14 Haziran 2013 Cuma

14 Haziran 2013 - Astrolozi





Ay boşluğa gireceği 14:14'e kadar Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güneş ve Jüpiter 'in de birbirine iyice yaklaşması, Ay'ın ise onlara sevgi ile göz kırpması, son günlerde hep atakta olan farklı iletişim ve düşünce yapılarınının, yaratıcılığımızla uzlaşma yoluna gidebileceğini anlatıyor. Taraflar arasında uyum, beraber hareket etme dürtüsü söz konusu. Ay boşluğa girene kadar, otorite figürleri ile ilgili işlerimizi, bu açının enerjisini arkamıza alarak sonuçlandırabiliriz. Yurtdışı ilişkiler, hukuk, eğitim ve manevi konulardaki bir çok girişimimiz olumlu sonuçlanabilir. Aman 14:14'e kadar ama, sonra Ay'ın sonuçcuz kalan girişimlerle özdeşleştiği boşluk süreci başlıyor. Ve 19:25'te Başak burcuna geçene kadar da devam ediyor. Akşam, bol planlı programlı, titiz, analitik zekanın artış gösterdiği, sağlık konularının, evcil hayvanlarının, detaylı düşünce yapılarının, günlük hayatın ve memur kesiminin öne çıkacağı saatler ile başlıyor. Akşam Ay - Neptün karşıt açısı var, duygularımız bulanabilir, olayları net değerlendiremeyebiliriz. Sağduyu ve şefkat duygularından uzaklaşmayalım. Bu saatlerde, başkalarının görüşlerimize etki etmelerine engel olup, amaçlarımızdan sapmama eğiliminde olmalıyız.

Ay'ı bir kenara bırakıp daha ağır gezegenlere dönersek, harika bir Venüs, Merkür birlikteliği var ki, Venüs Sirius durağından geçiyor aynı zamanda. Özel ve sosyal ilşkilerde doğruluk ve dürüstlükle hareket eden gökyüzünden torpilli, başarı ona çok yakın. Varsın Pluto buraya karşıdan sert sert baksın, tehditler, kıskançlıklar, duvarlar olsun önümüzde. Zaten retroda, zayıf. Sirius siler süpürür, bize emir veren, zor kullanan, eski moda düşünce yapıları un ufak olur, ama unutmayın, doğruluk ve dürüstlükten sapmadıkça küçük hamleler harikalar yaratabilir.

Pluto - Uranüs karesine, bizi şok edecek olaylarla karşılaşmamıza neden olan bu açıya, bu kavramlar el koyuyor. Hiç alışık değiliz bu güzelliklere, al sana bir şok daha.. ne kadar tutkulu ve yaratıcıymışız, kendimiz şaşırıyoruz, Taksim meydanında deniz gözlükleriye piyano resitali dinliyor, gaz maskeleriyle tango yapıyoruz.

Bizim yaramaz, uçarı Mars ise Aldebaran noktasından geçiş yapıyor, Pluto'ya ters düşmüşken. Alın size bir doğruluk, dürüstlük uyarısı daha.. bu yolda yapılacak her strateji ödül alır. Haksız tarafa düşmeden, yani kimseyi yargılamadan, kırmadan, inançla, yarı yolda pişman olmadan, ideallerimiz uğruna çıktığımız yol, bizi başarı ile sonuca götürür.

Kuzey ve Güney Düğümleri'ne dokunan enerjiler ise, artık çıkılan bu yolun herkes için adaleti temsil ettiğini gösteriyor. Düşünce yapıları ve bunların ilişkiler üzerindeki etkisi ise "haydi Sil Baştan.. yepyeni.. aydınlık, haklıya haklı, haksıza haksız demekten korkmuyorum artık.. " olarak yorumlanabilir.. Benden size hediye olsun..





Twitter: @Astrolozi






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder