11 Haziran 2013 Salı

11 Haziran 2013 - Astrolozi




01:28 itibarı ile Ay yengeç burcunda boşluğa giriyor ve tüm gün bu konumda kalacak. Daha önce çok değindik, artık herkes bu saatlerde girişilen olaylarda belirsizlik oluşacağını ve somut cevapların eksik kalacağını biliyor. Ay yengeçte ilerleyeceğinden, ailevi, milli ve duygusal konular öne çıkacak. Akşam saatlerinde Venüs - Pluto karesi kesinleşiyor. Maalesef durumu yukarıdaki fotoğraf kısaca özetlemekte.

Bu açı özel ve sosyal açıları epey zorlayacaktır. Venüs'ün tüm konuları, estetik, sanat, adalet, dekorasyon ile ilgili tüm girişimler, sanki duvara çarpmış etkisi görebilir. İyi niyetler, derin güçler tarafından provake edilebilir. Bu arada yaralı yanlarımızı ifade eden Chiron da önemli noktalara dokunuyor. Özgürleşme ve baskıya karşı koyma güdümüzü ortaya çıkarıyor, çünkü bu yanımız yaralı.  Bu taraflarımızı şifalandırma yönünde gökyüzünden torpilliyiz. Bu stresli durumlar, biribirimizin yaralarını sarmak yönünde, sevgi ve empatiyle birçok farklı kesimden insanın birlikte hareket etmesine destek veriyor. Pluto'nun baskısından dönüşüm yönündeki zorlu etkilerinden, sevgi, hoşgörü, sağduyu ve kardeşlik sayesinde korunabileceğimiz kopyası cepte. Chiron'un bulunduğu Balık burcu bu konudaki rehberimiz.

Karşı fikirleri dinlememe, empati kuramama tehlikesi de mevcut tabii, yani tepkilerimizi bilinçli ve doğru olduğuna inanarak atacağımız adımlarla dile getirmeli, amaçlarımızdan sapmamaya özen göstermeliyiz.

Bugün ilişkiler açısından oldukça dengede tutulması gereken sert enerjili bir gün. Yarına kadar devam eden işlerimizi yürütmek dışında yeni bir girişimden uzak duralım, ağır gezegenlerin kötücül açılarının yanında bir de ay boşluktayken biraz daha dikkatli davranmak gerek. Yanlış bir hamle ile sinirle yerimize oturmamız olası..



Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder