27 Haziran 2013 Perşembe

27 Haziran 2013 - Astrolozi






Ay dün 16:06 itibari le girdiği boşluktan sabah 11:31'de çıkacak. Sonrasında ise Balık burcuna geçiyor. Duygusal iniş ve çıkışlara, kendimizin ve diğer insanların duygularıyla bağ kurabilme yetisine sahip olacağımız bir gün. Sevinç veya mutsuzluk gözyaşları bizi hemen etkiler. İnsanlarla ilgilenmemiz gerektiğini düşünürüz ama karşılığında aynı ilgiyi beklediğimiz için bazen kırılgan olabiliriz. Bugün herkese güvenmek isteriz, çok da hassasız. İncinirsek, duygusal patlama yaşayabiliriz ve kendimizi içeri çekebiliriz. Amaaaa, çok da çabuk iyileşiriz. Merhamet duygusu oldukça yoğundur içimizde. Hayal gücümüz, sanata ilgimiz artar. Kısacası katı olan herşeyden kaçma eğilimindeyiz bugün..

Ayrıca Venüs de Aslan burcuna giriş yapıyor bugün. Venüs, işbirliğini, vermeyi, paylaşmayı, tavizi, güzelliği, sevgiyi, değerleri, karşılaştırmaları, sanatı, zevki, değiş tokuş araçlarını, parayı, başkalarını ve kendini mutlu etme yollarını anlatır. Venüs'ün yumuşak doğası, Aslan burcunda biraz otoriter ve sözünü geçiren bir kişilik sergileyecektir. Sosyal veya ikili ilişkiler vasıyasıyla olaylara damga vurma, tanınma, güçlü olma isteği ortaya çıkacaktır. Aslan burcu dışa dönük olduğu için, Venüs burada çok neşeli ve sosyal olacaktır saygınlık ve asalet talep edecektir. Güzelliğimize ve modaya düşkün olduğumuz bir ay olacak bu. Pahalı alışverişler, çok çabuk düşeceğimiz tuzakların başında. Pırıltılar, şaşaalar, dikkat çekici herşey bizi cezbedecek. Etrafımızda gurur duyacağımız insanlar arayacağız. Aşkta ise ego öne çıkacaktır. Vermekten çok almakla ilgileniyoruz. Sahne sanatları bu dönemde öne çıkacak. Arkadaşlarımızı kollar, yeri geldiğinde onların arkasında dururuz. Popüler insanları etrafımızda isteriz. Bu dönemde diğer kişilerin duygularını daha fazla önemsemeli, mantık dışı alışverişerden uzak durmalı ve uç noktada sosyetik veya züppe kişilere ilginin ayarını bozmamalıyız, ego ve kibir her an bizi tavlayabilir, dikkat..

Venüs, Aslan'a girer girmez, Ay'a stresli bir açı yapacak, ufak tefek ev kazalarına , aile içinde kırıcı konuşmalara dikkat etmekte fayda var.

Öğleden sonra Ay, Neptün ile kol kola girerek, Satürn ve Güneş'e gayet olumlu bir açı yapıyor, yani, Güneş, Neptün ve Satürn büyük üçgenini harekete geçmesini sağlayacak, karamsarlıkları, olumsuzlukları bir nebze rahatlatacak olan, insanların şefkat ve merhametin önemini anlamalarına yarayan bir etki bu, evet çok duygusalız ama bunlar bizi olgunlaştırıyor, ne doğru ne yanlış, artık sap ile samanı ayırt ediyor, böyle büyüyor olgunlaşıyoruz.. Yengeç'e girmiş olan Jüpiter de, ben de buradayım diyor zaten, etkiyi coşturdukça coşturuyor.

Jüpiter de yeni evindeyken Ay ona, selam gönderiyor, ailevi ve duygusal konular öne çıkıyor.

Türkiye'm Türkiye'm Cennetim'de ise, gün boyu transit Güneş, Güneş'imize olumlu bir açı yapacak, duygusal olarak da kimlik olarak da özgüven yüksek, ne yaptığımızı gayet iyi biliyoruz ve hedefe odaklıyız.  Sabah yine erken saatlerde transit  Ay, Ay'ımıza güzel bir duygusal üçgen yapacak, iletişimde duygular önde. Akşamüzeri ise transit Ay, Güneş'imize güzel bir konumda, enerjilerin gayet uyumda, dengede olduğu bir gün bugün. Yalnız gece yarısından hemen sonra transit Güneş'in, Mars'ımıza sert bir açısı var, hem de öncü gruptan. Duygusal güvenlik ihtiyacımız, ihtiyacı olan adaleti bulamayacak. Umarım bu durum stresli olaylara sebep olmaz. Demokrasi talepleri sert bir engele takılabilir. Düşünmeden yapılan hareketlerden uzak durup, sağduyumuzu korumamız gerek, provakatif, kışkırtıcı oyunlara gelmemeliyiz, Ay Balık burcunda iken kandırılmaya çok açığız. Bu etki yarın sabah da etkili olacak..



Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder