9 Haziran 2013 Pazar

9 Haziran 2013 - Astrolozi






Bizim yaramaz Ay,  ışığını göstermeye başladı, harika bir hilalimiz var İkizler burcunda. Karanlıkta artık yavaş yavaş yolumuzu görmeye başladık. Bilincimiz zekamız yerine gelmeye başladı. Pazar gününe hareketli, iletişimi bol ve gezme tozma isteği ile başlıyoruz. Turuncu gezegen Jüpiter ile kolkola girince, günün ilk yarısında girişimlerimiz olumlu sonuçlanabilir, kırgınlıkları tamir edebiliriz. Bu beraberlik iletişimi daha da arttıracaktır.

11:28 ila 19:15 saatleri arasında Ay boşlukta açısız hareket edecek. Bu başıboş hareket bize gölge yanlarını gösterebilir, ne olur? İletişim trafiği artmışken, haber ve fikir paylaşımlarında konular dedikodulara ve provakasyonlara dönebilir. Yok büyük T kare, yok büyük su üçgeni derken, kafalarımız zaten allak bullak oldu. Bu saatleri fazla başlangıçlara girişmeden tamamlamamız bizim hayrımıza. 19:15'te ise Ay yengeç burcuna giriş yapıyor, duygusal güvenlik isteyeceğimiz saatler bunlar, ailevi ve milli duyguların önemli olduğu..

Yorucu bir hafta geçirdik, en güzeli bu günü yakınlarımızla sevgi dolu geçirelim. Bu büyük açıların etkileri devam ediyor. Aldanabilir, amaçlarımızı şaşırabilir ve aynı fikirde olmadığımız insanlara olaylara tahammülsüzlük gösterebilirz. Sağduyudan ayrılmadan, her duyduğumuza inanmadan, kararlarımızdan şaşmadan yolumuzda emin adımlarla ilerleyelim, kardeşliğin, kenet olmanın tadını çıkaralım. İkizler burcunda başı boş ayın bize iletişimde haberleşmede vurmasına engel olalım.. Harika bir Pazar geçirmeniz dileği ile..



Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder