25 Temmuz 2013 Perşembe

25 Temmuz 2013 - Astrolozi






Balık burcunda ilerleyen Ay ile güne merhaba diyoruz. Duyarlılığımız, idealistliğimiz, romantizmimiz öne çıkacaktır bugün.. Sabah oldukça erken saatlerde Ay, gece geç saatlerde oluşmuş Venüs ve Neptün karşıtlığının damarına basacaktır; özel ve sosyal ilişkilerde Başak'ın arınma ve düzen arzusu, Balık'ın kaosa eğilimi nedeniyle çekişmeler çıkabilir, ayırt etmek / evrensellik karşıtlığı, düzen / kaos karşıtlığı, eleştiri / merhamet karşıtlığı, huzursuzluk / tamlık karşıtlığı bu tip durumlarda daha belirgin olabilir. Ancak sabah çok erken saatlerde gerçekleşeceği ve arkasından gelecek olumlu Satürn, Jüpiter ve Mars açıları ile bu çekişme saatleri tatlıya bağlanacak diye düşünüyorum. Balık burcu zamanları her daim, ruhani tüm çalışmalar için oldukça uygun zamanlar. Zaten bu konum, Büyük Su üçgenini de olumlu yönde harekete geçireceğinden, duaların, niyetlerin güçlü enerjilerle çevreleneceği saatler. Kırgınlıkları, hataları affetmek, bırakmak istediğimiz hoşnut olmadığımız huylarımızın gitmelerine izin vermek, geleni kabul etmek için tüm iyi niyetlerinizi evrene göndermenizi tavsiye ederim, oldukça hızlı cevaplar alınacağını düşünüyorum; zira üçgenin diğer ucundaki Jüpiter, Mars ile kavuşumda, bu görünüm bazı olaylara hız kazandıracaktır.

Öğle saatlerinde gerçekleşecek Pluto olumlu açısı ise, güçlü yardımlar, destekler alacağımız, olumlu saatler. Değişim, dönüşüm, tüm işlerimiz için gökyüzü yardıma hazır. Akşama doğru ise; Ay ile Merkür arasındaki harika üçgen sayesinde, iletişimiizn, bilginin, hoş sohbetlerin, haberlerin öne çıkacağı güzel bir akşama işaret. 21:43'te ise Ay boşluğa giriyor.. Yani yeni girişimler yerine, dinlenin diyor gökyüzü..

Ülkemizde ise, transit Jüpiter ve Mars'ın, Mars'ımıza yaptığı sert açı devam ediyor. Bu açıyı tetikleyen herhangi bir Ay hareketi yok, yani umuyorum etkisini hissetmeyeceğiz, aksi halde 2 gündür yazdığım gibi oldukça sevimsiz bir görünüm. Karadeniz'de dün gece olan 3.4 şiddetindeki deprem ile neyse kimsenin canı yanmadı.. Temmuz ayının ilk haftası, ileri hareketine başlayan transit Satürn gitti yine Güneş'imizin tepesine yerleşti. Bu bir takım olayların tekrar kapıda olmasına işaret diye düşünüyorum. Güvenliğimiz, adalet sistemimiz ve gençlerimiz, oldukça öne çıkacak başlıklar olacaklar önümüzdeki bir haftalık dönemde..


Twitter: @Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder