10 Temmuz 2013 Çarşamba

10 Temmuz 2013 - Astrolozi







Tüm gün Aslan burcunda ilerleyecek olan Ay, bizim içgüdüsel olarak, açık, net, dürüstlükle hareket etmemizi sağlayacak. Gösterişli olmak, dikkat çekmek, ön planda olmak bizi cezbedecektir. Tanınmak, beğenilmek, güçlü olma isteği duyuyoruz, hatta buna biraz kendini beğenmişlik de eklenebilir. İçimizdeki çocuk dışarı çıkmak istiyor, ama inat ve gurur da ön planda. Önemli işler, görüşmeler, Aslan burcu özelliğindeki kişiler ile işler için uygun bir gün. 

Ay ile Uranüs arasındaki olumlu açı ile hızlı, sürpriz dolu, spontane gelişen olaylar yaşamak mümkün, Aslan burcu eğlenceyi de çok sevdiğinden, hoş deneyimler yaşatacaktır bu saatler.. Canımız özgürce tuhaf davranmak isteyebilir..

Ay akşam saatlerine doğru Venüs ile kavuşum yapacak. Kendimizi oldukça neşeli, sevecen hissedeceğimiz, ilişkilerdeki enerjilerin uyumlu akacağı saatler bunlar. Hele ki Venüs ile hala etkisi devam eden güzel bir Uranüs açısı var zaten; bu bize ilişkilerimiz ile ilgili küçük sürprizler yapmaya devam ediyor.


Ancak dün de bahsettiğim, Venüs'ün Düğümlere olan sert açısı devam ediyor, Chiron'a da stresli bir açı yapıyor aynı zamanda, eee akşam saatlerinde Ay da hemen yanıbaşında. Benim öğretmenlerimden öğrendiğim, Aslan burcundaki Venüs'e ters bir açı geldi mi, kibiri ve gururu abartabilirsiniz. Herşeye hükmedemeyiz, herşey bizim olamaz, etrafımızdakiler de sadece bizim istediğimiz gibi davranamazlar, her dakika alkış alamayız... Bu konularda birilerini kırdıysak, fırsat varken bu hataları telafi edelim. İlişkilerimizde geriye dönük halledilmesi gereken konular, eski yeteneklerin ortaya çıkması.. kimbilir, tekrar önümüze çıkabilir ki, farkedelim, sorun varsa çözelim ve yolumuza devam edebilelim. Düğümler Akrep - Boğa aksında, bazı konuşmaların ucu maddiyata dokunabilir bu durumda. Dediğimiz gibi, herkes bir şekilde bu konularda yaralı, artık şifa bulmak istiyor ama bu arayışları bir de üzerine gurur, inat, intikam duyguları ekleyerek yapmayalım..

Ülkemizde ise, transit Merkür ve Güneş kavuşumunun, Chiron'umuza sert karesini ve Venüs'ümüze olumlu bir üçgenini görüyoruz. Şikayetlerimizi, problemlerimizi şifalanabilmek için, çözüm bulabilmek adına artık sıkça dile getiriyoruz. Hiç konuşamazken, artık birlik ve beraberlik sayesinde sesimiz daha çok çıkıyor, ahh ama bu Merkür geri hareketteyken maalesef bir türlü 12'den vuramıyoruz, bir şekilde girişimler sonuçsuz kalıyor. Ama Merkür retro bize belki başlangıç değil ama, ince ince çalışma, araştırma, etüt etme, hiçbir noktayı atlamamacasına çalışma fırsatı veriyor. Üzerinde gayret gösterilen her şey mutlaka bir sonuç verir. Hele ki, transit Neptün'ün de Güneş'imize desteği devam ederken, İlahi Ol'an, en olumlu enerjilerini üzerimize gönderirken..insani olan tüm değerlerin farkına artık varılırken.. Ayrıca yukarıda ve dün bahsettiğim Venüs'ün düğümlere olan karesi maalesef TBMM'den kaynaklanan bir TMMOB krizi yarattı, zira 11. evimiz etki aldı; birlikleri, dernekleri ve meclisimizi temsi eden ev..ama gökyüzünde geri giden merkür ve Güneş kavuşmuşken; büyük hata..



Twitter: @Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder