sabah saatlerinde ani, hızlı ve sıradışı hareketler de bulunmamız olası.

18:56'da İkizler burcunda bir yeniay oluşacak. Mars ve Jüpiter ile olan yakın hareketinden dolayı bu yeniay, ikili ilişkilerde, rakiplerimizle denge kurmakta kelimelerin, iletişimin oldukça artacağı, gerginlikler ve enerji yoğunluğu içereceği gibi, medya, hukuk, yurtdışı ilişkiler ve inanç konularının öne çıkacağına işaret. Bazı gergin ifadeler büyüyecek de büyüyecek kısacası..

Akşam saatlerinde Merkür ve Uranüs arasındaki ipler de geriliyor. Söylenen sözler amacını aşabilir, dürüstlük kaybolabilir, provakatif hareketler oluşabilir, ailevi ve milli konular elektriklenebilir, yani kelimeler çarpıtılabilir. Bu tip durumlarla karşılaşırsak, sağduyu ile hareket etmeli, kafa bulanıklığına izin vermemeliyiz.

Yeniay umutlardır, başlangıçlardır. Her ne kadar etrafı zorlu açılarlar çevrelenmiş de olsa, unutmayın ki özgür irade bizim. Bu tehlikelerin farkında olup, dikkatli, öze saygılı, dürüst ve adil olabildiğimiz sürece, kim korkar hain kurttan misali, doğru adımlarla ilerler ve iletişim konularında oluşabilecek bu çıkışları lehimize çevirerek, hayallerimizi gerçeklerştirecek enerjiyi ve cesareti (Mars - Neptün) kolaylıkla bulabiliriz. Açıların ve gezegenlerin olumlu ve olumsuz yüzleri vardır. Korkuyu besleme yerine sevgi ve farkındalıkla, gelin elele güzelliklere yeniayın parıldayan ışığı rehberliğinde ilerleyelim.. Bakalım bu birçok değişime gebe hareketli yaramaz yeni ay bize neler sunacak..


Twitter: @Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder