20 Haziran 2013 Perşembe

20 Haziran 2013 - Astrolozi







Bugün Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Derin ve tutkulu duyguların, hırsların, kıskançlıkların, iradenin önem kazanacağı bir gün. Ay önce Pluto'ya, daha sonra gün ortasına doğru ise Merkür ve Venüs kavuşumuna oldukça olumlu enerjiler gönderiyor. Kendimizi oldukça kuvvetli hissederken, özel ve sosyal ilişkilerimizde kendimizi gayet rahatlıkla ifade edebileceğimiz, iletişim kanallarının bize yardım edebileceği, seyahat planlarının yapılabileceği, ilişkilerimizde bilincimizi verimli kullanabileceğimiz bir gün geçireceğiz. Sözle ve zihinle anlaşma zamanı. Kırgınlıkları düzeltmek, alışveriş / ticaret yapmak, imza atmak, duyguları kaleme almak için harika bir gün. Genişleme ve şans habercisi Jüpiter ile Güneş kavuşumunda, böyle bir açı, maddi ve manevi tüm konularda arttırımlara neden olacaktır.  Sabah ayrıca Mars ve Ay arasında stresli bir konum var, bu bazı olaylara dikkatimizi çekecek zannediyorum, acil çözüm bekleyen noktalar bunlar..Akşam saatlerinde, 22:16'da, Ay boşluğa girene kadar girişimlerimizi tamamlamaya bakalım. Bu saatten sonraki tüm atılımlar sonuçsuz ve başıboş kalacaktır. O yüzden bu vakitlerde, Ay'ın Akrep'teki konumuna uyup, inatlaşmadan, bozulan ilişkilerimizi, negatif duygularımızı pozitife çevirin, aksi halde bu kavuşum bulduğunu büyütecektir.

Gelelim güzel ülkemin haritasına, ayy süperr.. bir transit Güneş ve Ay kavuşumumuz var. Halk olarak parladığımız bir konum, hep perde arkasında, kendini ortaya koyamayan halk, artık kendini daha rahat ifade edebiliyor. Hele ki, bir de Jüpiter'den torpilliyiz, herşeyin o kadar farkındayız ki ve en önemlisi artık kararlar veriyoruz. Diğer bir tarafta da Transit Ay ile Venüs'ümüz kavuşuyor birbirine,  birbirimize tutkuyla bağlıyız, zekamız keskin, sezgilerimiz güçlü, artık hep beraber güven istiyoruz ve bizim için neyin doğru neyin yanlış olduğunu kavrıyoruz. Bu açının kuruntuyu, kıskançlığı ve intikam duygularını da arttırması olası ama baskı yaratan durumlara karşı, beraber çok dayanıklıyız, artık gerçekleri duymak öğrenmek istiyoruz.

Transit Chiron ise Uranüs'ümüzün tepesinde ve Mars'tan olumsuz bir açı alıyor. İşte bu artık yaralarımızı sarmak adına daha fazla ataklık ve cesaret veriyor ama herşey o kadar çabuk olsun istiyoruz ki, hatalar yapabiliyoruz. Düşüncesiz, orantısız ve ani tutumlarımız, bizi sonuca götüreceğine, daha zor zamanlar yaşatabilir, "Güç Bende" deyip, kibir şişirme günleri hiç değil bu günler.. Bu arada bazı sözler canımızı acıtabilir, içimizi burkabilir, dikkat..

Mesajı doğru alabilenler için gerçekten büyük bir şans, kapıda bekliyor. Sabır ve iradenin meyveleri çok yakında.. Sakın bu zamanları intikam, nefret, beddua ve provakasyon yolunda heba etmeyelim, bu başlangıcın getirdiklerini bol kepçeden harcamayalım.. Bu günlerde zaten algılarımız sezgilerimiz açık, evrenin bize gönderdiği mesajları doğru okumayı becerebilirsek, sonunda rahat bir ohhh çekebiliriz...




Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder