28 Haziran 2013 Cuma

28 Haziran 2013 - Astrolozi






Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Duyguların getirdiği hassasiyetleri yoğun ve derin bir şekilde yaşamak olası.. Sezgisel olarak oldukça açığız, öngörüsel yetenekler yüksek. Sabah saatlerinde Pluto ile destekleyici bir açısı var, bu bize duygusal bir olgunluk sağlayacak. Olaylara daha aklı başında tepkiler, olgun harekentler sergilemek mümkün. Olanların derinini anlamak için çaba göstereceğiz. Akşam üzeri ise Ay ile Mars arasında sert bir açı gerçekleşecek, bu tepkilerimizi galiyana getirebilir. Saat 17:00'den sonra, kararlarımız sanki bir konuda kurban edilmişiz, aldatılmışız mantığıyla, agresif roller sergileyebilir. Kullandığımız sözler can acıtabilir, düşünmeden Mars'ın vereceği cesaretle, delifişeklikle, sonradan pişman olabileceğimiz kelimeler kullanabiliriz. Hele ki Mars'ın hemen yanıbaşında Kara Ay var, tutkular, bencillikler.. İşte o karanlık yanımızın öne çıkıp, istemediğimiz atılımlarda bulunmamız olası.. Ay ve Mars arasındaki bu sert konum, ayrıca kazalara da sebebiyet verebilir, trafikte dikkatli olmakta yarar var.

Gerileyen Merkür, Pollux durağına çok yakın, hepimiz zorlu bir öğrenme sürecinden geçiyoruz. Bu bizde endişeler yaratabilir, hele ki Merkür bugün açısız, yani kötü taraflarını da sergilemeye müsait. Hatalı bilgilerle, içten içe taşıdığımız bu endişeleri, gaza getirmeyelim.

Güney Ay Düğümü de, Güney Scale durağında, ama neyse ki, Ay'dan güzel bir açı alıyor. Geçmişteki tüm olumsuzluklardan kurtulmak, düze çıkmak ve şifalanmak için hazır hissediyoruz kendimizi, herşeyi geride bırakmaya hazırız.

Ülkemize dönersek, transit Güneş'in öğle saatlerinde etkisinin başlayacağı zor bir Mars açımız var. Yengecin güçlü duygusal güvenlik ihtiyacı nedeniyle bağımlı bir burç olduğu aşikar. Terazi'deki Mars'ımız ise, daima yansıtmak, paylaşmak ve birşeyleri birlikte yapmak ister. İşte bu sert açı, bizi yalpalatabilir, esnek, teslim olan ve kararsız bir hal yaratabilir. İlişkiler arasında bazen çatışma, bazen de gereksinimler yüzünden kararlardan sapma görülebilir. Transit Mars ise, ki hemen yanında Kara Ay var, Güneş'imize 135'lik bir açı yapıyor, Genelde kazalarda görülen bu açı, olay yağdırabilir. Akşam saatlerinde is transit Ay ile Venüs'ümüz arasında güzel bir açı var. Bu noktadaki Zuben Elschemali'nin de desteklediği toplumsal değişim yaratma arzumuz bu saatlerde oldukça öne çıkıyor. Daha sonrasında transit Ay, Güneş'imize bir 135'lik daha yapıyor. İşte bunların toplamı akşam saatlerinde bizi oldukça şaşırtabilir. Bu 135'likler majör açılar olmadığından, siz benim detaylara takılmama bakmayın, ama ben bu 135'likleri sevmiyorum..

Ülkemiz için en hayırlısını dileyelim, bir yola çıktık, bu yolda mutlaka ki engeller olacaktır. Tek dileğimiz, hiç bir eve, ocağa, can yakıcı ateş düşmesin, kimseye zarar gelmesin. Büyümenin sancıları derken, kimsenin canı yanmasın. Ay Balık burcunda ilerlerken, umarım herkes elini biraz vicdanına koyarak düşünmeye başlar...


Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder