9 Haziran 2013 Pazar

Gökkuşağı Çiziyorum - Astrolozi





Hiçbirimizin yaşantısı toz pembe değil, onu boyamamız gereken biziz, mantık ve yürek fırçamızla gökkuşağına. Bu yüzden oluşacak sağlam ve dik duruşumuz ve sürekli yenilenecek gücümüz.


Siz doğru olun, varsın sizi eğri sansınlar, unutmayın ki siz kendinizi bir şey sanmadığınız sürece, doğru insansınız. Her şey bir düşünceden ibarettir. Tüm evren bir düşünce ile oluştu, ama negatif veya pozitif ikilemden değil, "nötr" bir etkiden. 


İki yönden birine çekiliyorsak, tüm varoluşa aykırı bir yöndeyiz demektir. Özgürlük ve demokrasi ise buna kendi idrakimizle inanabilmemizi sağlar, bu yolda bizi destekler. Ancak baskılar, bizi inanmadığımız, pozitif neya negatife doğru çeker, yani "nötr" yok olur, mantık ve yürek fırçası devre dışı bırakılır. Baskı altında olan insanlar da sağlam duruşlarını ve yenilenen güçlerini, korku ve sınırlamalar yüzünden ortaya koyamazlar. Bu doğaya karşı bir etkidir.


Bu dünya hepimizin, hepimiz aynı havayı soluyoruz, paylaşılamayan nedir??


Bu günlerde kökümüze bağlarımız güçlendi, BİR olduk. Gezi Parkı'nda, ne kadar birbirine zıt düşüncede olanların yan yana olduklarına inanamazsınız. Sadece biraz tatlı dile ihtiyacımız var, bir iki adım bize yaklaşılmasına, başımızın okşanmasını istiyoruz. Bu durmadığında ise sertleşmeler ve yanlış anlaşılmalar devreye giriyor.


İletişimsizlik ve taraflar arasındaki agresif ortam devam ettikçe fikirler, düşünceler büyüyor. İşte bu büyüme, fitili çekilmiş el bombası gibi. Düşüncelerini "nötr"e indirgeyemeyenler, bu işe sadece sevgi ile kalkışanlara etki etmeye çalışıyor, ana fikir olan amacı kendi yönlerine çekmeye çalışıyor. Temkin.... temkin....


Provakatif hareketler, cehaletin içindeki dar görüşlülüğü içerir. İçimizdeki bu yüksek enerjiyi, ne olur kullandırtmayın. Bu olayların yatışması uzun zaman alacaktır, gökyüzünün fısıldadığı ise, sertlikten ve nifaktan uzak durmanın, zamanı geldiğinde faydalı hale dönüşeceği..


Önümüzde tertemiz boş bir tuval var. Mantık ve yürek fırçalarımız yanıbaşımızda.. Ne çizersek onu yaşayacağız, kimsenin bu resmi kirletmesine izin vermeyelim.


Ben aldım elime gökküşağı renklerini, başlıyorum boyamaya..




Twitter: @Astrolozi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder