5 Temmuz 2013 Cuma

5 Temmuz 2013 - Astrolozi






Bugün, tüm gün Ay, İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. İletişim, düşündüklerimizi paylaşmak bize bugün yarar sağlayacaktır. Ay, belki İkizler'de, kendi evinde olduğu gibi pek rahat değil ama bizim sadece biraz konsantrasyonumuzu bozmaktan ileri gidemez, biraz kararsız olabiliriz, duygular pek önde olmaz. Ama olsun, bugün kafamız zehir gibi çalışacak ve çok da meraklı olacağız, aman dikkat dedikoduya da müsait bir gün, ne olur bu tip enerjileri çekmeyin..

Sabah saatlerinde harika bir Ay - Venüs açımız var, bu tüm ilişkilerimizde enerjilerin akışgan olmasını sağlayacak. Gönlümüz sabah muhabbet arayacak, gezmek tozmak arayacak, alışveriş arayacak.. Unutmayın herşey tadında güzel. Öğleden hemen sonra is Ay, Uranüs ile raksedecek. İkizler ve Koç burcu bize kafamızı hızlı çalıştırma enerjileri verecek, içimizdeki bizim Cin Ali uyanışa geçecek. Ayrıca bu açının etkisiyle küçük sürprizlerle, yürek hoplamaları yaşayabiliriz... Ayy heyecanlandımm..

Her ne kadar, bir kaç gündür hepimize alışılmadık detaylar yaşatan Güneş ve Uranüs arasındaki sevimsiz açı, kök söktürmeye devam etse de, bu akşam biraz daha huzurluyuz. Yine de dikkatli davranmakta fayda var, çünkü sert enerjiler hala üzerimizde, ani tartışmalara, streslere mahal vermeyin. Dün de söylediydim, bu enerjiler kazalara neden olabilir lütfen hızlı hareketten ve kararlardan uzak durun.

Ülkemizde ise, transitte zor açısı da olsa transit Güneş, Uranüs'ümüze muhteşem bir üçgen açı yapıyor, bu devlet ve halk arasında enerji akışının uyumlu olduğuna işaret, sanki halkın bazı dayatmaları bazı konularda işe yarayacak gibi.. Şahsen ben bu ehliyet ücretleri konusunda ümitliyim.. Farklılaşma, özgürlük adına ani güzel haberler alabiliriz, duygusal güvenlik ihtiyacımızı destekleyici etkiler var..

Transit Mars'ın, Merkür ve Satürn'ümüze olan harika etkileri bugün daha kesinleşiyor. İlişkilerde adalet ve kalıcılık adına güzel haberler alacağız.. Bu etki aynen bugün yaptığı gibi spekülatif piyasaları olumlu etkiliyor. Neptün'ünde Güneş'imize olan üçgeni devam ediyor. Ohh sanki birileri bizi kolluyor, sırtımızı sıvazlıyor. Birbirimizin ne hissettiği ile anında temas halindeyiz, empati yeteneğimiz yüksek, duygularımız belirli bir olgunluğa sahip. Bu görünüm, açılar ne kadar zor olursa olsun, duygusal olarak çok kuvvetli hissettiğimize işaret.. Kendimize ve birbirimize güveniyoruz.. En azından, sevginin ve kardeşliğin öyküsünü tekrar yazıyoruz...


Twitter: @Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder