4 Haziran 2013 Salı

4 Haziran 2013 - Astrolozi





Salı günü, Ay'ın koç burcundaki ilerlemesiyle başlıyor. 09:38 ile 18:53 arası boşluğa girecek. Daha önce bu konudan çok bahsettik ama Ay boşluktayken kayda değer bir açısı yoktur, bu durumda bu saatlerde başlatılan işler havada kalabilir. Tavsiyem, yeni bir şey başlatmak yerine, elinizdeki işleri bitirmeniz. Yeni girişimleri 18:53'ten sonraya saklayın. Koç burcu maalesef agresyon enerjisini tetikliyor ve üzücü haberler gelmeye devam ediyor.

Sabah erken saatler Ay ile Jüpiter ve Venüs arasındaki olumlu açı, uluslararası işleri hukuk,medya, finans, danışmanlık ve inançlarımız ile ilgili konularda destek verecek. Sabaha olumlu gelişmelerle gireceğiz. 18:53'te Ay boğa burcuna giriş yapacak. Girmesiyle de Venüs ile harika bir açı sergileyecek. Bu, ikili ilşkiler, barış, sanat ve tüm güzellikler adına harika gelişmelere işaret. Geçirdiğimiz hareketli agreyon dolu günlerden sonra biraz nefes alabileceğiz sonunda.

Bu arada, Merkür, Satürn ve Neptün arasında, su gruplarında oluşacak harika bir gelişme var. Bu hayallerimizi, ideallerimizi gerçeklerştirebilmek açısından çok destekçi. Sezgilerimizle hareket edersek, kalıcı değişimlere imzalar atabiliriz. Gökyüzünün rüzgarı yelkenimizi dolduruyor.

Ayrıca Ay'ın boğa burcundaki hareketi, artık sukunet ve dinginliği arzulayacağımız yönünde. Ancak 8 Haziran'daki yeniaya çok az günler kaldığı için ay ışığını kaybediyor. Bu sukunet arzumuz, egonun tuzağına kolayca düşebilir. Umarım yeni ayın enerjisi bu olumsuzluk tuzağını siler süpürür. Sağduyulu ve nefsimise hakim davranışlarla bu gökyüzü konumları bize somut sonuçları, gerçek barışı, birliği, sevgiyi sunacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder