13 Temmuz 2013 Cumartesi

13 Temmuz 2013 - Astrolozi



Bugün Ay, 18:25'e kadar Başak burcunda ilerliyor. Detayları atlamadan, sıkı çalışacağımız ve olayları kritize edebileceğimiz bir gün.. Hele ki, Başak'ın yöneticisi Merkür ile de Ay, güzel bir açı yaparsa.. Detaylıca konuları ince eleyip sık dokuyabileceğimiz bir gün, zaten Merkür geri giderken, sakın ayrıntıları boş vermeyin, atlanan satır araları  aksi halde mutlaka size bir şekilde geri dönebilirler. Daha sonra Ay ve Güneş arasındaki olumlu açı sayesinde, ilişkilerde enerjiler uyumlu, ortak konularda buluşma, anlaşma, kadın - erkek ve otorite figürleri ile olan ilişkilerde de ılımlılık söz konusu. 18:25'ten sonra Ay, boşluğa gireceğinden, lütfen bazı olayları zorlamayalım, süre giden işlere yönelelim..

Günün en önemli olayı saat 16:22'de gerçekleşiyor; Mars Yengeç'e geçiyor. Mars'ın rahat etmediği bir yer Yengeç burcu, dolayısı ile burada problematik davranabilir. Yengeç ne kadar hassas ve duyarlı ise, Mars o kadar tepkisel ve ani kopuşlara meyillidir.

Duygular allak bullak, dengesiz hale gelebilir, içimizdeki bazı hisleri bastırmak zorunda kalabiliriz. Yengeç'in midesi de hassastır, 28 Ağustos'a kadar midenize özel bir ilgi gösterin; strese bağlı rahatsızlıklar ayrıca öne çıkabilir. Bazı durumlar karşısında karar verebilmek oldukça zorlaşacaktır, her hareketimiz, ilgi görsün, onaylanalım isteriz. Yengeç ailevi ve milli duygular ile ilgili olduğundan bu konularda gerginliklere, kavgalara, tartışmalara dikkat; kırıcı sözler, can acıtacaktır. Ev içinde harcamalar artabilir, bir takım arızalar çıkabilir, tamirat ve onarım için para gerekebilir. Eşler birbirlerine, geçmişte bazı çözümsüz kalmış birikimlerini sinirli ve huysuz davranışlarla gösterebilirler. Politik ve saygı çerçevesinde davranmak tek önerimdir. Duygusal olarak sadece kendi isteklerimize düşkünlük ve kendimizi kapıp koyverme sonucunda ruhsal felç görülebilir.

Ülkemiz haritasında ise transit Ay, Venüs'ümüze güzel bir açı yapıyor ve transit Venüs, Venüs'ümüze sert bakmaya devam ediyor. İnsanlar aralarında gün geçtikçe daha kenet ve destek olmaya devam ediyor ancak yaşananlar ise barış adına vurulmuş maalesef büyük darbeler, Venüs'ün temsil ettiği gençlik maalesef oldukça zor günler geçiriyor. Ayrıca transit Venüs, Neptün'ümüze kavuşmak üzere, hayallerimiz oldukça hareketleniyor, meydana çıkmaya çalışıyorlar. Bu açı ayrıca gerçekleri görememe, kabul etmeme etkisi de verebildiği gibi, 3. evde gerçekleştiğinden eğitim ile ilgili bazı sıkıntılı hata dolu olaylara da işaret edebilir, nitekim SBS sonuçlarının hatalı olduğu duyuldu.

Ve sonunda korkulan oldu Mars Yengeç'e  yani ülkemizin yükselenine girdi; Jüpiter / Hades kavuşumlu, Merkür retrolu, Güneş'li, Lilith'li Yengeç'e.. Şenlik var yükselenimizde. Bu Mars, işin doğrusu 28 Ağustos'a kadar bizi epey zorlar. Hele ki, ülkemizin doğum haritasında Pluton'u da Yengeç'te, yani yer yerinden sarsılabilir bu zaman zarfında. Mars burada birçok şeyi harekete geçirecektir, kavga, münakaşa, terslikler, aksilikler, hoşa gitmeyen bir sürü durumlara neden olacaktır. Tabii bir yandan da bize cesaret, çalışkanlık da verecektir ama her halükarda kışkırtıcı ve karıştırıcı etkileri maalesef yoğun olacaktır..


Twitter: @Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder